Nintendo Switch | Farmer’s Dynasty

Na lang twijfelen zijn we onlangs overstag gegaan en hebben we een Nintendo Switch aangeschaft. ‘Leuk om af en toe een spelletje op te spelen’ dachten we. De ene keer zelf, een andere keer wellicht samen met Fiene – helemaal leuk! Dat ‘af en toe’ liep even anders, want Michiel en ik duiken nu bijna iedere avond het boerderijleven in met het spel Farmer’s Dynasty!

Farmer's Dynasty

Farmer’s Dynasty voor Nintendo Switch

Sinds 11 juni is Farmer’s Dynasty is ook verkrijgbaar voor Nintendo Switch.
De game is sinds november 2019 al beschikbaar voor Xbox One en PlayStation.

Lijkt het jou ook wel wat, het boerderijleven? Speel dan Farmer’s Dynasty en leer de fijne kneepjes van het platteland!

Ontdek het boerenleven

Ontdek het boerenleven door onder andere te bouwen, repareren en oogsten. Blijf je opbrengsten verbeteren door nieuwe landbouwfaciliteiten als kassen en silo’s aan te schaffen en probeer één van de beste boeren van het dorp te worden!

Naast het harde werken op de boerderij en in het dorp is er ook nog het sociale leven. Aan het eind van je werkdag kun je bijvoorbeeld deelnemen aan de evenementen in het dorp om te ontspannen te socializen. Ontmoet je buren en breng tijd met ze door. Verschillende interacties kunnen zelfs leiden tot een romantische relatie en je eigen gezinnetje op het platteland!

Farmer’s Dynasty in het kort:

  • Leef het boerenleven: bouw je boerderij op, begin een gezin en bewerk je land
  • Speel een unieke mix van een boerderijsimulator, levenssimulator en managementgame
  • Volop mogelijkheden je boerderij te herstellen, te verbouwen en uit te breiden
  • Geniet van de vrijheid om te gaan waar je wilt in een open platteland wereld
  • Help je buren met diverse missies om sociale punten te verdienen
  • In deze realistische simulatie leer je hoe je verschillende machines kunt gebruiken en je gewassen het beste kunt verbouwen voor maximale opbrengst
Tomaten kweken

Aan de slag!

Je komt aan in een verlaten, georven boerderij, zonder dat je zelf ook maar een beetje ervaring in het boerderijleven hebt. De boerderij moet eerst flink opgeknapt worden. Via het menu kom je bij je gereedschap en steigers, waarmee je alles kunt repareren. Het makkelijke is dat je zelf kunt checken wat je nog moet repareren. Je kunt namelijk gebruikmaken van je ‘Ingenieursblik’, waarmee de kapotte onderdelen rood oplichten.

Wanneer je boerderij is opgeknapt, is het tijd om voor andere mensen aan de slag te gaan. Door je dorpsbewoners te helpen, zullen ze jou ook helpen door hun oude machines aan je te geven. Daarnaast is het stukje ervaring in het boerenleven ook niet verkeerd.

Als je alle machines verzameld hebt, wordt het tijd om je eigen boerderij te onderhouden. Plant zaadjes in de kas, plaats koeien in de stal en ga het land op om te zaaien en oogsten.

Naast al het harde werken is het ook belangrijk om je contacten in het dorp te onderhouden! Maak een gezellig praatje met je buren, vraag of ze nog hulp nodig hebben of vraag om een landbouwtip. Wanneer je een goede band met iemand opbouwt, is het zelfs mogelijk om te trouwen en een gezin te stichten! Overigens hebben niet alleen je gesprekken invloed op je sociale leven.. Wanneer je per ongeluk het verkeerde stukje land omploegt (oeps.. ja, dat was ik), is dat namelijk ook niet goed voor je reputatie.

Repareren in Farmer's Dynasty

Wat vinden wij?

De start van een nieuwe game is altijd spannend.. Simulatie games zijn mijn favoriet, dus de verwachting is dan hoog. Mag je eerst iets opbouwen of stap je midden in een goedlopende boerderij? Speelt het lekker door? Hoe zijn de graphics..?

Bij het laden van Farmer’s Dynasty was ik eigenlijk al direct enthousiast. De beelden zijn prachtig gedetailleerd en ik zie direct allerlei tips en handigheidjes in het scherm voorbij komen.

De game speelt lekker weg, al moet ik zeggen dat het repareren of landbouwwerk soms wat langdradig kan zijn. Vooral in het begin was het vooral even het ‘onder de knie krijgen’ van de beste / snelste manier en dat scheelt al de helft. Het scheelt overigens dat Michiel en ik de game vaak samen spelen onder dezelfde account, dus dan krijg je halverwege gewoon de controller in je handen geduwd haha. ‘Jouw beurt!’.

Wat wij heel leuk vinden aan het spel, is dat je karakter spelenderwijs ontdekt wat het boerenleven inhoudt. En wanneer je het één en ander onder de knie hebt, kun je je eigen boerderijtje uitbouwen.

Farmer’s Dynasty is een absolute aanrader als je het het ons vraagt!

Wat is jouw favoriete Nintendo Switch game?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.