Mijn eerste laptop | ‘Net als mama’

Heb jij ook een zoon of dochter die het liefst alles hetzelfde doet en wil als jij? Nou, ik wel! Het zal geen verrassing zijn dat ik als blogger vaak achter de laptop zit. Ik beperk dit natuurlijk wel als mijn dochter erbij is, maar dan nog ziet ze het vaak genoeg. Ik denk dan ook dat ik hét perfecte cadeau van Coolgift heb ontvangen voor haar: ‘Mijn eerste laptop’, net als mama!

 

Mijn eerste laptop - net als mama

 

Mijn eerste laptop

Mijn eerste laptop

Mijn eerste laptop is een houten laptop van het Duitse merk Eichhorn, producent van populair houten speelgoed voor baby’s en peuters. Het is een fijn alternatief voor een echt beeldscherm, waar kinderen natuurlijk ook dol op zijn. Op deze manier kunnen we samen gezellig aan tafel zitten en onze creativiteit kwijt. Op de plek waar normaal gesproken het touchpad zit, vind je de 6 krijtjes om op het beeldscherm te krijten en een sponsje, voor uren speelplezier. Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien, houden we ook van dezelfde websites 😉 .

 

Toetsenbord in puzzelstukken

Het toetsenbord kan natuurlijk gebruikt worden om ‘net alsof’ te typen, maar het is eigenlijk een verrassend uitdagende puzzel, bestaande uit 6 puzzelstukken. Mijn dochter vindt het daarnaast ook erg leuk om de cijfers en letters op te noemen die ze ziet, wat ook nog bijkomende een leerzame activiteit is.

 

Onze ervaring

Peuter achter de laptop

Wij, zowel Fiene als ik, vinden het echt een ontzettend leuke laptop! Even geen speelgoed met knipperende lichtjes of geluidjes, maar lekker creatief met krijtjes. Daarnaast is het natuurlijk heel leuk om ‘alsof’ te doen. Dus creatief op twee verschillende manieren!

Verder is de laptop erg stevig en heel gemakkelijk door onze peuter zelf open en dicht te doen. Het hout is heel mooi afgerond en helemaal glad, dus splinters zijn echt niet aan de orde bij dit product.

Zoals verwacht valt de laptop dan ook heel erg in de smaak. Ze krijt wat af op het beeldscherm en als ik nog even snel een mailtje moet versturen en mijn laptop erbij pak, snelt ze naar die van haar en komt ze erbij zitten. Dat wordt nog wat later! 😉

 

Productinformatie

Mijn eerste laptop - gesloten

Voor de volledigheid nog even alle productinformatie op een rij:

  • Product: Mijn eerste Laptop
  • Webshop: Coolgift.com
  • Merk: Eichhorn
  • Materiaal: hout en krijtbord
  • Leeftijd: 3+
  • Prijs: € 24,95
  • Afmetingen: 32 × 2.5 × 20 cm (L x B x H) – 13″ beeldscherm

 

Heb jij ook zo’n copycat in huis die het liefst doet wat jij doet?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

22 comments on “Mijn eerste laptop | ‘Net als mama’

  1. Echt een leuk idee! Alleen jammer dat je de toetsen niet kan indrukken zoals een echt toetsenbord, dat vind m’n dochter net zo leuk! Ze is misschien ook nog wat jong met 18maanden.

  2. Wat een leuke laptop, lekker creatief bezig zijn en het gevoel hebben dat je een eigen laptop hebt net als mama is natuurlijk super! 🙂

  3. Wat een geweldig ding! Het laat het kind nog steeds de fantasie gebruiken ipv met die echte tablets enzo voor kids. Ik heb daar echt moeite mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.