Nationale Mamablogger Dag met ruim 50 winacties

Nationale Mamablogger Dag

Ik heb het al eerder aangekondigd en vandaag is het eindelijk zover, het is Nationale Mamablogger Dag! Deze dag is een initiatief van Yvonne van Kidzblogger en is bedoeld om je kennis te laten maken met al deze verschillende mamabloggers, door van blog naar blog te ‘hoppen’. Er doen meer dan 50 mamablogs uit Nederland en België mee en als klap op de vuurpijl hebben we voor deze speciale dag allemaal een gave winactie georganiseerd!

ruim 50 winacties dus!

Lees snel verder hoe je met al deze winacties mee kunt doen!

Nationale Mamablogger Dag

 

Sommigen van jullie zijn al lekker aan het bloghoppen en komen zojuist bij Momambition vandaan. Voor wie mij en mijn blog nog niet kent, ik zal me eerst even aan jullie voorstellen:

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Mirjam 🙂
Mama van Fiene (2 jaar) en vrouw van Michiel. Je bent nu aangekomen op MetMirjam.com, mijn Mama – Lifestyle blog over wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik neem je mee in ons leven en op basis van mijn eigen ervaringen deel ik graag tips voor je kleintje, bijvoorbeeld over uit eten gaan of leuke / verrassende uitjes. Ook wanneer je wilt kamperen met een kleintje ben je hier aan het goede adres. Ik ben dol op (budget)shoppen voor ons peutermeisje en deel daar graag shoplogs van. Verder ben niet super handig, maar soms ga ik toch voor een leuke DIY, met bijvoorbeeld deze super coole gepimpte Little Tikes auto als resultaat!

Ook heel persoonlijke verhalen komen aan bod.. Zo schreef ik bijvoorbeeld openhartig over mijn buitenbaarmoederlijke zwangerschap en hoe ik daar na een tijdje toch soms heel onverwacht nog emotioneel over kan zijn.

Er is natuurlijk nog veel meer dan dit te lezen. Neem gerust een kijkje, je bent van harte welkom!

 

Wat is de bedoeling?

Het is de bedoeling dat je vandaag lekker gaat ‘bloghoppen’!

Zoals ik al aangaf, komen er lezers bij een andere mamablog vandaan. Cassandra van Momambition heeft in haar blog gelinkt naar MetMirjam en ik link verderop op mijn beurt naar de volgende blog. Dit doen alle deelnemers, dus als je steeds door blijft klikken kom je vanzelf weer bij mij terecht en is het cirkeltje rond.

Op deze manier hop je van blog naar blog en zul je ze allemaal één voor één bekijken en mis je niks! Je bent vrij om met iedere winactie mee te doen, dus deze bloghop is zéker interessant om te doen!

We begrijpen dat het nogal wat tijd vergt om alle deze blogs te lezen, daarom lopen alle winacties tot 24 september!

 

Winactie

En dan nu…. Mijn winactie voor moeder en kind in het kader van de Nationale Mamablogger Dag:

Voor je kindje:

Ik ben hier echt helemaal mee in mijn nopjes! Fiene is namelijk al een hele tijd dól op nijntje. Ze speelt heel graag het nijntje verstoppertje spel, zingt het liedje mee zodra er een aflevering op televisie komt en ze verslindt de boekjes! En nu mogen wij zelfs het nieuwste nijntje boek weggeven!

Helemaal vers van de pers, want het is pas deze maand uitgekomen:

nijntje aanwijsboek

Het nijntje aanwijsboek!

 

Het is echt een groot boek van stevig karton en de pagina’s staan vol met allerlei leuke plaatjes in diverse thema’s. De boerderij komt voorbij, maar ook de dierentuin, speelgoed en nog veel meer! Een heel mooi boek om samen met je kindje door te nemen. Fiene vindt het helemaal leuk om alles op te noemen wat ze ziet en dit boek is dan ook een schot in de roos!

nijntje aanwijsboek lezen

Goed over nagedacht:
Voorlezers met Nederlands als tweede taal worden geholpen met het benoemen van de plaatjes, doordat de woorden onder aan de pagina inclusief lidwoorden staan.

 

Voor Mama:

Ook de mama’s ben ik niet vergeten, want wie verdient het nu meer om eens verwend te worden met een lekkere chocoladereep van Tony’s chocolonely!

dsc08418

Heerlijke melkchocolade gevuld met stevige stukjes karamel en een korreltje zeezout. Die lust je vast wel na het voorlezen uit het super leuke nijntje aanwijsboek! Kindje op bed, lekker kopje koffie of thee, beentjes omhoog op de bank en dan een heerlijk stukje Tony’s erbij… Jummie!!

