Moederdag | Een persoonlijk sieraad voor de liefste mama

Zondag 13 mei is het weer Moederdag! De dag van de zelfgemaakte cadeautjes en de half gelukte ontbijtjes op bed, heerlijk toch?! Wat een leuke bijkomstigheid is, is dat vaders ook steeds vaker hun waardering voor hun lief uiten op deze dag, door de kinderen ook een gekocht cadeau te laten geven. En als ik deze vaders een tip mag geven…: ga voor een persoonlijk sieraad!

 

Persoon sieraad

 

Zelfgemaakt op Moederdag

Laat ik voorop stellen dat ik het al een cadeautje vind om moeder te zijn (al zijn er van die momenten.. 😉 ). En als mijn moppie op Moederdag met een zelfgemaakt cadeautje voor me staat, vind ik dat zó waardevol! Fiene is weer flink aan het knutselen geslagen op de peuterspeelzaal. Dit weet ik, want ik ben al helemaal op de hoogte gesteld door de dame in kwestie. Daarna vertelde ze, een beetje teleurgesteld in zichzelf, dat het eigenlijk een geheim was. Gelukkig kon ik haar snel overtuigen van het feit dat het echt niet erg was en ik nog steeds heel erg benieuwd ben naar het resultaat. Ik kan ook niet wachten om haar koppie te zien als ik het mag uitpakken – meer heb je als moeder écht niet nodig hoor!

 

Persoonlijk sieraad

Maar.. wij mama’s zijn ook gewoon vrouwen en echt niet vies van een extra cadeautje. Een bos bloemen is al hartstikke lief, maar wat dacht je van sieraden. Daar kun je als kind (of vader 😉 ) wel mee voor de dag komen! Zeker als het ook nog eens om een persoonlijk sieraad gaat, dat speciaal voor jou uitgezocht is. KAYA Sieraden heeft een prachtige Moederdag collectie met gepersonaliseerde sieraden, die hier perfect bij aansluiten.

Persoonlijk sieraad

Zelf mocht ik ook een sieraad uitkiezen en ging ik voor een prachtige zilveren armband ‘Cute Balls‘ in Tiffany Style van door-en-door echt zilver. Aan deze armband hangt een zilveren bedeltje in de vorm van een hartje, die gegraveerd kan worden met een naam, datum of iets anders persoonlijks. Naast het bedeltje hangen een zoetwaterpareltje en een klein zilveren hartje.

Naast deze 925 Sterling Zilveren uitvoering is deze armband ook verkrijgbaar in 18 karaat Goud Verguld en in 18 karaat Rosé Goud Verguld. Ook is het mogelijk 1 of 2 extra hartjes te laten graveren en aan de armband toe te voegen.

 

Een sieraad voor moeder en kind

Wat ook een idee kan zijn, is hetzelfde sieraad voor moeder en kind. Veel armbandjes bij KAYA Sieraden zijn verkrijgbaar van babymaat tot damesmaat, wat een sieraad eigenlijk extra speciaal maakt!

Fiene en ik hebben hetzelfde parelarmbandje (3 jaar geleden gekocht bij KAYA Sieraden), dat we ook vaak samen dragen. Fiene blijft het bijzonder vinden dat we hetzelfde sieraad dragen, wat het ook echt is. Daarnaast kan ik je vertellen dat de armbandjes prachtig blijven.

Persoonlijk sieraad

Ik ben heel erg blij met mijn zilveren armbandje, die ook van babymaat tot damesmaat verkrijgbaar is. De zilveren balletjes zijn 4 mm en zullen dan prima ogen aan een baby- of kinderpolsje. De kans is groot dat ik deze dan ook nog ga bijbestellen voor mijn meisje.

 

Persoonlijke tekst graveren

Eigenaresse én ontwerpster Tanja graveert elk sieraad ambachtelijk met de hand, waarbij ze gebruikt maakt van een speciale graveerpen. Dus geen kaarsrechte machinale tekst, maar met de hand beschreven. Dit maakt de sieraden nóg persoonlijker!

Ik koos bij mijn armband voor de letter ‘F’, de eerste letter van de naam Fiene. Kort maar krachtig!

Persoonlijk sieraad

 

Het goede doel

Ik heb het al eens eerder aangestipt, maar ik vind het zo’n mooi initiatief dat ik het graag nog een keer vertel. KAYA Sieraden doneert per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het voor kinderen in Gambia mogelijk maakt naar school te gaan. Een prachtig gebaar!

 

Heb jij wel eens een persoonlijk sieraad gekregen voor Moederdag?
Reacties lees ik heel graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

 

 

5 comments on “Moederdag | Een persoonlijk sieraad voor de liefste mama

  1. Een persoonlijk sieraad is altijd leuk. Zie je ook dat de persoon iets extra heeft gedaan. Ik heb zelf geen gepersonaliseerd sieraadje gekregen als cadeau op moederdag, maar wel een leuke gouden ketting. Gepersonaliseerd of niet. Blijft altijd leuk. Misschien begin ik ermee in huis. Gepersonaliseerde gouden sieraden cadeau doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.