Nieuw: plakkerige Globbles van Crayola

Vanaf begin maart is er weer iets nieuws in de speelgoedwinkels te vinden; de Globbles van Crayola. Een combinatie van een squishy en plakkerige slijm in de vorm van een balletje. Gooi ze ergens tegenaan en ze blijven gewoon plakken, zonder restjes of vuil achter te laten.

 

Globbles van Crayola

 

Globbles

Globbles zijn gekke balletjes die overal op plakken. Je kunt ze stapelen, knijpen, uittrekken en gooien, wat je wilt. Met de Globbles combineert Crayola de trends van squishy producten en slijm maken, maar dan zonder de viezigheid die bij slijm komt kijken!

Globbles van Crayola

De Globbles hebben leuke felle kleurtjes en zijn beschikbaar in een verpakking van 3 of 6 stuks.

Prijs: € 4,99 voor 3 stuks / € 8,99 voor 6 stuks
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Verkrijgbaar vanaf begin maart.

 

Gooien maar!

De balletjes zijn mega plakkerig, waardoor het nog best lastig is om te gooien. Hierdoor is het juist heel grappig om te proberen ze ergens tegenaan te mikken! Ons doel was de glijbaan, die we in het begin dan ook heel vaak misten.

Globbles van Crayola

Na heel veel lachbuien kregen we samen de slag te pakken en ging het ons al een stuk beter af. Hoeveel lol kun je hebben met plakkerige balletjes 😉 .

 

Gemakkelijk schoonmaken

Na onze vele missers waarbij de ballen op de grond waren beland, waren de balletjes flink vies geworden. Ze zijn natuurlijk heel plakkerig, dus alles plakt eraan vast! Het fijne aan de Globbles is dat ze heel gemakkelijk schoon te maken zijn. Wanneer je ze onder de kraan houdt, gaat het meeste vuil er al vanaf. Als je er dan ook nog een beetje zeep bij doet, spoel je ook de laatste restjes weg en zijn de Globbles weer schoon en net zo plakkerig als dat ze waren.

Globbles van Crayola

Een ander voordeel is dat ze geen restjes of vuil achterlaten. De balletjes hebben ook de witte muren in mijn huis al geraakt en daar zie je gelukkig niks meer van.

 

Wat vind jij van de Globbles?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Speelgoedtip - Globbles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.