 

Wat moet je doen?

Eén van jullie kan deze geweldige set voor mama en kind winnen! Wat moet je daarvoor doen?

Heel weinig! 🙂

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet, met een geldig e-mailadres – zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook
  Ken je nog iemand die kans zou willen maken? Deel de actie gerust!

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je het je me volgt op Twitter en / of Instagram, maar dat is niet verplicht voor de winactie 😉

nijntje-tonys

De winactie loopt tot zaterdag 24 september. De winnaar krijgt op 28 september persoonlijk bericht. Doe je ook mee?

 

Verder met bloghoppen

Dan is het nu tijd om jullie door te sturen naar de volgende blog met weer een nieuwe winactie(!) en dat is die van Saskia:

Saskia’s Wereld

Deze blog is echt een kijkje waard! Saskia heeft hele leuke DIY’s en handige reviews en blogt ook over de dagelijkse dingen. Wat ik vooral heel speciaal vind, zijn haar maandelijkse artikelen over de diverse boodschappen die ze gratis heeft gekregen door middel van geld terug acties. Het is echt verbazingwekkend hoe dat kan oplopen!

 

Ik ben heel benieuwd wat je van deze speciale Nationale Mamablogger Dag vindt!

Is jouw kindje ook zo gek op nijntje?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

 

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

83 comments on “Nationale Mamablogger Dag met ruim 50 winacties

 1. Wat een leuk idee zeg! 54 bloggers die mee doen,geweldig zo kan je ook eens bij anderen op hun blog kijken.
  De winactie van jou vind ik erg leuk!
  Ik doe graag mee voor mijn zus, zij heeft een zoontje gekregen.(mijn kindjes zijn helaas ouder,voor dit leuke boekje?).
  En de Tony’s vooruit hoe lekker ik die ook vind die schuif ik ook door naar m’n zus,ze verdient het gewoon!!
  Leuk zeg deze actie! Ga je snel aan m’n lijstje toevoegen en een dikke like geven.

 2. Leuke actie voor moeder en kind?
  Ik vind het ook leuk om eens op een andere blog uit te komen waar ik anders niet terecht zou komen?
  Ik doe graag mee aan de actie, helemaal top?

 3. Wat een leuke blog heb je! Deze kende ik nog niet! Nijntjeboekjes zijn hier favoriet, zeker nu ze woordjes begint te zeggen. Ik doe mee. Succes met je blog!

 4. ooooh wat super leuk..! wij zijn gek op nijntje… mijn dochter denk ik ook, aangezien ik haar heel veel van nijntje gekocht heb, kan ze niet anders hihi… ze is nu 7 maanden..

  maar die chocolade is voor mij natuurlijk ook perfect..!

  facebook: An Na

 5. Wat superleuk dat je ook mee doet 🙂 Uiteraard doe ik mee. En ik ga je meteen volgen op je facebookpagina, want wist niet dat je die had 😉
  En uiteraard doe ik mee aan je winactie 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…UitslapenMy Profile

  1. Leuk dat blog-hoppen. Ik ben hier via Elisabeth van alweereennieuwemoeder.
   Omdat ik vroeger zelf gek was op Nijntje, heb ik van mijn moeder nijntje boekjes gekregen voor mijn dochter. Ze zijn net “ontdekt” en ze wil niks anders meer. Mijn dochter wordt tweetalig (Duits, Nederlands en krijgt ook veel Engels mee) opgevoed en dit zou een hele mooie toevoeging zijn aan onze bibliotheek. De chocolade is voor mijn moeder. 🙂
   Veel succes met je blog en je wordt nu ook van Duitsland gevolgd!

 6. Wat een leuk idee die blogdag
  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb van bijna 2jaar ze praat nog helemaal niet geen enkel woord
  Als ik zou winnen zou het een mooi boek zijn om haar taal beter te ontwikkelen want ze is gek op Nijntje

 7. Geweldig, mijn dochters zijn er te oud voor, maar met 2 neefjes en een nichtje onder de 2 jaar is het Nijntje boek zeker een hit. Nou maar duimen dat ik hem win, kan ik er eentje heel blij mee maken. En de chocolade….. die hou ik lekker zelf

 8. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Juno ☺ Ze is dol op nijntje,bijna jarig en zou dit boekje geweldig vinden! Duim duim duim ?

