Moederdag Bloghop met 24 winacties

Fijne Moederdag! Dé dag dat alle mama’s in het zonnetje gezet horen te worden en ik hoop dat dat bij jou thuis ook goedkomt. Wat er ook gebeurt, hier kun je in ieder geval terecht voor een leuke verrassing. Of eigenlijk wel 24 verrassingen, want we hebben vandaag een Moederdag Bloghop voor je geregeld met allerlei leuke winacties!

Check snel hoe je met alle winacties mee kunt doen!

 

Moederdag Bloghop

 

Over de Moederdag Bloghop

Zoals velen van jullie inmiddels weten is een Bloghop een bijzondere manier om andere blogs te ontdekken en leuke prijzen te winnen. Zo ook deze speciale Moederdag Bloghop, waarop ook wij alle moeders in het zonnetje willen zetten!

Wellicht ben je via mamaLou blogt naar mijn blog gehopt. Dit is de blog van Mary-Lou, die moeder is van 3 prachtige kindjes. Ze blogt over het moederschap en schrijft ook erg mooi over haar liefde voor het dragen van haar kinderen.

Mary-Lou heeft in haar Moederdag blog gelinkt naar MetMirjam en ik link onderaan deze blog naar de volgende blog. Elke deelnemer linkt dus naar de volgende blogger en als je steeds door blijft klikken kom je vanzelf weer bij mij terecht en weet je dat je het cirkeltje rond hebt gemaakt.

Zo hop je van blog naar blog en mis je niks! Je mag met iedere winactie meedoen, dus deze Moederdag Bloghop is zéker interessant om te doen!

 

Even voorstellen…

Ken je mij nog niet? Dan stel ik me graag even aan je voor:

Hi! Ik ben Mirjam 🙂
Mama van peutermeisje Fiene (bijna 4 jaar) en vrouw van Michiel. Je bent nu op MetMirjam terechtgekomen, mijn bruisende Mama – Lifestyle blog over alles wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik neem je mee in ons leven, geef je tips aan de hand van mijn ervaringen, review de leukste producten voor je en mag ook regelmatig wat weggeven!

Wat kun je verder verwachten?
Om even in het Moederdag thema te blijven, wat dacht je van deze fijne tip!

Je kunt hier van alles tegenkomen.. Denk aan blogs met een knipoog, té leuke meisjes outfits en DIY’s zoals dit leuke cadeau voor vaderdag (even inspiratie voor volgende maand haha). Ook deel ik af en toe wat favoriete recepten (er komen nog wat heerlijke recepten aan) en laat ik je de leukste uitjes zien.

Ik denk dat je je als moeder zeker kunt herkennen in veel van mijn artikelen. Bijvoorbeeld over samen spelende peuters of bijvoorbeeld herkenbare peuteruitspraken.

Daarnaast kun je in het seizoen wat artikelen over kamperen verwachten. Wij trekken er graag op uit met onze caravan en hebben de nodige ervaring opgedaan. Vandaar dat ik graag diverse tips en ervaringen met je deel.

Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden.. Neem gerust een kijkje en kom terug voor meer; je bent van harte welkom!

 

Winactie | Moederdagpakket Familieprints

‘Mamaaaaaa, waar is mijn drinken?’ ‘Maahaam, ik lust iets!’ ‘Mam, er zit zand in mijn schoenen!’ ‘Maaaaaaam, er zit een beestje op de glijbaan!’, ‘Mamaaa, ik heb snot!’

Dit… Soms de hele dag door.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om moeder te zijn, maar soms… dan zou het best fijn zijn om even pauze te hebben. En dan heb ik het nog getroffen met mijn lief, want Michiel is zo’n man die het heel leuk vindt om papa te zijn en ook gewoon weet waar alles ligt en hoe alles werkt.

Maar aangezien ik minder werk en daardoor de meeste tijd met Fiene doorbreng, is ‘Mama’ de meest geroepen ‘naam’ bij ons in huis.

