De Mamablog Kerstswap | Een kerstpakket voor mama

Een aantal van jullie weet intussen dat ik het heel leuk vind om mee te doen aan een swap. Toen Linda van Mamaliefde een oproep deed wie er mee wilde doen aan de Mamablog Kerstswap, hoefde ik niet lang na te denken en heb ik me aangemeld!

Wat is een swap?
Een swap is een soort ‘ruil’ waarbij je cadeautjes koopt of maakt voor een vooraf bepaald minimum bedrag voor iemand anders.  Je kunt het zien als een soort lootjes trekken, zoals met Sinterklaas. Vervolgens pak je deze cadeautjes zo mooi of leuk mogelijk in.

.

Mamablog Kerstswap

De naam zegt het al, deze speciale kerstswap is speciaal voor Mamabloggers! Ik was erg benieuwd voor wie ik aan de slag zou mogen met mijn pakket en al snel bleek dit Miriam van MeerVanMir te zijn, leuk! Ze had geen tips of voorkeuren aangegeven, wat het aan de ene kant wel erg makkelijk maakte, maar aan de andere kant vond ik het daarom juist ook wel lastig.

Mijn verstuurde Mamablog Kerstswap

Ik heb er in ieder geval mijn best op gedaan en hoop dat ze blij is met haar pakket! Spannend!!

 

Wat kregen wij?

Op de één of andere manier komt het besef dat je zelf ook een pakket krijgt altijd pas heel laat bij mij.. Ik ben altijd zo bezig met de swap die ik zelf maak, dat ik helemaal vergeet dat het geven én nemen is haha. Nadat ik mijn pakket gepost had, kwam dus bij mij ook weer het besef en keek ik enorm uit naar mijn kerstpakket en was ik vooral heel benieuwd wie mijn lootje zou hebben!

Ik hoefde niet lang te wachten want mijn pakket werd al snel bezorgd en het werd duidelijk dat Marguerita van Marstyle mijn pakket had verzorgd. En hoe! Kijk mee naar wat ik allemaal in mijn pakket vond (bereid je maar voor op een foto-bommetje, want ik kon niet kiezen..) 🙂

.

Mijn ontvangen Mamablog Kerstswap

Ik vind het openen van het pakket bij een swap vaak al zo leuk, omdat de cadeautjes vaak al zo leuk zijn om naar te kijken! Dat was dit keer zéker geen uitzondering; kijk nou toch hoe leuk! Je ziet er hier maar een paar, maar het pakket zat nog vol met kleine vrolijke sterretjes. Extra detail: de kleur mint komt ook terug in mijn inrichting, hier had Marguerita rekening mee gehouden – zó lief!

 

Kaartje Mamablog Kerstswap

Ik ben dol op leuke details (je ziet er nog meer in de uitgelichte foto) – de pakjes op de kaart matchen perfect bij mijn pakjes!

 

Tijd op uit te pakken!

DIY Winterwereld - Mamablog Kerstswap

De eerste twee pakjes die ik opende horen ook nog eens bij elkaar. Het is een DIY Sneeuwbolpot om je eigen winterwereld in te creëren en schattige hertjes om erin te doen, leuk!! Ik had het nog nooit eerder gezien, maar het lijkt me heel leuk om te maken! Top 🙂

 

Cadeautjes Mamablog Kerstswap

Vervolgens opende ik een cadeau met daarin een hele fijne agenda! Hij is lekker groot, dus ik kan er genoeg inzetten – echt perfect voor thuis! De kleur én het motief vind ik dus echt helemaal top. Ik ben altijd heel slecht geweest in het bijhouden van een agenda, maar sinds ik blog moet ik echt dingen bijhouden en ben ik er al een stuk beter in geworden! Daar heeft Marguerita natuurlijk zelf ook genoeg ervaring mee, dus dat heeft ze voor mij ook goed ingeschat! En kijk even wat ernaast staat…!

 

Eau de toilette - Mamablog Kerstswap

Een heerlijke eau de toilette van s.Oliver! Jeetje, wat een cadeau! Het mooie is dat het dus echt een luchtje is dat bij me past – ik vind ‘m heerlijk!!

 

Totaalfoto Mamablog Kerstswap

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien, was ik nog niet klaar met uitpakken! Ik kreeg ook een fijn pompje met handzeep, een mooie set met een keuken- en theedoek (LEUK!) en handige ‘to do’ sticky notes.

 

Voor Fiene

Als je de bovenstaande foto’s zo ziet, denk je ‘dat was het’ – want ik ben al enorm verwend met mijn pakket. Niets is minder waar, er zat namelijk ook een heel groot cadeau voor Fiene in, wat ik bewaard had voor het laatst.

 

Kleding voor Fiene - Mamablog Kerstswap

Wow, niet normaal toch?! Marguerita heeft twee dochters die ouder zijn dan Fiene en heeft wat van hun te kleine kleding bij het pakket gedaan – en niet te zuinig ook! Fiene’s garderobe is zowel voor de winter als voor de zomer uitgebreid met allerlei leuke items, die jullie dan ook nog wel eens terug kunnen zien op mijn blog en / of social media!

 

De eerste outfit foto’s kan ik je gelijk al showen:

Outfit - Mamablog Kerstswap

Het shirtje van Girl Star (kende ik nog niet) en mouwloze vestje van Knot So Bad en deze items komen dus uit onze Mamablog Kerstswap! Het shirtje kan natuurlijk ook heel stoer op een broekje en het vestje is natuurlijk sowieso eindeloos te combineren, helemaal super!

 

Ik hoef denk ik niet te zeggen hoe ik erbij zat toen ik mijn swappakket aan het uitpakken was.. Compleet verbaasd en helemaal in mijn nopjes! Dankjewel lieve Marguerita, voor dit geweldige kerstpakket!

Ben je benieuwd wat Miriam allemaal van mij gekregen heeft? Klik dan even hier.

 

Krijg jij een kerstpakket dit jaar? Of doe je ook mee aan een kerstswap?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

19 comments on “De Mamablog Kerstswap | Een kerstpakket voor mama

  1. Wat een feestelijke pakketten. Leuk om te zien dat jullie er zorg aan besteed hebben. Mooi om te zien dat de kleertjes weer gedragen kunnen worden. Ik ben er zelf een voorstander van om kinderkleding door te geven of te verkopen.
    Het idee achter het mommy pakket is misschien ook dat thuisblijfmoeders geen kerstpakket krijgen?
    Anita Willems onlangs geplaatst…Kerstfeuilleton op OgmaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.