Mijn favoriete quotes

Zoals intussen vast al bij jullie bekend, doe ik mee aan de 30 Day Blog Challenge. Eén van de blogonderwerpen die mij direct aansprak, was Mijn favoriete quotes. En dan niet omdat ik er gelijk 5 kan opnoemen, maar meer omdat ik dat zie als ‘challenge within the challenge’.

Want stiekem ben ik eigenlijk helemaal niet van de quotes.. Ik ben ook geen type voor teksten op de muur of fotolijstjes met quotes op het dressoir. Al zijn er tegenwoordig natuurlijk al wel veel leukere en originelere ‘quotes’ te vinden dan het standaard ‘live, love, life’ en ‘home is where the heart is’.. Begrijp me niet verkeerd, er is echt helemaal niks mis mee, maar ik heb er gewoon niet zoveel mee.

Maar, dacht ik, er zullen vast ook quotes te vinden zijn die bij mij passen of waarin ik me herken!

Dus ik ben op Pinterest op zoek gegaan en vond er een aantal dat me aansprak, bij me pasten of die me heel hard aan het lachen maakten. Zo is het me dus toch aardig gelukt om een aantal favoriete quotes kunnen vinden! Er zitten zelfs heerlijk zoetsappige quotes bij.. Niet omdat ik dat nou zo leuk vind, maar eigenlijk omdat ik niet om de tekst heen kan.

Mijn favoriete quotes

Favoriete quotes - You're so weird (Don't change)

Wat een heerlijke quote! Dit slaat op mezelf maar soms ook op de mensen om mij heen. Michiel en ik vonden elkaar ook een beetje raar toen we elkaar net ontmoet hadden – en daarna eigenlijk ook nog wel haha. En dat was misschien juist ook de reden waarom we met elkaar omgingen! Wie wil er nou normaal zijn, toch?!

 

Favoriete quotes - Note to self: Let shit go

Dit zou ik echt eens wat meer moeten doen.. Ik moet zeggen dat ik er al wel beter in ben dan een paar jaar geleden, maar laten we het er maar op houden dat het beter kan 😉

 

Favoriete quotes - Pajamas all day

Dit! Heeft volgens mij verder geen uitleg nodig – heerlijk!

 

Favoriete quotes - That's a horrible idea. What time?

Deze is ook herkenbaar! Op deze manier ben ik wel eens bij de Chippendales beland. Een vriendin had het ‘geweldige’ idee om daar heen te gaan en was heel aanhoudend haha. Hier heb ik dus echt helemaal niks mee, van die gladde gasten die zichzelf en hun lichaam een voorstelling lang helemaal geweldig vinden.. Wat een slecht idee.. Wanneer gaan we? haha. Ik sleepte nog een vriendin mee, want kom op.. ook belachelijke dingen moet je delen.. En samen verbaasden we ons vooral over de hysterische dames, die kreten schreeuwden als ‘broek uit’ en ‘come to mama’. Ik heb me echt kapot gelachen!

 

Favoriete quotes - Together is my favorite place to be

Even een zoetsappige quote.. Hoe ik het ook bekijk, het is waar! Dit slaat op Michiel én op Fiene. Alles is gewoon leuker met elkaar!

 

Favoriete quotes - Be happy, it drives people crazy

Het is echt heel erg, maar dit is volgens mij gewoon waar bij sommige mensen! Ik heb al meerdere keren meegemaakt dat mensen (ook van dichtbij) het niet echt waardeerden dat Fiene bijvoorbeeld al heel snel doorsliep of dat ze niet zo veel huilde. Tsja, ehm ok? Ja, daar kan ik dus niet zoveel mee. Ik heb zelf laatst gehoord: ‘nou.. ok.. leuk dat jij het zo leuk hebt dan…’ nadat ik positieve antwoorden gaf op de vragen of ik mijn werk / huis / woonplaats / tijd doorbrengen met man / tijd doorbrengen met kind niet zat werd. Eerst snapte ik het niet zo, maar later bedacht ik me dat het misschien wel jaloezie was…

 

Favoriete quotes - Life begins at the end of your comfortzone

Weer een toepasselijke.. Maar dan vooral voor mijn blog! Ik heb te lang getwijfeld of ik wel zou gaan schrijven. Iets met ‘wat als het niet lukt’, ‘wat als ik het niet kan’, ‘wat zullen mensen ervan vinden’, ‘wat als…’ dat dus. Dus terug naar ‘LET SHIT GO’ en hup, die comfort zone uit!

 

Favoriete quotes - If you walk a mile in my shoes, you'll end up in a wine bar

Dit óf een Sambuca bar – alleen moet ik die nog vinden 😉

 

Favoriete quotes - I'm no cactus expert but I know a prick when I see one

Hier moest ik echt even heel hard om lachen! Leuke quote en ja, ook hier herken ik mezelf in 🙂

 

Favoriete quotes - I am proud of many things in life but nothing beats being a mother

En we eindigen met de meest zoetsappige quote van allemaal. En toch ook wel met trots hoor, want wat is deze waar zeg! Van tevoren nooit gedacht dat dat heerlijke kleine meisje mij zó trots en gelukkig zou kunnen maken. Want wat is ze leuk!!

 

Dit waren mijn 10 favoriete quotes. Of beter gezegd, de 10 quotes die bij mij passen! Wanneer je op de afbeeldingen klikt, kom je direct op de originele afbeelding van Pinterest, dus voel je vrij om lekker door te ‘pinnen’! Als je het leuk vindt, kun je me ook volgen op Pinterest, wie weet breng ik je nog een keer op een leuk idee 😉

 

Heb jij een favoriete quote?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

5 comments on “Mijn favoriete quotes

  1. Together is my favorite place to be as well, mooie quote! En inderdaad, sommige mensen zijn ontzettend zuur. Zo hielpen mijn ouders me ooit enorm uit de brand, waarop een vroegere vriendin sneerde dat sommige mensen er zelf voor moesten werken. ‘Maar echt, hartstikke fijn dat jij het gewoon zomaar in je schoot geworpen krijgt.’
    Merel onlangs geplaatst…Corrigeren van vervelend gedrag, waarom niet?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.