Lund Skittle flessen | warm of koud drinken onderweg

Wat doe je als je thuis de lekkerste koffie hebt? Dan neem je het liefst je eigen ‘bakkie’ mee als je naar je werk, de zwemles of een dagje uit gaat. Dit doe ik tegenwoordig heel stylisch met één van de leuke Skittle flessen van Lund.

Lund Skittle flessen

Een eigen thermosfles

De afgelopen tijd ben ik regelmatig uitgelachen als ik weer eens ergens met mijn eigen koffie aan kwam. In de eerste plaats omdat er bijvoorbeeld op mijn werk gewoon koffie is, maar ik persé mijn eigen bakkie latte wil drinken.. In de tweede plaats omdat ik zelf geen thermoskan had en daarom de knalroze thermosbeker met drinktuit van mijn 6-jarige leende. Ok, ik draaide de drinktuit er wel vanaf.. maar ja, het zag er natuurlijk niet uit.

Uiteindelijk heb ik toen wel een thermosfles gekocht, maar dat is dan weer zo’n grote joekel. Dus daar was ik ook weer niet tevreden over. Daarom ben ik nu helemaal in mijn nopjes met de té leuke Skittle fles van Lund die ik mocht uitproberen!

Skittle flessen

Met de Skittle flessen combineert Lund London functionaliteit met eigentijds design. Het ontwerp is geïnspireerd op de retro bowling kegels. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, stuk voor stuk ontzettend vrolijk. Een leuk detail is dat de doppen ook los verkrijgbaar zijn. Zo geef je je fles in een handomdraai een andere look.

Doppen Skittle flessen

De Skittle flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn dubbelwandig, waardoor de inhoud 24 uur koel of 12 uur warm blijft, zonder dat de buitenkant van de fles warm (of koud) wordt. De opening van de fles is zelfs groot genoeg om nog wat ijsblokjes aan je koele drankje toe te voegen.

500 ml fles

De flessen zijn verkrijgbaar met een inhoud van 295 ml, 500 ml of 750 ml. Ik ontving zelf de fles van 500 ml, die voor mij ideaal is qua inhoud. Ze zijn zoals gezegd gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn BPA en PVC vrij.

Conclusie

Fles wordt ingepikt

Zoals ik al aangaf, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe fles! Hij is geschikt voor zowel warme als koude dranken, dus ik kan hem op verschillende momenten inzetten.

Hij ziet er natuurlijk geweldig uit, maar dat is niet het enige positieve. Wanneer je je wegwerpflesje water inruilt voor dit handige, koele, navulbare exemplaar, ben je ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig!

En, niet geheel onbelangrijk, onze dame heeft haar eigen thermosbeker weer terug 😉 . Al heeft ze me al wel laten zien hoe goed mijn Skittle fles in haar rugzak past…

Gebruik jij altijd een eigen waterfles?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

One thought on “Lund Skittle flessen | warm of koud drinken onderweg

  1. O die zijn Leuk ! Ik heb een eigen waterfles die dagelijks veel gebruikt wordt. Bijvoorbeeld op het werk of mee naar sporten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.