Masha en de Beer 2 bij Vue Mini Mornings

Vanaf welke leeftijd is het leuk om met je kindje naar de bioscoop te gaan? Dat hangt van veel dingen af. In eerste instantie natuurlijk van je kindje zelf, want als deze het nog niet volhoudt om zo lang stil te zitten of geboeid naar het scherm te kijken, dan zou ik nog even wachten. Wanneer je twijfelt door de lengte van de film, het harde geluid of de donkere ruimte, is het een idee om één van de Mini Mornings bij Vue bij te wonen!

 

Vue Mini Mornings - Masha en de Beer 2

 

Vue Mini Mornings

Vue Cinemas organiseert regelmatig Mini Mornings op de zondagochtend. Tijdens deze ochtenden kunnen kinderen vanaf 3 à 4 jaar op een rustige manier kennismaken met de bioscoop. Tijdens de film zijn de lichten gedimd en staat het geluid zachter dan bij een normale screening. Na afloop van de film krijgen de kleine bezoekers ook nog eens een filmdiploma mee naar huis!

 

Vue Mini Mornings - Masha en de Beer 2

 

Masha en de Beer 2

Wij waren uitgenodigd om Masha en de Beer 2 te komen bekijken tijdens één van de Mini Mornings om te ervaren hoe dit bij onze eigen kleuter bevalt. Deze familiefilm duurt ook niet zo lang, slechts 67 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

In Masha en de Beer 2 beleven ondeugende Masha en de altijd vriendelijke Beer verschillende leuke avonturen op het grote doek. Ook haar andere vriendjes Pinguïn, Panda, Tijger en Rosie het varken zijn weer van de partij. Van logeerpartijtjes tot een dagje golfen en van apenstreken tot zeemeerminnen, met Masha en de Beer is het altijd een dolle boel.

 

Onze ervaring

Afgelopen zondag was het zover; om 11 uur stond ons filmochtendje gepland! Bij aankomst mochten we kiezen of we een plek in de zaal beneden of op het balkon wilden en Fiene koos een plekje boven. Reuze spannend, want dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. Het was nog leeg boven, dus we konden zelfs plaatsnemen in de grote VIP-stoelen vooraan op het balkon!

Vue Mini Mornings - Masha en de Beer 2

Tijdens de film bleven de lichten zachtjes aan en het geluid stond het geluid inderdaad een standje zachter, maar nog hard genoeg voor een echte bioscoopervaring. De film bestaat uit verschillende korte Masha en de Beer filmpjes. Een handig concept voor de hele kleintjes, voor wie een hele film nog wat te lang duurt om al die tijd de aandacht erbij te houden.

 

Vue Mini Mornings - Masha en de Beer 2

Halverwege de film is het tijd voor pauze. De dame bij de kassa had ons al verteld dat er Masja en de Beer kleurplaten klaar zouden liggen, dus Fiene wilde graag een kijkje nemen. En ja hoor, er stond zelfs een tafeltje staan met kleurplaten, kleurtjes én wat lekkers te eten en drinken!

 

Vue Mini Mornings - Masha en de Beer 2

Na het tweede deel van de film was het tijd om naar huis te gaan. Ik was het eigenlijk al vergeten, maar Fiene kreeg nog een mooie filmdiploma waar ze heel blij mee was!

 

Ben jij wel eens naar één van de Mini Mornings bij Vue geweest?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.