WIN | L.O.L Surprise Eye Spy Series UnderWraps

L.O.L. Surprise blijft verrassen! Na het succes van de vorige series zijn er nu de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps. Deze nieuwe Eye Spy Series zit boordevol geheime aanwijzingen die tot de leukste verrassingen leiden! Fiene mocht haar eigen L.O.L. Surprise ‘unwrappen’ en we mogen ook een exemplaar weggeven!

 

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

 

Eye Spy Series UnderWraps

Na het succes van de vorige series, is er nu de Eye Spie series, met het verhaal dat de L.O.L. Surprise poppen op een Topgeheime missie zijn. Via verrassende aanwijzingen in de Eye Spy Series kun je helpen om code’s te kraken en geheimen te ontrafelen. De L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps poppetjes bevatten maar liefst 15 verrassingen! Met het vergrootglas kun je codes zoeken en verrassingen ontgrendelen. Elke pop heeft een eigen vermomming, dus het blijft spannend hoe ze eruit zal zien. Door alle lagen uiteindelijk te verwijderen, kun je zien wie het is. De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires.

Naast de UnderWraps poppen zijn ook de Biggie Pets onderdeel van de nieuwe Eye Spy Series van L.O.L. Surprise.

 

De UnderWraps unwrappen

Ik had de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps als verrassing voor Fiene meegenomen tijdens ons weekendje weg van vorige week. Ze had ze al een aantal keer op televisie voorbij zien komen en riep gelijk dat ze die wel heel graag van Sinterklaas wilde krijgen, dus ik wist al dat ze er heel blij mee zou zijn. Zodra ze zag wat ik uit de tas haalde, was ze dan ook helemaal gelukkig en kon ze niet wachten om te beginnen met uitpakken!

 

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

Ze peuterde elk laagje er met veel precisie en toewijding vanaf en als het écht niet lukte, mocht ik een beginnetje maken. Als eerste vinden we het vergrootglas om de geheime berichten te vinden. De verpakking wordt nauwkeurig gescand en gescreend, want Fiene wil niks missen! We verwijderen de laagjes tot we bij de capsule zijn aangekomen.

De capsule heeft verschillende vakjes die met de juiste codes geopend kunnen worden. Het is dan echt een kwestie van codes zoeken en uitproberen en wanneer je een code gekraakt hebt, komt er weer een nieuwe verrassing tevoorschijn!

 

De code van de capsule zelf kraken we als laatste, waarna de vermomde pop aan de beurt is om uitgepakt te worden. Wie zal erin zitten? We vinden een ge-wel-dig poppetje, die we de bijbehorende kleding, schoenen en andere accessoires aandoen. Ik zeg: Hi Madonna! Haar extra accessoire is een drinkbeker. Hiermee kun je haar écht water laten drinken, wat ze daarna weer uit kan spugen – te leuk toch?!

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

 

Naast poppenstandaard kun je de capsule ook gebruiken als draagtas, zodat je je poppetje overal mee naartoe kunt nemen.

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

 

Winnen!

Wil jij jouw kindje ook blij maken met een L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps? Of wellicht zoek je nog iets voor in de zak van Sinterklaas? Doe dan mee met de winactie, want ik mag ook een exemplaar weggeven!

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Volg MetMirjam op Facebook
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met vrijdag 19 oktober.

 


We have a winner!!

 • Marcia Kan

Gefeliciteerd! Ik denk dat Hannah heel blij met jou (of Sinterklaas 😉 ) zal zijn!
Marcia krijgt ook persoonlijk bericht.


 

Voor welke L.O.L. Surprise fan doe jij mee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

73 comments on “WIN | L.O.L Surprise Eye Spy Series UnderWraps

 1. die LOL ballen blijven een bepaalde aantrekkingskracht op onze dochter houden. Ze vind ze helemaal geweldig en is druk aan het sparen voor 1. Hoe leuk zou het zijn als ik, mocht winnen, datik haar kan verrassen met deze LOL?! En anders sparen we gewoon door of kijken we sinterklaas lief aan.

 2. Ik doe heel graag mee met deze actie voor mijn oudste dochter Jonah! Zij houdt ontzettend van dit soort speelgoed dus ik zou haar hier heel erg blij mee kunnen maken 😁
  Fbnaam: Angelique Jonah Logan

 3. Jaaa.. Mijn stiefdochtertje is helemaal fan! Dit is het laatste jaar dat Sint gevierd wordt… Ze gelooft er nu nog heilig in 😉😉 dus we genieten er nog maar even van!

