Moederdag Bloghop 2019 met 29 winacties

Welkom op de Moederdag Bloghop 2019! Ben jij al in het zonnetje gezet vandaag? Al mogen genieten van een ontbijtje op bed of een mooi kunstwerk? Dat zijn toch eigenlijk de beste cadeaus, vind ik. Kun jij nog een extra cadeautje gebruiken (wanneer niet?), dan ben je bij mij aan het juiste adres. Niet alleen bij mij trouwens, want ik stuur je door naar één van mijn blogcollega’s, waardoor je uiteindelijk mee kunt doen met maar liefst 29 winacties!

Lees snel verder om te zien hoe je met alle winacties mee kunt doen!

 

Moederdag Bloghop

 

Over de Moederdag Bloghop 2019

Ben jij al bekend met ‘Bloghops’? Een Bloghop is een bijzondere manier om leuke prijzen te winnen, maar zéker ook om andere blogs te leren kennen! Bij deze speciale Moederdag editie willen we alle moeders in het zonnetje zetten!

Wellicht ben je via vegalifestyle.nl naar mijn blog gehopt. Dit is de blog ter aanvulling van het Vega Lifestyle Magazine; een 100% vegan magazine, zeer geschikt is voor vegans, vegetariërs, flextariërs en iedereen die meer wil weten over het veganisme. De site staat vol met vegan recepten.

In de Moederdag blog op Vega Lifestyle staat een link naar MetMirjam en onderaan deze blog kun je de link volgend naar de volgende blog. Elke deelnemer linkt dus naar de volgende blogger en wanneer je steeds door blijft klikken, kom je vanzelf weer bij mij terecht en weet je dat je het cirkeltje rond hebt gemaakt.

Zo hop je van blog naar blog en mis je niks! Je mag overigens met iedere winactie meedoen, dus deze bloghop is super interessant om te doen!

 

Even voorstellen…

Nieuw hier? Ik stel me graag even voor:

Hi! Ik ben Mirjam 🙂
Mama van een heerlijk kleutermeisje Fiene (bijna 5 jaar) en vrouw van Michiel. Welkom op MetMirjam, mijn bruisende Mama – Lifestyle blog over alles wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik neem je mee in ons leven, geef je tips aan de hand van mijn ervaringen, review de leukste producten en uitjes voor je en mag ook regelmatig wat weggeven! Oh en we kamperen ook graag, waar ik ook al het één en ander over gedeeld heb.

 

Winactie

En dan nu natuurlijk mijn winactie!

Bij een Moederdag Bloghop verwacht je misschien een sieraad, een bloemenbon of een fijne douchegel voor de ontspanning, maar daarvoor kun je vast al bij één van mijn blog-collega’s terecht. Ik dacht ‘wat maakt een moeder blij?’ Nou, wanneer je kinderen zichzelf vermaken, heb jij alle tijd voor jezelf. Dat klinkt als een win-win situatie, toch? Daarom geef ik een set van maar liefst 4 Denksport Squla puzzelboekjes weg voor kinderen in groep 3 / 4 / 5!

Moederdag Bloghop - Denksport Squla

 

Denksport Squla

Squla kennen we vooral als online platform om spelenderwijs te oefenen in alle vakken van de basisschool. Door thuis te oefenen krijgen kinderen zelfvertrouwen en leerplezier, dat is waar Squla voor staat. Daarom is Denksport Junior een jaar geleden de samenwerking aangegaan met Squla. Denksport geeft op een speelse manier kinderen met puzzels een leuke vrijetijdsbesteding en helpt ook indirect de woordenschat en het denkvermogen te vergroten! Hiermee wordt het digitale stuk van Squla nu ook vertaald naar print.

Er zijn dit jaar 4 nieuwe Squla spelend leren boekjes uitgekomen, elk met een eigen focus; letters, cijfers, vreemde taal en topografie. Alle boekjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar (groep 3/4/5) en hebben 64 pagina’s.

Letterflat – Taal- en spellingspret van A tot Z
In de Letterflat is van alles te beleven. Q stelt je graag voor aan de bijzondere bewoners van het gebouw. De één is dol op de au/ou en de ander wil alles weten over de betekenissen van woorden. In deze flat word je vanzelf een taalkampioen.

