Nieuwe s.Oliver laarsjes voor mama!

Jullie zijn van mij gewend dat ik wel eens schoenen of kleding deel die ik voor Fiene heb gekocht of gekregen. Vandaag doen we het eens anders. Ik heb nu namelijk zelf nieuwe schoenen! Het zijn té leuke s.Oliver laarsjes die ik graag even met jullie deel!

 

s.Oliver laarsjes

 

Nieuwe schoenen uitzoeken

Ik ben al een tijdje op zoek naar nieuwe schoenen. Het probleem is alleen dat ik soms een beetje een pietlut kan zijn. Ik loop graag op sneakers, maar nu wilde ik liever iets met een hak. Niet te hoog, want dan trek ik ze uiteindelijk weer zo weinig aan. Ik wil graag een beetje een ‘nette’ schoen, maar ik hou ook van lekker stoer. Best lastig als je echt gericht ergens naar zoekt!

Toen ik de vraag kreeg of ik het leuk vond om een paar schoenen van ‘s Oliver te reviewen, was ik erg benieuwd of er iets leuk voor mij bij zou zitten. Maar zodra ik de bordeaux laarsjes zag, was ik op slag verliefd! Dat is precies wat ik bedoel!

 

s.Oliver laarsjes

 

s.Oliver laarsjes

De s.Oliver laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig glad leer en voorzien van twee sierriempjes met studs, wat het toch net wat stoerder maakt. De blokhak heeft een hoogte van ongeveer 5 cm, wat voor mij een prima hoogte is om op te lopen. Deze leuke laarsjes zijn voorzien van soft foam binnenzooltjes, voor extra comfort.

De laarsjes zijn te koop voor € 120,00 en zijn naast bordeaux ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac. Check vooral de website even voor deze en meer leuke schoenen (en kleding!) www.soliver-shoes.com.

 

s.Oliver laarsjes - glad leer

 

De laarsjes combineren

Ik draag zelf veel zwarte kleding en ben ook snel geneigd om mijn (nette) schoenen ook in het zwart aan te schaffen. Deze mooie bordeaux kleur vind ik echter zó mooi, dat ik toch over stag ging en de gok waagde. En als je het mij vraagt, geeft de bordeaux kleur de laarsjes echt iets extra’s!

Ik heb ook zeker geen spijt van de kleurkeuze, want juist bij zwart, antraciet of grijs zijn deze laarsjes echte eye catchers aan je voeten!

 

s.Oliver laarsjes

s.Oliver laarsjes

 

Soms ben je zo blij met schoenen, dat je ze het liefst een ereplaatsje op het dressoir zou geven! Bij deze schoenen heb ik dit gevoel in ieder geval wel. Ik ben ze nog een beetje aan het inlopen, want ze vallen wel wat smal, maar ik merk al na een paar keer dragen dat ze fijn naar mijn voeten gaan staan! Het soft foam binnenzooltje zit heerlijk en de hak is perfect om er gewoon een dag op te kunnen lopen.

Kan jij ook zo blij zijn met nieuwe schoenen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

10 comments on “Nieuwe s.Oliver laarsjes voor mama!

  1. Super leuk!! Ik vind die kleur ook echt heel leuk! Zelf kies ik altijd meer voor de ‘veilige’ kleuren, maar moet ik misschien niet meer doen 😉
    En ik herken wat je zegt… vroeger zette ik mijn nieuwe schoenen ook altijd naast mijn bed omdat ik er zo blij mee was 🙂

  2. DEZE ZIJN TE LEUK! Die kleur ook, supermooi. Ik twijfel nu alleen tussen jouw kleur en cognac… Vraag vanavond even m’n man welke hij mooier vindt. Thanks for sharing, ik hou van ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.