My Little Pony | Zingende Rainbow Dash

Zing mee met Rainbow Dash en steel de show! 

Twijfel jij nog over wat je je kindje cadeau kunt doen deze decembermaand? Als je een My Little Pony fan in huis hebt, hoef je niet meer na te denken; ga voor Rainbow Dash van Hasbro en laat je kindje de leukste liedjes uit de My Little Pony serie meezingen!

 

Rainbow Dash

 

Rainbow Dash

De zingende popster pony Rainbow Dash is klaar om op tournee te gaan en neemt je graag mee! Door op haar Cuty Mark te drukken, zingt ze mooie liedjes, die je met de microfoon mee kunt zingen. Ze zingt 5 verschillende liedjes die uit My Little Pony bioscoopfilm en de tv-serie komen. Daarnaast kent ze ook nog eens 15 verschillende coole uitspraken! Haar stoere zonnebril kan ze ook in haar mooie regenbooghaar schuiven, waardoor ze er echt uit ziet als een ware wereldster!

Rainbow Dash

 

Zingen maar!

Rainbow Dash zingt 5 verschillende liedjes:

  1. Je moet gewoon stoer zijn
  2. Dit lukt ons
  3. De regenboog
  4. Tune van de tv-serie
  5. Op het Gala

Rainbow Dash Cuty Mark

Alle liedjes zijn gewoon in het Nederlands. Ken je ze (nog) niet zo goed? Geen probleem, de songteksten staan in de handleiding. Zo ken je ze binnen no time alsnog uit je hoofd.

Door op de Cuty Mark te drukken, kun je de liedjes beluisteren. Wil je liever een volgend liedje horen? Dan druk je gewoon nog een keer op de Cuty Mark. Door het hartje op de microfoon in te drukken, kun je zelf ook meezingen met Rainbow Dash!

De stoere zonnebril is niet alleen stylisch, maar ook nog eens functioneel. Door deze omhoog te zetten, stop je de geluiden.

 

Samen spelen

Fiene heeft de My Little Pony film nog niet gezien, maar ze kijkt heel graag naar de serie op Netflix. Rainbow Dash was dan ook een fijne verrassing voor haar! Zingend in de microfoon met Rainbow Dash onder haar arm loopt ze de woonkamer door en hoewel ze de liedjes nog niet kende (behalve de tune van de tv-serie) kent ze ze inmiddels bijna uit haar hoofd.

Rainbow Dash

Het leuke aan deze pony is dat ze naast het zingen ook gewoon heel erg leuk is om mee te spelen. Haar mooie regenboogmanen worden steeds gekamd en gestyled.

Fiene is blijkbaar niet de enige die gek is op de zingende Rainbow Dash, want ik zag dat deze pony niet meer overal verkrijgbaar is. Het was even zoeken, maar ik heb ze bij de Top1Toys nog voor je gevonden.

 

Zijn ze bij jou ook zo gek op My Little Pony?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.