Mamabloggers Paashop met 45 winacties!

Paashop

Het is voorjaar én bijna Pasen, kortom: de perfecte reden voor weer een nieuwe bloghop! 🙂 🙂 Vandaag gaat de Mamabloggers Paashop van start, georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger.nl. Er doen maar liefst 45 blogs uit Nederland en België mee aan deze Paashop en 45 deelnemers betekent dus ook 45 winacties waar je aan mee kunt doen!

Lees snel verder hoe je met al deze winacties mee kunt doen!

 

Mamabloggers Paashop

 

Wat is een Paashop en hoe werkt het?

Een bloghop is een hele leuke manier om andere blogs te ontdekken.

De kans is groot dat je via Janske van Janske.nl naar mijn blog bent gehopt. Janske is de trotse moeder van dochters Lola en Coco en ze schrijft onder andere over haar leven als mama en de genietmomentjes en uitstapjes die daarbij horen. De maandelijkse brieven aan haar dochters zijn elke keer weer heel mooi om te lezen en oh wat tikt ze steeds weer snoepjes van kledingstukken op de kop voor haar meiden!

Janske heeft in haar blog over de Paashop gelinkt naar MetMirjam en ik link verderop op mijn beurt naar de volgende blog. Dit doen alle deelnemers, dus als je steeds door blijft klikken (zo’n 45 keer 😉 ) kom je vanzelf weer bij mij terecht en is het cirkeltje rond. Gelukkig zijn de meeste winacties minimaal een week actief, dus hoef je dit niet in 1 x te doen. Onthoud even waar je gebleven bent, dan kun je de volgende keer gewoon weer door!

Op deze manier hop je van blog naar blog en zul je ze allemaal één voor één bekijken en mis je dus niks! Je mag met zoveel winacties meedoen als je wilt, dus deze bloghop is zéker interessant om te doen!

 

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Mirjam 🙂
Mama van peutermeisje Fiene (2 jaar) en vrouw van Michiel. Je bent nu aangekomen op MetMirjam.com, mijn bruisende Mama – Lifestyle blog over wat mij als mama bezighoudt, in de breedste zin van het woord. Ik neem je mee in ons leven en schrijf op basis van mijn eigen ervaringen.

Van blogs met een knipoog tot leuke meisjes outfits en van DIY’s (zoals dit leuke cadeau voor vaderdag) tot onze favoriete recepten (om je vingers bij af te likken), je kunt het bij mij vinden.

Ik denk dat je je als moeder zeker kunt herkennen in veel van mijn artikelen. Bijvoorbeeld over samen spelende peuters en hoe ik er als moeder tegenop zag dat ons meisje naar de peuterspeelzaal zou gaan.

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit wat er allemaal te lezen valt. Neem gerust een kijkje en kom terug voor meer; ik blijf lekker schrijven en je bent van harte welkom!

 

Winactie

Voor mijn winactie heb ik zelfs dubbele paaspret, ik mag namelijk maar liefst twee boeken van Lieve Lieverd weggeven!

Ik ben Lieve en ik kan niet slapen

Paashop - Lieve Lieverd slapen

 

Ik ben Lieve en dit is mijn zusje Belle

Paashop - Lieve Lieverd zusje Belle

 

Lieve Lieverd is een nieuwe serie kinderboekjes van Rogier Kurtschreutter over Lieve en haar belevenissen. Lieve is een meisje van een jaar of 4, heel lief maar ook lekker eigenwijs. Haar belevenissen zijn vooral alledaagse dingen, zoals spelen met haar zusje Belle, naar bed gaan (of juist niet) of het maken van een sneeuwpop.

Wij hebben zelf ook een voorleesboek van Lieve Lieverd, waarin Lieve en Belle een sneeuwpop maken. Ik maakte hier een uitgebreide review van, waarin ik ook vertel over de bijbehorende app. Echt een aanrader om die ook even (gratis) te downloaden!

 

Hoe maak je kans om één van de boeken te winnen?

 • Laat in een reactie hieronder weten welk Lieve Lieverd boek je voorkeur heeft
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook
  Ken je nog iemand die kans zou willen maken? Deel of tag gerust!

That’s it!

Ik zou het daarnaast ook erg leuk vinden als je me ook volgt op Twitter en / of Instagram, maar dat is niet verplicht voor de winactie.

De winactie loopt tot en met zaterdag 8 april. Op zondag 9 april maak ik de winnaar bekend.

 

Verder Paashop hop hoppen

En nu? Heb je al meegedaan met mijn winactie? Dan kun je nu weer verder hoppen naar de volgende blog! Neem snel een kijkje bij:

Saskia’s Wereld

Saskia is moeder van een zoontje van 4 jaar. Ze blogt voornamelijk over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s en reviews over producten. Daarnaast schrijft ze over uitjes die ze samen met vrienden of haar zoontje heeft gedaan. Ook laat ze maandelijks zien welke boodschappen ze gratis kreeg door middel van geld terug acties.

