WIN #10 | L.O.L. Surprise BIGGER Surprise

Weet je nog, toen ik in november over de L.O.L. Surprise BIGGER Surprise schreef? Toen gaf ik al aan dat ik een verrassing voor jullie had en dat ik binnenkort ook een exemplaar zou mogen weggeven. Aangezien dit de allerlaatste winactie in de Happy New Blog Year WIN 10-DAAGSE is, kan ik niet anders dan een echte klapper weggeven. Hier is de winactie der winacties:

WIN EEN L.O.L. Surprise BIGGER SURPRISE!!!

MetMirjam 3 jaar

 

Een echte Bigger Surprise

Soms worden dingen ‘nog groter’ genoemd of wordt er gezegd ‘hét speelgoed van het jaar’ maar bij de L.O.L. Surprise Bigger Surprise krijg je dit gevoel gewoon echt. Begrijp me niet verkeerd, er is ontzettend leuk speelgoed op de markt – heel erg leuk zelfs! Maar deze enorme verrassings capsule spant voor ons betreft de kroon. Meer dan een uur is Fiene bezig geweest met het openen van alle verrassingen in de grote verrassing.

Daarbij is het ook nog eens kwalitatief goed spul. De vele geweldige pruikjes zitten bijvoorbeeld ook zó mooi in elkaar, dat is eigenlijk gewoon niet te geloven.  Zoals ik al aangaf hebben wij de Bigger Surprise zelf ook mogen ontvangen. Onze review vind je hier.

 

L.O.L. Surprise Bigger Surprise

 

Productspecificaties

Voor de duidelijkheid zet ik nog even de productspecificaties voor je op een rij.

 • 60+ verrassingen!
 • 2 Limited Edition L.O.L. Surprise poppetjes, elk met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Pet met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Lil Sister met 5 verrassingen
 • 12 plastic haarstijlen
 • 6 haarstijlen om te borstelen
 • 6 gezichtsmaskers
 • 10 extra accessoires
 • Spy Glass
 • Sticker
 • 1 draagtas met hengsel
 • 1 variant beschikbaar

 

Win een L.O.L. Surprise BIGGER Surprise

In deze allerlaatste winactie in de MEGA WIN 10-DAAGSE maak je dus kans op je eigen L.O.L. Surprise BIGGER Surprise! Ben jij klaar voor een vierlaagse uitpakverrassing met meer dan 60 verschillende verrassingen, waaronder exclusieve accessoires? Doe dan snel mee met de winactie!

L.O.L. Surprise Bigger Surprise

Hoe doe je mee?

 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet (met een geldig e-mailadres)
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

 • me ook volgt op Twitter en / of Instagram
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

Alle winacties in deze win 10-daagse lopen tot en met 18 januari 2019.

 

Voor welke L.O.L. Surprise fan doe jij mee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

192 comments on “WIN #10 | L.O.L. Surprise BIGGER Surprise

 1. Wow, ik doe graag mee voor mijn 2 meiden! Vooral de oudste is er helemaal weg van
  . Ze heeft nu 2 poppetjes die overal mee naar toe gaan

 2. Deze papa zou heel graag zijn dochtertje met deze geweldige prijs willen verrassen. Ze heeft het steeds over L.O.L ballen maar wist niet wat ze daar mee bedoelde. Na het lezen van je blog snap ik helemaal waarom ze het er steeds over heeft. Daarom doe ik graag mee!

 3. Ik doe zeker mee, elk meisje wil toch wel graag zo’n mega verrassing krijgen! Zo jammer dat de verkoopprijs echt hoog ligt, maar wie weet…..wij duimen in ieder geval!

 4. Jaaahhhhh, leuk leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meisje. Ben ik direct de allerbeste tante, hahaha.

 5. Wat een leuke actie. Mijn oudste dochter kijk heel vaak filmpjes op YouTube waarin ze dit soort surprises uitpakken. Ik snapte de lol er niet echt van, maar na het lezen van jouw review ben ik heel nieuwsgierig.

  Ik doe dus graag mee om kans te maken voor mijn dochter.

 6. Wow deze is idd een klapper om je gave winweek mee af te sluiten. Hier maken we dan ook super graag kans op voor onze dochter Noor die helemaal fan hiervan is. Wat zal zij 100 gaten springen als zij deze mag winnen.

 7. Oh wauw wat een knaller van een prijs. Ik kan natuurlijk niet anders mee doen dan voor mijn dochter. Een mega lol fan! Ieder gespaard centje gaat er aan op en omdat het best prijzig is gaat de verzameling niet zo hard. Dus ik ga heel hard duimen voor deze mooie prijs.

