Names4Ever | Een bijzonder cadeau

Zoals jullie vorige week al konden lezen, heb ik een hele mooie en bijzondere band met mijn zus. En toen ik benaderd werd om een zilveren sieraad van Names4Ever uit te zoeken, hoefde ik ook niet lang te twijfelen en ging ik op zoek naar een mooie zilveren ketting voor mijn zus.

Het was nog best een lastige klus om iets te vinden. Niet omdat er zo weinig keuze is, maar juist omdat er zoveel moois op de website staat! Ik zocht in ieder geval een mooie hartjesketting waar de namen van haar kinderen op konden worden gegraveerd. Toen ik de bewuste ketting zag, wist ik het: ‘Dit wordt ‘m!’

Hartjesketting Names4Ever

 

Sieraad Names4Ever

Ik koos voor een zilveren hanger, die bestaat uit een opengewerkte rand met 2 hartjes. Bij deze hanger heb je de mogelijkheid om twee namen toe te voegen (per naam kun je maximaal 12 tekens kwijt). Je maakt het sieraad compleet door voor beide hartjes een Swarovski kristal in de kleur van de geboortestenen te selecteren. Dit maakt deze hanger heel erg persoonlijk en daardoor heel erg bijzonder om cadeau te geven! Het formaat van de hanger is 33 mm breed bij 32,5 mm hoog.

Je hebt de keuze uit de volgende 12 verschillende kleuren geboortestenen:

 

Ik vulde de namen van mijn neefje en nichtje in en aangezien ze in november en augustus geboren zijn, koos ik voor Geel Topaas en Peridot voor de geboortestenen.

 

Bijpassende ketting

Wat ik heel prettig vind, is dat je bij het bestellen ook direct een bijpassende zilveren ketting naar keuze erbij kunt bestellen. Als je alleen de hanger wilt bestellen sla je deze optie gewoon over. Het voordeel vond ik vooral dat ik niet nog opnieuw op zoek hoefde naar een ketting en deze ook niet apart hoefde te bestellen.

Je kunt kiezen uit verschillende zilveren kettingen. Ik koos een eenvoudige, klassieke zilveren Gourmet ketting.

 

Ervaring

Mijn ervaring met Names4Ever is heel erg positief. Ik bestelde het sieraad op 30 december (dus nog vol tussen de feestdagen) en op 4 januari heb ik het al ontvangen! Super snel dus!

De prijs voor de hanger bedraagt € 51,95. Dit bedrag is inclusief de geboortestenen en het graveren van de namen. Nadat ik de ketting aan de bestelling toegevoegd had, kwam het totaalbedrag op € 62,95 (gratis verzending).

 

Dan natuurlijk de reactie van mijn zus.. We spraken gezellig samen af en toen ik haar het cadeautje gaf (het sieraad wordt geleverd in een mooi cadeaudoosje), was ze heel verbaasd. ‘Voor mij? Hoezo?’ Gewoon, omdat jij mijn lieve zus bent! Ze maakte het open en vond het prachtig! Echt een heel mooi persoonlijk cadeau dat ze maar wat graag wil dragen! Dus als je nog een leuk cadeau zoekt.. een hartjesketting Names4Ever wordt goed ontvangen!

 

Kende jij de sieraden van Names4Ever al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

3 comments on “Names4Ever | Een bijzonder cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.