TIP | Low budget set voor meiden

Het najaar komt er weer aan en Fiene is sinds het voorjaar weer flink wat centimeters gegroeid, dus je begrijpt – we kunnen weer shoppen! Nu vind ik dat stiekem niet zo erg, maar het is wel erg fijn als je dan wat low budget outfits kunt scoren. Ik liet je laatst al een hele toffe low budget set zien die ik bij Zeeman scoorde, nu is het de beurt aan Wibra!

 

Low budget set Wibra

 

Net zusjes

Fiene en haar nicht Lynn hebben best wat kledingstukken of zelfs complete outfits hetzelfde. Zeker nu Fiene ook naar de basisschool gaat, vinden ze het geweldig om er hetzelfde bij te lopen. Als ik ‘s avonds kleding voor de volgende dag klaar leg, is Fiene’s eerste vraag ‘Doet Lynn dit morgen ook aan?’ en als ik iets nieuws gekocht heb, hoor ik ‘Heeft Lynn dit ook?’. Als het aan hen zou liggen, zouden ze elke dag van top tot teen ‘net zusjes’ zijn, wat ze zelf altijd zeggen.

Gelukkig hebben we deze low budget outfit voor allebei kunnen scoren, dus wij hebben weer gelukkige meiden 😉 !

Low budget set Wibra

 

Low budget set Wibra

 

Low budget outfit

Wibra is één van de low budget winkels waar ik altijd even binnenloop. Een fijne winkel voor kinderpyjama’s of -basics zoals leggings of effen shirts, maar ook voor leuke kinderkleding, waarvan de kwaliteit over het algemeen ook echt gewoon goed is. Soms zie ik er tijden niks en dan opeens… loop je tegen een pareltje aan! Zo ook met dit jurkje. Het is echt een jurkje voor nu; lekker dun, maar wel met lange mouwen. Perfect voor het twijfelachtige weer dat we nu steeds hebben.

In de winter zal ik het jurkje combineren met een zwarte legging en ik denk dat ik de kousen dan boven haar laarsjes slob, om toch het extra rood accent te houden. Ze zal er dan wel een vestje of jasje boven dragen omdat het anders echt te fris zal zijn.

Het is een zwart aansluitend jurkje met crèmekleurige, verticale strepen. Naast de witte tekst voorop en de witte cijfers achterop, heeft het jurkje wat een rood accent op de borst. Hierdoor leek het me leuk om rode kniekousen erbij te matchen (ook Wibra).

Low budget set Wibra

 

Low budget set Wibra

 

Wat kost het?

Als ik zeg ‘low budget’ bedoel ik ook ‘low budget’, want voor het jurkje betaalde ik € 3,99 en de kniekousen kosten € 2,99 voor een set van 2 paar (rode kousen met witte strepen en witte kousen met een rode en zwarte streep). Ze hebben het jurkje overigens ook andersom; in wit met zwarte strepen en ook zijn de kousen in meerdere kleuren verkrijgbaar. Tenminste.. als ze het nog hebben, want de sets gingen hier snel de winkel uit!

 

Wat vind jij van de nieuwste low budget set van de meiden?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

3 comments on “TIP | Low budget set voor meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.