Mijn eerste keer swappen: #peuterswapnl

Ik heb meegedaan aan mijn allereerste swap.  Ik vertel jullie alles over mijn ervaring en laat jullie zien wat voor leuks wij gekregen hebben. Ik verklap alvast: swappen is leuk!

Wat is swappen?

Daar begin ik toch maar even mee, wel zo handig als je weet waar we het over hebben. Bij het swappen (ofwel ‘ruilen’) maak en/of koop je cadeautjes voor een vooraf bepaald minimum bedrag voor iemand anders. Je kunt het zien als een soort lootjes trekken zoals met Sinterklaas. In dit geval gaat het om de #peuterswapnl van Lauver, die via Instagram gehouden werd.

 

Voor mijn swapmaatje

Ik gaf me op voor de swap en zodra ik mijn swapmaatje te horen kreeg, kon ik aan de slag! Ik mocht gaan knutselen en shoppen voor een lief meisje van 4. Het was echt heel leuk om op zoek te gaan naar cadeautjes die bij het lijstje pasten en te verzinnen wat ik zelf zou maken. Toen ik alles bij elkaar had verzameld en ook nog wat leuks voor haar broertje en mama had gekocht, kon ik alles gaan inpakken. Ook al zo leuk om te doen!

Swappen - mijn gemaakte swap pakket

Ik hoop heel erg dat ze er blij mee zijn!

 

Wat zat er in ons swappakket?

Het is echt heel gek, maar toen ik druk aan het swappen was, besefte ik me ineens ‘oh ja, wij krijgen zelf natuurlijk ook zo’n pakket! Heel grappig, je bent zo bezig met je verzameling en hoe je alles gaat inpakken dat je gewoon vergeet dat het een ‘swap’ is haha. En ja hoor, afgelopen woensdag is ons pakket binnengekomen! Ik kan echt niet anders zeggen; wij zijn echt enorm verwend door ons swapmaatje Susan (@swapjunkie), die zeker geen groentje is in de wereld van het swappen! Kijk mee naar ons pakket:

Swappen - het pakket dat wij ontvingen

De doos zelf zag er al uit als een feestje!

 

Swappen - kaartje van Anna en Elsa

Het begon allemaal met een heel lief kaartje voor Fiene.

 

Swappen - cadeautjes open maken

Fiene was heeeel enthousiast en riep steeds ‘oooh mama, cadeau!!’ ‘kom mama, open maken!’

 

Swappen - de cadeautjes

En voordat ik een totaalfoto van de cadeautjes kon maken, had Fiene al twee pakjes geopend haha en wat was ze er blij mee!

 

Swappen - kroelen met troetelbeertje

Er zat een heel lief troetelbeertje in het pakket. Toen Fiene die uitpakte was ze helemaal verliefd ‘Ooh tjoetebeertje’ en wilde ze alleen nog maar kroelen *smelt*

 

Swappen - cadeautjes voor mama

Ook aan mij als mama was ruimschoots gedacht, ik kreeg maar liefst 4 cadeautjes!

 

Swappen - alle cadeautjes

Het totaaloverzicht van al onze cadeautjes.

 

Swappen - zelf gemaakt door swapmaatje

Kijk nu toch eens hoe geweldig!!! Dit is één van de cadeaus die Susan zelf heeft gemaakt – hoe knap?! Fiene wilde het gelijk aan en ze vond zichzelf heel grappig met de muts halverwege haar gezichtje haha. Hij bleef later prima hangen op haar staartjes 🙂

 

Lieve Susan, ik heb het op Instagram al gezegd, maar wat zijn we blij met onze cadeaus! Nogmaals bedankt voor al je inzet en creativiteit!

 

Jeetje, wat is het leuk om te swappen! Ik snap nu wat mensen bedoelen met de hashtag #swappenisverslavend haha, want ik denk niet dat dit mijn laatste deelname aan een swap is geweest!

Heb jij ook wel eens (of vaker) meegedaan aan een swap?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

28 comments on “Mijn eerste keer swappen: #peuterswapnl

  1. Wat een geweldig pakket heb je gekregen, maar vooral ook verstuurd! Lekker creatief hoor! Ik ben ook helemaal om, maar dat had je al gelezen 😉 In september geef ik mezelf zeker weer op voor de peuterswap en dan mss wel voor allebei de kindjes 🙂 Doe je dan ook weer mee?

  2. Wat een leuke swap. Ik heb alleen nog maar een keer aan een theeswap meegedaan, was ook heel leuk. Lijkt me leuk zo’n grotere swap.

  3. Wat een leuk pakket! Ik doe er even tijdelijk niet aan mee vanwege tijdsnood. Maar zodra ik weer iets meer tijd heb ga ik er ook weer eens voor zitten. Zit je ook bij een swapclubje?
    Nathalie onlangs geplaatst…Blogfestijn #7My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.