Rekenhotel – Check in en reken mee
In het Rekenhotel draait alles om getallen en sommen. Q geeft je graag een tour. Van het zwembad tot je kamer en de bar in het Rekenhotel: overal is wel wat te rekenen. Kom binnen en stap als een rekenwonder weer naar buiten!

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen
Kom naar het vliegveld en maak je klaar om mee te gaan met Vlucht Q. In de vertrekhal ontmoet je mensen uit Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië. Leer woordjes en zinnetjes in hun taal. Zo ben je helemaal klaar voor de reis.

Topotrein – Verken de wereld per spoor
De Topotrein staat klaar voor vertrek. Stap in, dan laat Q je meer zien van onze wereld! Je maakt onderweg kennis met allerlei landschappen en culturen, in landen dichtbij en ver weg. Zo ontdek je tijdens de rit met de Topotrein steeds meer over aardrijkskunde.

De boekjes zijn los te koop in de winkels voor € 5,95 of te bestellen op denksport.com. In deze speciale Bloghop kun jij de hele set winnen!

Moederdag Bloghop - Denksport Squla

Hoewel Fiene nog niet in groep 3 zit en echt nog niet alle opdrachten kan doen, kon ze niet wachten om in de boekjes te beginnen. Vooral de Letterflat en het Rekenhotel ‘roepen’ haar naam, want lezen en rekenen is iets waar ze al veel mee bezig is. Spelenderwijs komt ze een heel eind – ontzettend leuk om te doen!

 

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op TwitterInstagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Mijn winactie loopt tot en met zaterdag 18 mei.


De winnaar is bekend:

 • Ingrid L

Van harte gefeliciteerd!
De winnaar krijgt ook persoonlijk bericht.


Op naar de volgende..

Dan is het nu tijd om je door te sturen naar de volgende blog in de Bloghop:

Mama’s Liefste

Neem een kijkje bij Fleur, eigenaresse van mamasliefste.nl en een echte meiden-moeder van 2 dames van 6 en 10 jaar. Fleur heeft vandaag natuurlijk ook een leuke winactie voor je klaarstaan, dus hop snel door en doe mee!

 

Waarmee ben jij verrast vandaag?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

54 comments on “Moederdag Bloghop 2019 met 29 winacties

 1. Wat een leuke actie! Past precies hier bij de kids en binnen kort gaan wij nog op vakantie. Dus dat is dan extra leuk!

 2. Goedemorgen wil jou een fijne moederdag wensen
  Hoop dat jij goed verwend bent door je dochtertje

  Ik doe graag mee voor ons dochtertje van 5 jaar,dit zou ideaal zijn om samen met mama (ik)om samen alvast leren rekenen, puzzelen, en anders kan ik het ook bewaren voor volgend jaar.

  Ik volg jou al op alle pages fb als Jessica Jill John leidner🎊
  Twitter yessicakoot1
  Instagram Yessicaleidner

 3. Goedemorgen
  Doe heel graag mee voor ons dochtertje Jill van 5 jaar
  Zojuist heb ik een mooie tekening gekregen en een Hele mooie potje met mooie versiering gekregen met een hartje snoepje erin(op school gemaakt)
  Zo lief en mooi dat bewaar ik super leuk voor later…..
  Kleine meid hihi wilde dat snoepje al opeten haha,deugniet

  Dat laat ik lekker in dat potje zitten🤗😍

  Super leuk inmiddels word ons dochtertje Jill 6 jaar en deze leuke winactie zal ik ook delen naar fb
  Wens je een hele fijne Moederdag

  Veel luefs Jessica leidner

  Ik heb zojuist gereageerd via mijn andere email adres op een of andere manier lukt het niet net bevestigen, ik krijg meestal hele lijst via woldpress met alle abonees enz… en waar ik overal gereageerd heb bij bloggers. Nu pakt het bevestigen niet en met nieuwe wachtwoord ook niet dus nu met een andere email hoop dat het wel pakt

 4. Allereerst fijne Moederdag! Dit is juist een hele fijne prijs (andere prijzen die ik voorbij zag komen in de bloghop ook, maar dit puzzelboekjespakket is ideaal voor ons gezin, met een dochter in groep 3 en een zoon in groep 5.
  Ik zou ze heel graag winnen en dan bewaren tot de zomervakantie. Ideaal om zo’n boekjes dan mee te nemen. Fijn als je ergens met ze gaat uit eten dat ze tussendoor wat te doen hebben en handig om mee te nemen (wat voor veel speelgoed niet het geval is…)

 5. Fijne moederdag!

  Ik doe heel graag mee. Mijn 3 kinderen zijn 8 jaar , zitten in groep 4, zijn leergierig en dol op puzzelen. Dus het zou erg welkom zijn.

