NIEUW! L.O.L. Surprise Biggie Pets

Soms denk je ‘ze kunnen vast niks nieuws meer verzinnen’… De makers van de L.O.L Surprise ballen hebben het toch geflikt en hebben weer een nieuwe verrassing op de markt gebracht. Ik laat je vandaag kennismaken met de L.O.L. Surprise Biggie Pets!

 

L.O.L. Surprise Biggie Pets

 

L.O.L. Surprise

De populariteit van L.O.L. Surprise is enorm! Het uitpakken van de verrassingsballen is dan ook een spannende bezigheid. Wat zal erin zitten? Waar het allemaal begon met schattige poppetjes, is de collectie inmiddels uitgebreid met ontzettend veel andere verrassingen. Eerder schreef ik bijvoorbeeld al over de Bruisfabriek.

 

Biggie Pets

Nu zijn er de Biggie Pets. Er zijn vier varianten beschikbaar:

– Konijn ‘Hop Hop’
– Hond ‘Dollmation’
– Kat ‘Neon Kitty’
– Hamster ‘M.C. Hammy’

Het verhaal achter de Biggie Pets is dat de L.O.L. Surprise poppen op een TOPGEHEIME missie waren, toen hun dier verdween! Het is nu aan jou om naar verrassende aanwijzingen in de Eye Spy Series te zoeken om hun dier te vinden! Tijdens deze zoektocht kom je maar liefst 12 verrassingen tegen en uiteindelijk zul je de kleintjes vinden.

 

Hoe werkt het?

Zoals gezegd zit de L.O.L. Surprise Biggie Pets vol verrassingen. Het begint al bij de doos, waarop je allerlei aanwijzingen kunt vinden over de inhoud. Deze kun je alleen zien wanneer je de speciale spionnenbril opzet, die bijgeleverd wordt. Doordat de enorme Surprise bal doorzichtig is, kun je goed zien welk dier erin zit. Blijft het daarbij? Nee! Er zijn nog veel meer verrassingen te vinden!

 

De Dollmation openen

Nou ja.. openen.. Dat duurde dus even, want de doos alleen is al helemaal leuk!

L.O.L. Surprise Biggie Pets

 

Na een hoop gespeel met de doos wil ze hem eindelijk openen. We vinden al snel de geweldige bal (die je ook als handtas / opbergtas kunt gebruiken) en het schattige hondje (die ook spaarpot én rugzak is) én de speciale bril waarmee je de geheime boodschappen op en in de doos kunt ontdekken. Zelfs op het riempje van de rugzag-Dollmation kun je geheimen ontrafelen met de bril!

L.O.L. Surprise Biggie Pets

 

De Dollmation zelf zit vól met cadeautjes, die allemaal uitgepakt kunnen worden. En de verpakking? Die kun je eerst weer even bekijken met die coole bril, want ze staan vol met aanwijzingen.

L.O.L. Surprise Biggie Pets

 

Maar waar gaan die aanwijzingen nu eigenlijk over? Nou, over de kleine ‘pets’; de diertjes die verstopt zitten in de grote ‘pet’. Uiteindelijk vinden we twee mandjes én een kist, die vol zitten met speelzand. We pakken de net gevonden schepjes erbij en graven onze weg naar de echte ‘Surprise’ – wat zullen we vinden?!

L.O.L. Surprise Biggie Pets

 

Uiteindelijk hebben we, naast de grote bal en de Dollmation, een hele verzameling aan poesjes en accessoires gevonden waar Fiene heel graag mee speelt.

L.O.L. Surprise Biggie Pets

 

Product specificaties:

Elke Biggie Pet bevat meer dan 15 verrassingen, waaronder 2 pets baby’s en 1 babybedeltje óf een voedselbaby bedeltje binnenin. Een aantal accessoires kun je delen met je huisdier. De halsketting van onze Dollmation kunnen we ook gebruiken als armband voor Fiene.

Je kunt de L.O.L. Surprise Biggie Pets vinden in de (digitale) speelgoedwinkel, al is de Neon Kitty exclusief verkrijgbaar bij Intertoys.

 

Zijn jouw kinderen ook in de ban van de L.O.L. Surprise verrassingen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat affiliate links.

 

2 comments on “NIEUW! L.O.L. Surprise Biggie Pets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.