Wist jij het al? Mama kijkt anders!

Wie mij volgt op Instagram heeft de laatste paar dagen foto’s voorbij zien komen met bepaalde thema’s. Ik doe namelijk mee met de Instagram foto challenge Mama kijkt anders!

Check ook even de ‘SAVE THE DATE’ onderaan het artikel…

 

Mama kijkt anders

De Mama kijkt anders challenge duurt 10 dagen, waarbij iedere deelnemer elke dag een foto maakt met een bepaald onderwerp. Het leuke is dat iedereen een onderwerp op zijn of haar eigen manier zal interpreteren en zo krijg je hele diverse foto’s.

Initiatiefneemster Nicole van Meisje Eigenwijsje geeft aan:

“Elke mama kijkt anders en dus is elke foto ook anders. Op die manier wil ik juist benadrukken dat we allemaal anders zijn, maar toch ook weer heel erg hetzelfde. En het is een mooie manier om eens op een andere manier je foto’s te maken en bekijken.”

Van 14 tot en met 23 oktober maken we dagelijks een foto volgens een bepaald thema, de onderwerpen zijn:

Mama kijkt anders - onderwerpen

 

Mijn invulling tot nu toe

Dag 1: Kleur

Mama Kijkt Anders - dag 1 kleur

 

Ik vond het wel een toepasselijk foto bij het thema van dag 1, want Fiene liep die dag toevallig in een hele kleurrijke outfit rond.

 

Dag 2: From where I stand

Mama Kijkt Anders - dag 2 from where I stand

 

Michiel ging afgelopen zaterdag ons stoepje opnieuw betegelen. Fiene was helemaal in haar nopjes, want die mocht mee scheppen, harken en uiteindelijk samen met papa het zand aanstampen. Deze laatste taak nam ze dan ook heel serieus en zoals je op de foto een beetje kunt zien, deed haar hele lijfje mee. Ik stond op een afstandje te kijken en genoot van die twee samen 🙂

 

Dag 3: Liefde

Mama Kijkt Anders - dag 3 Liefde

 

Tsja, hoe kan het ook anders hè, mijn lieffies! Deze foto zegt wat mij betreft alles al.

 

Dag 4: Eten

Mama Kijkt Anders - dag 4 eten

 

Ons meisje vindt het heerlijk om met haar Ikea keukentje te spelen. Ze maakt de meest exotische gerechten voor ons klaar, maar ze draait haar handje ook niet om voor een gebakken ei. Dit eitje is één van haar leuke vilten keukenaccessoires, gemaakt door haar creatieve oma.

 

Dag 5: Binnen

Mama Kijkt Anders - Dag 5, binnen

.

Op zo’n druilerige herfstdag als gisteren is het echt geen straf om binnen te spelen. En als je dan toevallig je zonnebril tegenkomt, doe je die gewoon binnen op!

 

Benieuwd naar de rest?

Dit waren mijn foto’s van de afgelopen 5 dagen, maar de challenge gaat nog 5 dagen door! Ben jij benieuwd naar de rest van mijn foto’s? Volg mij dan op mijn Instagram account.

Als je het leuk vindt om ook andere foto’s voor deze challenge te bekijken, zoek dan even via de hashtags #mamakijktanders en #mamakijktandersherfst. Zo krijg je ze allemaal op een rij!

 

Wat vind jij van de Mama kijkt anders challenge?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

SAVE THE DATE:

SAVE THE DATE herfsthop

Volgende week woensdag heb ik een heel speciale winactie voor je..  En dat niet alleen, we gaan namelijk weer bloghoppen! Ik doe mee met de Herfsthop, met totaal 30 deelnemende blogs en dus 30 winacties!!

Kom 26 oktober zeker even een kijkje nemen, want dit wil je echt niet missen!

 

 

14 comments on “Wist jij het al? Mama kijkt anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.