Natuurlijk heeft Saskia vandaag ook een leuke winactie voor de Paashop, dus hop snel door en doe mee!

 

Voor welk boek van Lieve Lieverd doe jij mee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

52 comments on “Mamabloggers Paashop met 45 winacties!

 1. De boekjes lijken me erg leuk, vooral in combinatie met de app. Ik doe mee voor ik ben lieve en dit is mijn zusje belle!

 2. Wat leuk de paashop ik begin vandaag by jouw 🙂 maak graag kans op het boekje Ik ben Lieve en dit is mijn zusje Belle. Ik ben nu zwanger van de 2e en lijkt me erg leuk om voor uit te lezen.

 3. Wat leuk! Ik ga voor ‘ik ben Lieve en ik kan niet slapen’, omdat we hier kleine jongens hebben die ookmaar niet kunnen (lees:willen) slapen. Om de meest uiteenlopende redenen. Óók omdat ze weleens bang zijn.. ”

 4. Hop-per-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winacties hebben jullie! Ik ga voor het boek: Ik ben Lieve en ik kan niet slapen.

 5. Ik doe mee voor “ik ben Lieve en dit is mijn zusje Belle” – Mijn grote kleine man heeft namelijk net een zusje erbij gekregen, en binnen enkele dagen komt er ook een neefje bij, dus daar kan ie vast nog wel wat tips uit halen 😉

 6. “Ik kan niet slapen” heeft mijn voorkeur omwille van drie kleine redenen die vaak huilend door de babyfoon gillen ‘s nachts 😉
  Veel hopplezier!

 7. Wat leuk ik doe mee voor Ik ben Lieve en ik kan niet slapen.
  Op facebook heet ik Sherry Masters heb je pagina geliket, de winactie geliket en geshared en iemand getagd. Op twitter volg ik je ook en heet ik shernurmasters.

 8. Wat leuk om zo via de paashop nieuwe blogs te spotten! Leuke actie! Doe graag mee voor onze Liselotte (bijna 3jaar) “Ik ben Lieve en kan niet slapen”

 9. Ik zou graag een boekje (van het slapen) winnen voor ons Juliette, een meisje van een jaar of 3, heel lief maar ook ongelooflijk lekker eigenwijs!!!

 10. Wat een schattige boekjes.
  Leuk voor mijn kleindochter van 6 jaar.
  Zij is bezig lezen te leren.
  Kan ze oma voorlezen uit het boekje : Ik ben Lieve en dit is mijn zusje Belle.
  Voor haar doe ik mee . IK heb geen twitter, instagram en Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin. Hoop mee te mogen doen.

 11. Hoi hoi, volgen deed ik je al overal. Ik denk dat t prinsesje van 2.5. Ik ben Lieve en kan niet slapen heel leuk gaat vinden. Ze heeft nog geen broertjes of zusjes vandaar.

 12. Het boekje Ik ben Lieve en ik kan niet slapen lijkt mij fantastisch <3 Wat een ontzettend leuke actie! We zijn hier thuis dol op samen lezen en dit boekje ziet er heel aantrekkelijk uit, we zouden het graag in onze boekenkast willen zetten en natuurlijk heel vaak lezen 🙂

 13. Leuke actie. Ik ga voor ‘Ik ben Lieve en ik kan niet slapen’. Past erg bij mij dochter en het lijkt mij een mooi boekje.

 14. Wat een leuke actie. Ik zou gaan voor het boekje Lieve Lieverd ik kan niet slapen omdat het zo herkenbaar is/lijkt. Ik hop nu weer door in deze paashop. Fijne zonnige dag gewenst! Liefs melissa

 15. Hallo Mirjam,

  Je bent de eerste in de paaspop, maar vind dit een super leuk idee. Ben benieuwd wie ik onderweg allemaal tegen kom!

  Ik doe graag mee voor het boekje ik kan niet slapen. Mijn kleine meid vind damen met papa of mama een boekje lezen heerlijk. Dus weet zeker dat we er veel plezier mee zouden hebben.

  Groetjes Jolien.

 16. Lijken me lieve boekjes 😉 Wij zijn hier allemaal dol op samen lezen. “Lieve kan niet slapen” heeft de voorkeur, een herkenbaar onderwerp.

 17. Ik ben Lieve en ik kan niet slapen lijkt me erg toepasselijk voor m’n peuter die geen middagdutje meer wil doen.

 18. ‘Ik ben Lieve en dit is mijn zusje Belle’ zouden mijn kinderen geweldig vinden. Hopelijk mag ik ze blij verrassen.

 19. Leuk! Ik doe graag mee met je actie! Ik vind het boekje over Lieve die niet kan slapen erg leuk! Duimen voor de winst!

 20. Wat leuk! Onze kleine dame vind het leuk om voorgelezen te worden. Als het aan haar ligt het liefst de hele dag. Ik doe dan ook graag mee en heb geen voorkeur want ik ken beide boeken nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.