 4. Mijn kleindochter zou ik hier super graag mee willen verrassen, ze is een grote fan van de lol surprise en deze kent ze nog niet

 5. Ik doe graag mee voor m’n dochter. Ze wordt zo blij van van L.O.L. surprise. Ik zou haar hier graag mee willen verrassen 🙂

 6. Ik ben al aan het verzamelen voor Sinterklaas, er is zoveel leuks, dit zou een perfect cadeau zijn voor mijn dochter. Loot dan ook graag mee.

 7. Oh leuk, na de LOL ballen die kleindochter geweldig vinden, zou ik haar graag met deze nieuwkomer willen verrassen deze heeft ze nog niet , duim dus zeker mee LOL surprise 🎉🤩👸

 8. Ik doe mee voor onze lieve dochter. Prompt heeft zeal dezelfde als Fiene. Die had ze van haar spaargeld gekocht en pakte ze om de beurt met haar vriendinnetje uit. Dubbel plezier! Maar…. ze wil er vast nog eentje zodat de popjes met elkaar kunnen kletsen!

 9. Ja leuk! Mijn dochtertje is volgende maand jarig en dit staat heel hoog op haar verlanglijstje. Ik doe heel graag mee.

 10. Ik zou hem erg graag willen winnen voor onze dochter. Ze is helemaal wild van alle lol surprises, maar deze heeft ze nog niet. Dus zou ze daar heel blij mee zijn 😊

 11. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter! Volgende maand jarig en dan meteen de sint er achteraan. Wie weet wordt ze verrast met dit super cadeau

 12. Wat leuk die L.O.L.surprise Eye Spy serie UnderWraps.
  Mijn kleindochter is er gek op , dus voor haar doe ik graag mee.
  Alleen heb ik geen facebook, Twitter en Instagram (Om privéredenen) , maar volg op Bloglovin.
  Hopelijk is dat ook voldoende om mee te mogen doen.

 13. Wat leuk zeg ik doe héél graag mee voor ons dochtertje Jill
  Ons dochtertje is echter fan van LOL ze kan al goed sparen,én wanneer ze genoeg centjes zijn. Mag ze iets kopen van lol en ze heeft er al best veel.
  Deze heeft ze nog niet ze gaat helemaal uit haar plaat als mama met deze cadeau aan komt wauw ze gaat gillen van blijdschap

  Ik volg jou al een poosje dus ik heet via fb Jessica Jill John leidner, Twitter yessicakoot1 Instagram Yessicaleidner en bloglovin yessica leidner

  Ik heb dit bericht gedeeld via facebook en Twitter
  En ik ben momenteel geblokkeerd via facebook met tagge dus dan doe ik het later

  Groetjes

  Yessica

 14. Ohhh… Mijn dochter zou daar super blij mee zijn! 😍 Ze is helemaal dol op alles van L.O.L. Een geweldig cadeau voor 5-12 of haar 7de verjaardag op 22-12 of voor 25-12! 💝🍀

 15. Ik dacht eerst dat LOL een eendagsvlieg zou zijn, niets blijkt minder waar! Mijn jongste dochter Hannah (7) is er nog steeds dol op en is erg benieuwd naar deze variant. Hij staat dan ook hoog op haar verlanglijstje voor Sinterklaas!

 16. Leuk voor mijn oudste dochtertje myrthe! Ze heeft nog niets van lol maar wil het wel graag :). Leuk voor de decembermaand! Ben benieuwd hoe ze reageert, helemaal blij verwacht ik haha

 17. Mijn dochter heeft nog helemaal niets van L.O.L. maar ik weet zeker dat ze het geweldig zal vinden. Ze houdt van verrassingen en kleine speelgoedjes om mee te spelen. En zo’n vergrootglas om geheime boodschappen te zoeken, dat zal ze spannend vinden.
  Ze heeft sowieso iets met vergrootglazen, toen haar overgrootoma stierf, heeft ze haar grote vergrootglas geërfd als aandenken omdat ze dat altijd zo leuk vond.

