Moeder & dochter armbanden van LOVY

Een sieraad blijft iets bijzonders. Of je het nu zelf hebt gekocht omdat je bijvoorbeeld iets bereikt hebt of dat je er eentje hebt gekregen van iemand die je lief is, er zit vaak een bijzonder gevoel bij. En wat is er nou meer bijzonder dan de band tussen moeder en kind? Tijd om dat uit te dragen met de prachtige moeder & dochter armbanden van LOVY.

 

LOVY - Moeder & dochter armbanden

 

Moeder & dochter armbanden

Fiene is gek op sieraden. Er pronken mooie oorbelletjes in haar oren, ze draagt een eenhoorn-ketting om haar nek en ze draagt een wit parelarmbandje. Dat laatste armbandje is heel speciaal, want die heeft haar oma, tante, nicht én mama (ik dus :)) ook! Ondanks dat we die dus ook allebei hebben, zegt ze altijd dat ze ook een armbandje samen met mij wil hebben. Wat eigenlijk ook wel erg lief is <3.

En toen… toen kwam ik in contact met Laura, eigenaresse van LOVY, die luxe sieraden voor baby, kind & mama maakt. Alsof het zo moest zijn, mochten Fiene en ik een keuze maken uit haar prachtige collectie moeder & dochter armbanden.

 

LOVY

Laura maakt kindersieraden die een speciale betekenis hebben, die je voor altijd wilt bewaren. Daarnaast kun je ook bij haar terecht voor speciale mama sieraden. Denk aan een mooie armband, ketting of een speciale geboortesteen van Swarovski kristal! Welk sieraad je ook kiest, zij maakt het voor je. Met de hand en met de uiterste zorg en precisie. In het onderstaande filmpje neemt ze je mee in haar Studio en vertelt ze haar visie.

 

Onze armbanden

Fiene en ik kozen samen de armbandjes uit. We konden kiezen uit verschillende soorten in zilver of met (gekleurde) pareltjes. Eerst liet ik Fiene kiezen, waarbij ik had verwacht dat Fiene voor de roze pareltjes zou gaan (super schattig overigens). Tot mijn verbazing koos ze de Silver Stars set, met zilveren balletjes en sterretjes, wat ook mijn eerste keuze was!

 

LOVY - Moeder & dochter armbanden

Een prachtige set die overal bij past! De moeder en dochter armbandjes zijn geregen op een kern van stevige roestvrijstalen draden. Ze kunnen tegen een stootje (handig bij een kinderarmbandje), want ze hebben een trekkracht van maar liefst 15 kilo. Aan de armbanden hangt een verlengketting van 2,5 cm. Zo kun je het bandje verstellen en zelf goed op maat maken. Zo gaat de set ook bij kinderen nog heel lang mee!

 

Lovy

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe moeder & dochter armbanden! Fiene laat die van haar ook trots aan iedereen zien die ze maar tegenkomt, waarna ze mij roept om ook die van mij te laten zien. ‘Die hebben we met z’n tweetjes hè mam?!’ *smelt* wat is het toch heerlijk om een meisjes-mama te zijn!

Heb jij ook een sieraad samen met je kindje(s)?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.