Kinderkleding | Merken en winkels herontdekt

Ik ben altijd nogal geneigd om, als een winkel of merk kinderkleding bevalt, bij een nieuw seizoen daar weer terug te keren. Dat klinkt logisch natuurlijk, maar het kan geen kwaad om eens verder te kijken! Even met een frisse blik in het onbekende merk duiken, kleding in het echt bekijken en voelen of misschien zelfs even een eerder tegenvallende winkel binnenstappen. Zo heb ik diverse merken en winkels herontdekt!

 

Kinderkleding H&M en Jola Mode

 

Kinderkleding | Merken en winkels herontdekt 

H&M

Nee, ik kom niet onder een steen vandaan en was H&M niet vergeten. Maar wel heb ik de afgelopen maanden al diverse keren de app door gescrold om tot de conclusie te komen dat er niks leuks tussen zat. Jammer, want ik kon er altijd goed slagen voor Fiene. Vorige maand liep ik met mijn zus voorbij de winkel en we besloten toch even binnen te kijken. En ja hoor, daar zag ik het wel! Ik scoorde een leuke zomerjas, een rokje, een pyjama én twee fijne jeggings voor Fiene. Zo zie je maar dat het ook wel fijn is om af en toe offline te shoppen.

 

Dirkje

Wist jij dat Dirkje meer dan alleen babykleding heeft? Ik kwam er dus pas achter dat ze ook gewoon hele leuke kinderkleding hebben tot en met maatje 116 (voor zowel jongens als meisjes). Zo stom, dat wist ik dus niet! Nog net op tijd, want Fiene zit nu in 110 haha.

 

Lovestation22

Lovestation22 kende ik alleen online en had ik nog niet in de winkels gezien. Ik vond de collecties altijd erg leuk, maar twijfelde toch steeds omdat ik de aparte printjes graag eerst in het echt wilde zien. Totdat ik een maand of twee geleden maar liefst 3 jurkjes voor Fiene won van dit merk! De stoffen zijn erg zacht en de jurkjes sluiten ontzettend mooi aan bij ons meisje. Ik ben blij verrast!

 

Jola Mode

Deze winkel was ik echt een beetje vergeten. Ik kwam er wel eens toen Fiene nog een stuk kleiner was en op de één of andere manier kon ik het nooit zo vinden daar, terwijl ik ook wel genoeg leuks zag. Totdat ik laatst in de stad liep (de dag dat ik ook bij H&M goed kon slagen) en mij de winkel herinnerde.  Ik besloot toch maar weer eens een kijkje te nemen en kon er heel goed slagen voor zowel het komende seizoen als in de sale voor volgend jaar.

 

Ga jij ook vaak terug naar je vaste adresjes?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op FacebookInstagramTwitter en Bloglovin?

Disclaimer

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.