 18. Doe graag mee voor mijn meiden. Die vinden dit helemaal leuk. En inderdaad perfect voor in de cadeauzak van Sint!

 19. Hoi hoi,

  We hebben er nog geen 1. We zijn er wel benieuwd naar. Want er wordt gevraagd naar rits filmpjes. De eerste keren dacht ik eh ja wat voor filmpjes 😉. Ik doe dus heel erg graag mee voor haar 1epopje!

  Groetjes Claudia!

 20. Wat een leuke actie weer! Mijn dochter heeft het vaak over LOL Surprise, dus zou voor haar erg leuk zijn als ik er een zou winnen. Doe daarom graag mee.

 21. Oh wauw MetMirjam wat een geweldige verwennerij :-D! Hopelijk maken jullie mijn lieve dochter met een super leuke L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps DOL gelukkig en blij :-D. Mijn meisje heeft het over niets anders, de L.O.L. surprise ballen was ze al bekend mee, maar deze nieuwe versie is hét nu helemaal. Wat een waanzinnige verrassing zou dit voor haar zijn, ik zie haar al stralen van geluk, oh zo fijn. Heel graag kom ik een kansje wagen om mijn meisje misschhien wel te mogen verrassen met deze onwijs leuke L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps die perfect bij haar zou passen :-D. Uren speelplezier gegarandeerd 😀 Dank voor deze leuke kans, met veel plezier alle stappen om kans te maken ondernomen, nu maar duimen en hopen dat de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps heel misschien wel naar mijn meisje toe mag komen. Groetjes Tanja.

 22. Ik doe heel graag een poging om te winnen voor mijn lieve kleindochter Sharvani. De lol ballen zijn haar favoriete cadeautjes. Wat zou zij hier super blij mee zijn als ik dit voor haar mocht winnen. Ik ga dus heel veel duimen voor deze kans. 👍😁

 23. Wauw! Doe heel graag mee voor mn dochter Nikki die eind oktober jarig is! Dit zou ze een geweldig cadeau vinden! Ze is gek op alles van LOL.

 24. ik doe mee voor me dochtertje, ze is er gek op maar omdat wij het niet breed hebben kan ik ze niet voor haar halen hoop het zo te winnen.

 25. Je kunt wel raden wat er op het verlanglijstje van mijn dochter Mara staat! Ze is op 29 oktober jarig en omdat we het speelgoed boek ook al hebben ontvangen zijn de kids ook al druk bezig met het maken van hun verlanglijstjes voor de Sint. Ik kan je vertellen dat de lijstjes erg lang aan het worden zijn maar de L.O.L spullen worden steeds weer naar boven geschoven….ze wil het echt heeeeeel graag!
  Ze heeft er nog NIETS van maar ik hoop dat er snel verandering gaat komen #hoopvol #hardhulpnodigvansint #ookdezemoederduimtkeihard

 26. Oh woowww deze is echt leuk zeg !! Ik wist eigenlijk niet goed wat ik ervan moest verwachten maar na het kijken van een filmpje laatst op you tube zijn we verkocht. Ik weet zeker dat mijn dochters deze echt HE-LE-MAAL geweldig zullen vinden !!!

 27. Wat leuk! ik waag graag een kans mee voor mijn dochter Linn. Ze roept al tijden dat ze een LOL bal wilt. Nu in de vorm van dit tasje, is helemaal leuk! na alle verwijten ben ik blij dat ik nu lees wat je ermee kunt hahaha had me er nog niet eerder in verdiept maar ik vind het een top cadeau voor 5 december voor haar dus doe graag mee!

 28. Ik doe graag mee voor m’n dochter! Ze is helemaal gek van poppetjes of diertjes die ergens in zitten (ei/koffertje/etc.) en uitgepakt moeten worden!

 29. Jaaaa, zo leuk!!! Ik doe dolgraag mee voor een van onze meiden. Want beide zij dol op Lol ballen etc. Duimen maar❤️🍀🤞

 30. Onlangs kreeg mijn jongste dochter deze voor haar verjaardag. Je had het koppie van mijn haar zus moeten zien… Die had zij ook wel willen krijgen… Wat zou ik haar blij maken met haar eigen Eye Spy LOL capsule

 31. Lief.. Wat een leuke actie.. Ik doe mee voor mijn lieve kleindochter, maar bewaar ‘t voor de sint.. Daar gelooft ze nog heilig in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.