 6. Ja dit zou heerlijk zijn om mee te nemen op zomervakantie. Dan kunnen ze zich zelf vermaken en heb ik ook een beetje vakantie…

 7. Dat is een leuke prijs! Mijn zoon is 6, dus echt iets voor hem! Hier kan hij zich fijn mee vermaken, dan heb ik tijd voor mezelf…. mits de jongste aan het slapen is (1 maand oud) 😉

 8. Ik doe graag mee voor mijn jongens! Met name de oudste zou wel wat extra mogen oefenen met rekenen maar die krijg ik echt niet aan rijtjes sommen. De middelste mag wel wat extra aan taal besteden en topo en vreemde talen vinden ze juist leuk!

 9. Leuk weer zo’n bloghop. Ik ben vanmorgen goed verrast, er staat de hele dag een glimlach op mijn mond. Uiteraard doe ik graag mee. Dit lijkt me leuk en uitdagend voor mijn zoontje, ook leuk voor mee op vakantie dan kan hij net als papa en mama puzzelen!

 10. Super leuk blog hoppen!! Leuk op Moederdag! Alle mama’s in het ☀️. Ik doe graag mee om de boekjes van Squla te winnen! Ben juf dus heel tevreden over dat materiaal!

 11. Ik doe graag mee voor mijn onzekere dochter van 7, leuk om haar dit als verrassing te geven. Dan kan zij wat oefenen op een leuke manier en doet zij het vanzelf met wat meer plezier. Het is een kanjer maar dat moet zij zelf gaan zien, wie weet lukt dat met deze leuke boekjes misschien!

 12. Ik doe graag mee voor mijn mams. Gewoon omdat ze de liefste is! 😍Wie wil er nou niet verwend/verrast worden? Maar mijn mooiste cadeautjes zijn toch echt de knutsels van mijn kinderen! Maar de zelfgeplukte bloemetjes hebben mijn hart verwarmd! 💐Fingers crossed 🍀

 13. Ik doe graag mee voor mijn zoontje! 😍Wie wil er nou niet verwend/verrast worden op moederdag? Hij vast ook wel! Fingers crossed 🍀

 14. Ik doe mee voor Emma, ze vindt Squla fantastisch en is dan nauwelijks voor het scherm weg te krijgen, fijn dat er nu ook offline opgaven zijn 🙂

 15. Super leuk! Mijn dochter word morgen 6 en is al helemaal klaar voor groep 3. Ze zou het fantastisch vinden om in deze boekjes te kunnen werken en dat vind ik dan natuurlijk weer fantastisch 😊.

 16. Ik doe super graag mee voor mijn kids. Oefenboekjes is het favoriete wat ze doen op vakantie op een regenachtige dag, maar ook thuis.

 17. Leuk zo’n Moederdag Bloghop.
  Doe graag weer mee.
  Ik heb alleen geen Facebook , maar volg op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen, ondanks dat.
  Graag doe ik mee voor het puzzelboekje voor mijn kleinzoon.
  Nu hop ik maar weer door naar mamasliefste.

 18. Een uitdaging dat kan onze zoon gebruiken dus doen we mee met dit leuke metmirjam.com idee
  Geen facebook etc. Maar like wel 😉

 19. Leuke actie en komt ook zeker van pas voor de fijne motoriek (goede pengreep) van onze Jarno! zo wordt oefenen toch nog leuk!

 20. Ik waag heel graag een kansje voor mijn dochtertje van 7 jaar, ze zit in groepje 3 en ze is dol op deze boekjes.

 21. Leuk en leerzaam! Ik doe graag mee voor mijn dochter, ze zit nog in groep 2 maar loopt behoorlijk vooruit! Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

 22. Wat leuk zeg. Ik ben verrast met de knutsels die onze kinderen op school en opvang hebben gemaakt. Een zomervakantie zit er dit jaar niet voor ons in maar met dit leuke puzzel pakket zouden ze erg blij mee zijn. Puzzelen doen ze graag, maar deze kennen we nog niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.