Wat als er iets zou zijn om aan te geven dat mama even pauze heeft…..
Dat is er!! En in deze speciale Moederdag Bloghop mag ik het ook nog eens weggeven! Het Familieprints Moederdagpakket bestaat namelijk uit:

1) Speciale sokken voor mama met een hilarische tekst aan de onderkant!
Ga maar lekker met de beentjes omhoog zitten zodat ze het goed kunnen lezen: “Mama heeft pauze, vraag maar aan papa!”

Moederdag Bloghop

 

2) Een gepersonaliseerde print
Om je extra in het zonnetje te zetten bevat dit Moederdagpakket ook een gepersonaliseerde print om A4 formaat, afgedrukt op 230 grams mat gecoat fotopapier voor de allerliefste mama met jouw naam erop! Super leuk in een mooie lijst of juist met washi tape aan de muur.

Moederdag Bloghop

Dit Moederdagpakket is verkrijgbaar voor € 14,95 op Familieprints.nl.
TIP: naast deze speciale ‘mama’ uitvoering, zijn dit soort sokken ook verkrijgbaar voor papa, oma en opa.

 

Hoe doe je mee voor dit Moederdagpakket?

Wil jij ook kansmaken op deze leuke set, voor jezelf of juist voor je moeder, doe dan mee!

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als:

 • je me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met zaterdag 19 mei, waarna ik een winnaar loot.

 


Edit 23 mei 2018:

De speciale mama-winactie is voorbij en ik heb een winnaar geloot. Deze winnaar is:

Sylvia

Gefeliciteerd, deze ideale sokken + de gepersonaliseerde print zijn voor jou!
Sylvia krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Moederdag Bloghop

 

Meer cadeaus in Bloghop

Nog meer cadeaus? Jazeker! Het is nu aan mij om je weer door te sturen naar de volgende blog:

Coolest Kid On The Blog

Neem een kijkje bij Astrid, eigenaresse van ‘Coolest Kid On The Blog’ en jonge moeder van 4 kinderen. Astrid heeft vandaag natuurlijk ook een leuke winactie voor de Bloghop, dus hop snel door en doe mee!

 

Je begrijpt natuurlijk welke sokken ik vandaag draag!

Ben jij al in het zonnetje gezet vandaag?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

58 comments on “Moederdag Bloghop met 24 winacties

 1. Heeeel herkenbaar haha
  Superleuk!
  Doe graag mee🍀🤞🏻

  Ik heb vanmorgen ontbijt op bed gehad en een knutsel van de oudste. Het kdv van de jongste heeft er geen erg in gehad om samen met hem te knutselen ( afgelopen week op vakantie geweest en de week ervoor niet gedaan:( )
  Verder heb ik van de kinderen een assortidoos KOEKELA gekregen Yumyum 😋

 2. Hahahahah wat leuk! Die sokken zijn ook echt geweldig zeg!!!!! Ik doe heeeeeel graag mee! Als mama van 3 boys komen die sokken heel goed van pas!

 3. Wat een leuke naam heeft jullie dochter. Ons 2 weken oude meisje heeft bijna dezelfde naam 😉
  Helaas kan onze peuter nog niet lezen want dan zou ik vaker met de benen hoog gaan zitten😉

 4. Vanmorgen door de kinderen verwend met een ontbijt op bed met een glaasje versgeperst jus, eitje, cappuccino, tosti en broodje pindakaas met daarbij mooie tekeningen en lieve gedichtjes. Zo lief!

  Van mijn zoon had ik al een mooi gedichtje gekregen:

  M ooi
  I ntelligent
  R uikt lekker
  J e bent zorgzaam
  A ardig en lief
  M oedig

  Die sokken vind ik super! Ik doe heel graag mee .

  Allemaal een hele fijne moederdag!

 5. Hihi wat een onwijs leuk cadeau! Ik waag een kansje 🙂

  Helaas heb ik geen Facebook, maar ik volg je wel op IG

 6. Wat een leuke sokken, daar maak ik graag kans op! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, op bericht gereageerd, geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77, bericht geretweet) en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.