 8. Wat een geweldige prijs! Wij hebben al kennis gemaakt met de L.O.L. Serie under wraps. Er is zoveel keuze in de winkel. Deze L.O.L. Suprise BIGGER Suprise staat ook op mijn dochters verlanglijstje. Waag graag een kansje voor Liselotte 💕

 9. Wat een super mooie prijs! Onze dochter wordt in februari 6 jaar. Dit zou een prachtig cadeau voor haar zijn! Ik doe dus zeker mee😊

 10. Dank je voor al het moois dat jij weg zult gaan geven….
  Ik wil jou hartelijk bedanken voor de leuke, mooie en fijne artikelen die jij geschreven had op jou blog en dat jij nog héél lang door zult gaan met het schrijven van reviews en persoonlijke artikelen etc….
  Wauwwwww…..
  Hier zou de kleindochter van mijn bff zo super blij mee zijn 👌🏼👏👏👏👏👏
  Ze is een hele grote fan hiervan.
  Ik doe héél graag mee voor haar om hier kans op te kunnen maken omdat zij er dag in en dag uit mee zou spelen…….

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @ chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een hele fijne dag 😉

 11. De afgelopen maanden kwamen er zo vaak LaoL-winacties voorbij op Facebook en elke keer deed ik weer meer voor m’n meiden. Helaas zonder succes… zou m’n naam nu dan uit de hoge hoed komen?
  Hoop het zo!!
  Liken, delen, taggen en volgen op IG ☑️

 12. Wow..wat een mooie prijzen zijn er al 10 dagen lang te winnen…wat leuk om het nieuwe jaar zo te beginnen.
  Deze lol bigger surprise is een leuke einknaller van deze 10 dagen, en wij willen graag weer een gokje wagen.
  Wij volgen met Mirjam met veel plezier hoor, dus…..ga zo door!

 13. Jaaa wat een TOFFE actie! Deze zou ik super graag winnen voor mijn dochter Naomi van 8. De grootste slijmfreak! 😉

 14. Wauw, wij doen heel graag mee.
  Onze meiden van bijna 4 en 6 zijn echte L.O.L fans.
  Deze mega L.O.L bal, zoals ze hem zelf noemen, hebben ze al erg vaak in vlogjes gezien. Zou super zijn om ze hiermee te kunnen verrassen.

 15. Leuk leuk leuk!! Ik ben een zoon én dochter. Beiden zijn ze dol op dit soort dingen! Ja ook jongens vinden poppen dingen leuk! Ik waag daarom zeker een kansje voor deze toffe prijs! Fingers crossed again! 🙂

 16. Voor onze dochter. Aan L.O.L. geeft ze altijd met liefde haar zakgeld aan uit! Zo’n hele grote zou helemaal de kers op de taart zijn. Deze prijs is echte “beyond dreams”!

 17. Wat een fantastische winactie!!!
  Dit zouden onze meiden helemaal te gek vinden. Ze kijken alleen maar deze YouTube filmpjes. En hebben al verschillende LOL surprises….maar niet deze. Wow!
  Ik heb nog nooit iets gewonnen, dus fingers crossed.

 18. Zo wat een geweldige actie. Dochter lief ie hier helemaal weg van de lol en speelt continu met de poppetjes. Wat zou ze hier blij van worden

 19. Mijn dochter(5jaar) is zo fan van de LOL poppetjes dat ze er echt iedere dag mee wil spelen. Hierdoor heeft ze jongste (2 jaar) ook verslaafd gemaakt en kunnen ze echt uren samen spelen met de LOL. Hoe gaaf zou het zijn als ze hun LOL familie kunnen uitbereiden met zo’n mega gave set?!

 20. Natuurlijk doe ik weer mee. Voor mijn kleindochter Fiene die ik heel graag blij wil maken met zo’n L.O.L.-surprise.

 21. Ja doe heel graag mee, deze willen mijn dochters heel graag. Mama maakt een goed begin van het nieuwe jaar wanneer ik hiermee aan kom zetten

 22. Ik doe dolgraag mee voor ons meisje wat 23 januari jarig is, zou echt een geweldig cadeau zijn voor haar.

 23. Wauw mijn kleindochter van 5 wordt gek als ze dit wint!!! Als we boodschappen doen lopen we altijd de Intertoys binnen om naar deze koffer te kijken L.O.L

 24. Mijn dochtertje Sharona 😍is een grote LOL fan,💜💚 deze ontbreekt er nog, 😔 en wil ze zo super graag ,😍 dus deze fiere mama waagt een kans En duimt mee om haar kleine meisje te kunnen verrassen ❤👍

 25. Dit is echt de klapper van de week!! Onze oudste dochter wilt dit heel graag krijgen. En ik wil dit heel graag winnen voor haar.

