Een kijkje in de nieuwe najaarscollectie voor meiden

Natuurlijk wil ik het liefst dat de zomer zo lang mogelijk duurt. Maar als ik de nieuwe collecties voor meiden zie, dan kan ik stiekem toch ook niet wachten tot het wat kouder is. Ik heb nog niet geshopt, want ik vind het eigenlijk nog te vroeg om al van alles in te slaan. Wél heb ik alvast een digitaal kijkje genomen in de nieuwe najaarscollectie van verschillende merken en nu moet ik mezelf echt tegenhouden hoor! Kwijl je even mee?

 

Nieuwe najaarscollectie voor meiden

B.Nosy

Nieuwe najaarscollectie van B.Nosy

Hier word ik dus gelijk helemaal vrolijk van! De collectie van B.Nosy heeft hele meisjesachtige outfits maar ook wat stoerdere items. Een hele leuke mix waar je vast wel iets in kunt vinden. Ik vind B.Nosy sowieso een heel fijn merk en ook dit najaar zit er weer genoeg leuks tussen. Ik vind het lastig om te zeggen welke van de bovenstaande outfits ik het leukst vind, maar voor nu kies ik de outfit rechts bovenin. Zo gaaf met dat goud!

 

LoveStation22

Nieuwe najaarscollectie van LoveStation22

LoveStation22 is een merk dat ik zelf niet zo vaak tegenkom in de winkels, maar wel echt de moeite waard is om even te bekijken! De natuur is de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug – wat bij mijn meisje altijd goed is haha.  De nieuwe najaarscollectie zit weer vol vrolijke felle accenten en prints. Er staan hier zoveel jurkjes op, dat ik niet eens kan kiezen!

 

Like Flo

Nieuwe najaarscollectie van Like Flo

Like Flo heeft dit najaar een hele mooie collectie, die op het eerste gezicht heel urban en ook luxe oogt. Ik zie veel aardetinten, leer(look) en dierprinten die elkaar op een hele mooie manier aanvullen. Niet tacky, maar juist heel mooi gecombineerd voor een stoere meidenlook. Vooral het bruine leder(look) jurkje links onderin vind ik heel gaaf.

 

NoNo

Nieuwe najaarscollectie van NoNo

Ook de collectie van NoNo vind ik echt geweldig. Door het kleurenpallet van donkerblauw, army groen, grijs en donkerrood is het lekker stoer! Het jurkje in de middelste afbeelding met de donkere voorkant en aan de achterkant de streepjes vind ik echt geweldig. Dat hartje op de arm – zó leuk!

 

Room Seven

Nieuwste najaarscollectie van Room Seven

De kleding van Room Seven is echt meisjesachtig en lieflijk, wat ik ook heel erg leuk vind! De schattige printjes en de prachtige kleuren zijn heel mooi met elkaar gecombineerd. Het steenrood, blauw en mosterdgeel – heel mooi en apart voor het najaar! Het rode jurkje met de poesjes links bovenin en blauwe jurkje met het enkele poesje op de afbeelding ernaast zijn mijn favorieten.

 

O’Chill

Nieuwe najaarscollectie O'Chill

Dit is dus weer zo’n collectie vol met jurkjes en andere leuke items die zó in Fiene’s kledingkast passen. Lekker vrolijk en speels, dat heeft O’Chill weer goed voor elkaar! Ook hier kun je weer alle kanten op door verschillende items met elkaar te mixen en matchen – zo leuk! Ik ben overigens verliefd op het hondenprintje, dus het zwarte jurkje rechts bovenin vind ik geweldig!

 

Moodstreet

Nieuwste najaarscollecties van Moodstreet

Nog zo’n lekker merk; Moodstreet. De nieuwe najaarscollectie zit weer vol met leuke, stoere details en printjes, zoals we van Moodstreed gewend zijn. Je ziet o.a. veel donkerblauw / roze in de collectie, waaronder het geweldige schoenenprintje zoals op de afbeelding in het midden, aangevuld met andere stoere items.

 

Nou, heb ik iets teveel gezegd? Ik geloof het niet! En dan is dit nog maar een klein deel van de genoemde collecties, want er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken.

Heb jij al geshopt voor het najaar?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

4 comments on “Een kijkje in de nieuwe najaarscollectie voor meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.