 9. nijntje!!!!!!!!!!!!!!!! hier zijn we dol op nijntje dit boek zouden wij erg leuk vinden. Omi haar favoriet, onze dochter is er nog dol op en de gastkindjes ook. die chocolade eet ik wel stiekem op 😉

 10. Echt te leuk dit gehop…! Jouw actie ook erg leuk voor m’n mini en erg lekker voor mij..! Volg al een aantal bloggers en jou ga ik ook toevoegen…!

 11. En alweer een nieuwe blogger ontdekt, leuk!
  Leuk boekje voor mijn zoontje en straks ook voor nummer 2 die niet lang meer op zich zal laten wachten. En als chocoholic word ik ook erg blij van Tony’s. Mag best een keertje, zeker als zwangere vrouw, toch?

 12. Al bloghoppend kwam ik hier terecht, leuk om zo kennis te maken met ‘nieuwe’ blogs!
  Wat een leuk Nijntje-boek! Mijn zoontje heeft er de perfecte leeftijd voor. Alleen heb ik helaas geen Facebook…

 13. Hoi MetMirjam hier Mirjam…. Altijd weer grappig om je eigen naam te zien. Ik doe vandaag heel graag mee met deze geweldige actie. Het boekje van Nijntje wil ik graag winnen voor mijn kersverse nichtje Emily!

 14. Wat een leuk boek, al wel n echte Twentse versie van dat knientje maat toch vind ik t belangrijk dat zoontje lief ook de Nederlandse taal goed leert maak graag n kansje

 15. Het komt niet zo vaak voor dat ik het een beetje jammer vind dat ik geen facebook heb, maar voor Nijntje en Tony’s… Daar ga je iemand goed mee verwennen! 🙂
  Fijne Bloghop!

 16. Welk kindje is nou niet gek op Nijntje!
  En laten we met onze jongste zoon nu net in de aanwijs fase zitten met lezen, hij wijst aan en wij mogen vertellen wat het is. Af en toe probeert ie een woordje na te zeggen, laten we hopen dat ie alles opslaat ?

 17. Ik zou graag willen meedoen voor ons zoontje, hij is dol op boekjes (2,5 jaar), maar woordjes vormen is nog wat moeilijk. Hopelijk kan dit boekje hem wat meer stimuleren!

 18. Superleuk! Nijntje is echt zo leuk! En die reep Tony’s is natuurlijk heerlijk! 😀 Ik waag graag een kansje voor dit toffe pakket! 😉

 19. Wat leuk dat je ene prijs voor mama en kind hebt gemaakt.
  Ik zou blij worden van de chocolade.
  Mijn guppie van het Nijntje boek: met zijn net 1 jaar houd ie nu al van boeken

 20. ik heb meegedaan voor ons nichtje Tess en heb daarvoor het volgende gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

 21. Nijntje is hier zeker favoriet.
  Deze chocolade ken ik wel van naam maar nog nooit geproefd. Mijn man is chocolade gek dus 3 vliegen in een klap met mensen blij maken.

 22. Mijn dochter is 5 jaar en vind het ontzettend leuk om haar kleine broertje van 1 jaar voor te lezen. Zo ontzettend schattig om te zien 🙂 Ze kan zelf nog niet lezen maar is hier hard mee bezig sinds ze in groep 3 zit! Het zou dus erg leuk zijn als ze samen mogen genieten van dit leuke boek enne met die reep weet deze mama inderdaad wel raad 😉

 23. Wat een leuke prijs! Ik sla wel even over. Ik heb zelf geen heel klein meisje meer in huis dus ik gun de prijs graag aan andere moeders. Die reep is natuurlijk ontzettend tempting… Afijn, ik heb je pagina een like gegeven via Facebook (dacht dat ik dat al had gedaan). Leuk om zo meer blogs en dus ook die van jou te leren kennen!

 24. Meteen alles geliked op Facebook.. Wat een mooi boek! Chocolade is hier overigens ook niet aan te slepen 😉 We kunnen deze mooie prijzen goed gebruiken!

 25. Wat onwijs leuk zeg. Zo ontdek ik nog al wat nieuwe blogs. Ik waag zeker een kansje door dit formulier in te vullen. Een mooi boek voor de kleine meid en een lekkere reep voor mama. heel slim van je 😉 Heel veel succes met je blog!

 26. Ik doe erg graag mee. Nijn verveelt nooit. Choco ook niet. En deze koop ik mezels zelden. Omdat ik gemaakt best prijzig vind. Dus misschien win ik hem dan wel hier ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.