 26. Ik doe graag mee, vooral voor m’n oudste, maar z’n kleine zusje zal vast willen en mogen helpen met uitpakken en spelen 🙂

 27. Wat gaaf! Mijn dochter heeft een keer de kleine bal gekregen en daar is ze zo fan van! Deze grote is echt overweldigd op een positieve manier.. En daarom perfect voor de verjaardag van haar binnenkort. Ik zou echt blij en trots zijn als ik deze mag geven aan haar.

 28. Wouw! Wat n prijs. Wat Ik om ze dochter Femke hier blij mee zijn. Ik hoor haar nu al zeggen: “een droom die uitkomt!”

 29. Wauw, te gek! Dit is zeker een klapper van een prijs 👍 Mijn dochters maak ik hiermee ontzettend blij 😁 ik doe dan ook graag mee

 30. Mijn dochter is helemaal gek van LOL.
  Ze wil heel graag die grote kopen, maar daar moet ze van mij voor sparen.

 31. Niet 1 of 2 maar 60 verrassingen, daar word een kleine lol fan toch mega gelukkig van he
  Kandje wagen en duimen omhoog hier

 32. Gaaf zeg . Hier wordt al tijden over gesproken maar Sinterklaas bracht het niet mee. Ik ga dus nu maar heel hard duimen

 33. Hier een fiere papa❤️ die zijn kleine lol fan ❤️graag wil verrassen , ze noemt het zelf een magische koffer omdat er niet 1 maar 60 verrassingen 😍inzitten hihi , kansje wagen en duimen maar 👍👍👍

 34. Oohh dit is echt de prijs voor mijn bonusdochter! Die is fan van LOL! Ze wil zelfs een LOL taart voor haar verjaardag. Het zou dus helemaal te gek zijn als ze deze prijs wint 🎉🎉

 35. Mijn dochter is helemaal gek van LOL, ze wil heel graag zo een grote LOL, daar moet ze voor sparen, dus hoe leuk zou het dan zijn als ze die mag winnen.

 36. Onze Amanda zou knettergek worden van deze super verrassing !
  Ig onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  facebook✔

 37. 😲😲😲 deze is dus die geweldige big koffer waar mijn kleindochter het steeds over heeft , en ze voor aan het sparen is, ik gun het haar van harte , dus oma waagt hier ook stiekem een kansje mee haha

 38. Ohhhhh yeaaahhhh ik die graag een poging voor mijn bonus dochter ze is helemaal gek van LOL eigenlijk alles wat in een glimmend en roze verpakking zit hahaha maar goed Lol is en blijf favoriet. We duimen al heeeeeel erg hard voor dit prachtige kado 🥳🎊

 39. Aaah wat leuk! Hier 3 beginnende fans van LOL (afgelopen jaar ontdekt), die elke week hun spaargeld tellen om te kijken of ze al genoeg hebben voor een nieuwe surprise of underwraps. Zou heel leuk zijn om ze hier mee te verrassen!

 40. Ik doe graag mee voor mijn nichtje Froukje van 5! Grote fan hiervan en hoe leuk als tante Mo zo’n mooi cadeau kan geven! Wij gaan duimen 🤗

 41. hahaha mijn dochter stond dus net achter me (voor ze naar school ging) toen ik dit aanklikte. Ik hoorde “Mam kun je die WINNEN!?!?! Wil je dan alsjebliiiiiiiiiiiiiiiiieft voor me meedoen?” Nou ja… dat kun je natuurlijk niet weigeren he hihi (maar haar wel uitgelegd dat de kans natuurlijk wel echt vreselijk klein is dat ze wint, want er doen zoveel mensen mee… want iedereen wil die koffer natuurlijk winnen. Ja dat snapte ze dan ook wel weer…)

 42. Yesss!!! Ik doe mee voor mijn dochter! Fan van LOL….en deze maand jarig. Zou super zijn als ik deze zou winnen voor haar verjaardag🤗🍀

 43. jeetje wat een prachtige prijs. De L.O.L surprise BIGGER staat op het lijstje van mijn dochter. De meiden in haar klas hebben allemaal al een behoorlijke verzameling maar hier is het elke week moeilijk om toch haar spaarcentjes te behouden voor een bezoekje aan de dierentuin ipv een L.O.L surprise. (Als moeder ben ik wel enorm trots op haar dat ze haar doel voor ogen houd en dat ze aan de verleiding van de L.O.L surprise kan weerstaan)

  Maar weet je wat misschien nog het mooiste is. Moest mijn dochter deze winnen dan zal ze vast verschillende figuurtjes met haar vriendinnen delen. (Ik hoor het haar nu al zeggen dat het anders niet eerlijk is voor haar vriendinnen dat zij er dan zoveel heeft.)

 44. Oe… ! Deze is zo heerlijk groot dat, als mijn twee kinderen ieder een L.O.L. aan het uitpakken zijn, ik er ook eindelijk een kan doen. Helemaal zelf… Dat hoop ik zo!!!

 45. Oe…! Deze is zo heerlijk groot dat, als mijn twee kinderen ieder een L.O.L. aan het uitpakken zijn, ik er eindelijk zelf een kan doen. Helemaal zelf… Dat hoop ik zo! Fingers crossed.

 46. Ohhh dit zou geweldig zijn voor mijn dochter dan hebben we in elk geval niet meer de teleurstelling van dubbelen. Want laatst kreeg ze op haar verjaardag 4 lol ballen en allemaal ‘t zelfde. Zo sneu. Dus doe graag mee voor wat echte uitpak plezier.

 47. WoW! Ik doe heel graag mee voor ons oudste dochtertje Nina! Ik zou haar niet Bigger kunnen Surprisen dan met dit gave cadeau!

 48. Wauw dat is inderdaad een mooie afsluiter. Ik doe graag mee voor mijn dochter Jara die je hier héél blij mee kan maken. 😊

 49. WoW! Ik doe heel graag mee voor ons oudste dochtertje Nina! Ik zou haar niet Bigger kunnen Surprisen dan met dit gave cadeau! 😍😄

 50. Ohhhh dit wordt vreselijk hard duimen… wat zou m’n moppie dit gaaf vinden! (en ik ruim met liefde het uitpak-plastic voor haar op 😉 )

 51. Waag met veel plezier mijn kans voor mijn kleindochter , ze is er zo gek op ,ze heeft er eentje gekregen met Kerst en ze vond het ZO tof

 52. Yes voor mijn bijna jarige dochter!!! Die samen met haar BFF heel graag met de lol poppetjes speelt. Ik denk dat ze een gat in de lucht zal springen 😃.

 53. Yes voor mijn bijna jarige dochter!!! Die samen met haar BFF heel graag met de lol poppetjes speelt. Ik denk dat ze een gat in de lucht zal springen 😃.

 54. Een echte verrassingsweek! Deze mooie prijs, mijn dochter die ineens poppetjes leuk vindt ( ze speelde tot nu toe alleen met dino’s) en vacatures die ineens aangeboden worden nu ik zoek. Tijd om mee te doen en misschien ook nog ergens een lot te kopen 😉😁

 55. Ons kleindochtertje kreeg haar 1e langverwachte LOL bal met kerst. Erop stond met echt haar. Zij helemaal gelukkig. Open gemaakt en wat was de teleurstelling groot toen er een plastic pruikje op het popje zat die er niet af te halen was. Wat zal zij blij zijn met deze koffer waar zij veel meer mee kan doen dan met haar huidige popje. Want ja krullers en een kammetje die je niet kan gebruiken kan je niet veel mee. Ik ga duimen voor haar

 56. Ho dat is nu iets voor onze kindjes echt super ze zijn er dol op ,ik kan ze met niets gelukkig er maken dan met deze L.O.L. Surprise Bigger Surprise bedankt voor de mooie kans.

 57. Onze Elise is zeker een groot LOL fan. Vorig jaar met haar verjaardag stond haar verlanglijstje er al vol mee en ook dit jaar (ze is volgende maand jarig) vraagt ze weer LOL. Leuk als ik dit win; deze nieuwe lijn wil ze heel graag. Ik volg en like uiteraard via FB. Liefs melissa

 58. Ontzettend graag voor mijn 6-jarige dochter! Ze zou dit helemaal fantastisch vinden! En met een moeder die veel ziek is en waar zij dan extra lief voor is, gun ik het haar echt!

 59. doe graag mee voor mijn kleindochter zal hier superblij mee zijn,
  wat mooie prijzen heb niet aan alles meegedaan want mijn kleinkinderen zijn al wat groter

 60. Ooh geweldig! Hier doe ik heel graag aan mee voor mijn oudste meisje. Ze heeft nu één poppetje en twee outfits en is deze constant aan het wisselen.

 61. Mijn dochter is gek op verrassingen! En ze is op gek op LOL. De perfecte combinatie is deze grote surprise! Ik waag graag een kansje voor onze dochter

 62. Ja, dit is wel een prachtige afsluiter van de winweek. De LOL surprise hype is hier nog lang niet voorbij dus doe graag mee voor mijn meisje.

 63. OMG, OMG, OMG dit is toch echt wel een lest best actie zeg !! Alle prijzen waren echt leuk maar dit is dus echt gewoon de droomprijs voor mijn dochters !!! Van sinterklaas hadden ze al de LOL underwraps gekregen en zijn hier veel mee aan het tutten 🙂 Laat staan al ze een koffer vol krijgen zeg 😉 we liken en volgen je op Facebook en instagram…

 64. Dit is echt een klapper!🎉🎉 Hier hebben we op gewacht!🤗 Geweldig het speelgoed van L.O.L, een grote rage! ook hier in huis is onze meid er dol op! 😍😍 Wat zouden jullie ons kleine meisje gelukkig maken met deze super prijs!!🤞🤞💋

 65. Ohjaaaa ik doe mee voor mijn 2 dochters Jackie en Lilly, binnenkort worden ze grote zus en gaat er genoeg aandacht naar de baby… met de LOL ballen en poppetjes zijn ze uren zoet (hebben al een hoop vooral de babyzusjes) dan zijn ze ook uren zoet met uitpakken 😊

 66. Omg , wat een geweldige actie van jullie, deze droomkoffer gaat een jonge lol fan super blij maken , en tuurlijk duim ik mee voor mijn eigen kleindochter van 8 jaar die hier grote fan van is

 67. Ik doe mee voor mijn dochter Lizzy van 6,5 jaar oud. Zei heeft het echt verdiend, veel gebeurd de laatste tijd en heel veel spanning met zich meegedragen, ze verdiend het de aller grootste fan .

 68. Ja ik doe dolgraag mee voor mijn lieve nichtje! Hoor hier zoveel over maar zijn er zelf nog niet bekend mee, maar als ik dit zie en lees zouden wij hier samen heel veel pret van hebben! En wat een mega surprise box! Duimen duimen duimen maar 🙂

 69. Ja, dat is echt een knaller van een prijs.
  Ik wil de Bigger suprise graag voor mijn dochter Lara van 6 winnen. Ze zal het geweldig vinden. Ze heeft nog helemaal niets van L.O.L. maar ik ken haar goed genoeg om te weten dat ze het fantastisch zal vinden. Ze vinden verrassingen en kleine speelgoedjes zo leuk, dan zit je met L.O.L. wel goed natuurlijk.
  Ik volg al lange tijd via Facebook, later ook via Instagram (mamajola77) maar op Twitter ben ik niet actief.

 70. Mijn dochter zou echt helemaal super happy worden als ik deze voor haar zou kunnen winnen! En haar broertje word daar dan ook wel heel blij van! Kunnen ze hem samen uitpakken ❤❤❤

 71. Whaaaaaaaaaaaaaa..!! dit is echt zoooooooo GAAF MetMirjam <3 <3 wat een WAANZINNIGE LOL koffer gaan jullie weggeven, WAUW 🙂 OMG! dochterlief wil 'm echt al zoooooooooooo ontzettend lang en zooooooooooo ontzettend graag…. helaas heeft sinterklaas 'm dit jaar niet meegenomen… maar ze is bijna jarig… dus dit zou echt "HET" perfecte cadeau zijn voor haar verjaardag! Ze gaat echt HE-LE-MAAL GEK worden, weet ik zeker 😀 Hopelijk bezorgen jullie m'n meisje een onvergetelijke verjaardag, super SPANNEND! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

 72. LOL is het helemaal mama!!! dat snoetje kijkt zo gelukkig als ze iets van LOL kan kopen van haar zakgeld….. daar doe je het voor. dit zou helemaal chill te gek gaaf zijn

 73. Wauw… hier zou mijn kleindochter helemaal dol van zijn, dit meisje is zo gek op alles van de L.O.L. serie. Maar deze Mega verrassing zou oma echt niet kunnen kopen voor haar. Ik waag dus heel graag een poging om deze gave surprise voor haar te kunnen winnen. Niet geschoten is altijd mis.

 74. Oh wat een supergave actie dit! ik maak heel graag kans voor mijn 2 dochtertjes. ik deel dit bericht graag mee op facebook. Heb daar ook getagd. Supertof dit.

 75. Oehoeh!!!!! Dit is echt een mega klapper! Geweldig en wat zouden mijn meisjes hier ontzettend blij mee zijn🥰 fingers crossed en hopen dat ik ze hier blij mee mag maken

 76. Wauwe zoiets zou ik dus nooit kopen maar fit zou mijn dochter Tess dus echt wel helemaal te gek vinden dus doe ik graag mee #fingerscrossed voor haar

 77. ow, geweldig!! te gek te gaaf onwijs mega fantastisch.. niet uit te drukken wat super!! hier doe ik heel graag voor mee , om een lief klein meisje er erg super blij mee te maken. dit zou ik zelf niet kunnen kopen voor haar, maar wat zou ik die oogjes mooi zien glimlachen en groot willen zien worden als ik deze haar zou kunnen geven.

 78. Dit is echt helemaal TOP zeg MetMirjam!!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ‘t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze fantastische LOL Koffer <3 wat zou ik mijn kleine meid hiermee maar al te graag willen verrassen… ze gaat helemaal gek worden, dus kom maar op 😀 !!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 79. Dat is zeker een klapper , en echt het speelgoed van het jaar voor de dametjes hier 😉 Van zo’n kleine surprise zijn ze al helemaal door het dolle heen ….laat staan van zo’n grote verrassing 😍

 80. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lisa. Met de kerst heeft ze 2 lol sterren gehad, 1 met sieraden en 1 met knutselspulletjes. Een lol bal heeft ze nog niet eerder gehad, deze bigger surprise zal ze zeker blij van worden.

 81. Wow wow wow
  ☁💟💟☁💟💟☁
  💟💟💟💟💟💟💟
  💟💟💟💟💟💟💟
  ☁💟💟💟💟💟☁
  ☁☁💟💟💟☁☁
  ☁☁☁💟☁☁☁
  Mijn dochters zijn net als zoveel meisjes dol op lol surprise. Ze hebben een aantal losse ballen gehad, maar dit is natuurlijk echt hun allergrootste wens. Ik doe dus echt heel graag mee 😊

 82. Waanzinnig! Mijn meisje haar gezichtje zal heeeeel erg verbaasd en helemaal opwekken zijn zeg! ♡.
  Na veel tegenslagen relatiebreuk is heeft echt stressige geweest. Dit zal haar HÉÉL HÉÉL blij maken .
  Net verhuisd en verbouwing achter de rug in huurhuisje…. Dus kan met dit TE TE GEKKE LOL SURPRISE GESCHENK HELEMAAL.LOS ! #METMIRJAN.

 83. wat een geweldige kans. Onze dochter zou een gat in de lucht springen als mama deze zou winnen. Maar in ieder geval bedankt voor alle leuke verhalen. Ik wens je nog veel schrijfplezier met al je blogs en reviews. Ik kijk met plezier uit naar je verhalen

 84. Jeetje wat een reactie! Maar ook wel een te gekke prijs natuurlijk. Niet geschoten is altijd mis, dus ik doe een poging voor mijn nichtje. Een echte verrassingsbal daar zal ze erg mee in haar nopjes zijn.

 85. Ik weet nog goed dat mijn dochter voor het eerst vroeg om een lol bal. Belachelijk vond ik het 10 euro voor een poppetje in een bal. De eerste heeft ze dus ook van haar eigen zakgeld gekocht……. Eigenlijk direct daarna heb ik mijn mening direct bijgesteld. Super leuk. Niet alleen het uitpakken. Er wordt hier ook echt mee gespeeld. Hele verhaallijnen passeren de revue. Genieten om ze zo leuk bezig te zien. Van alles hebben ze wel een beetje maar zo’ n grote big surprise nog niet. Samen zullen ze er heel veel plezier mee hebben denk ik . Dus ik doe mee voor Amy en Zoë!

 86. Hoi, wat een super prijs, zeg! Mijn lieve dochter Yentl is helemaal gek op LOL! Net zoals al haar vriendinnen. Yentl is aanstaande zaterdag jarig en dit zou wel echt de kers op de taart zijn voor haar! Ik waag graag een kansje voor mijn grote lieverd!

 87. Wauw! Wat een superactie! Mijn bijna 9 jarige dochter (28 januari) is helemaal gek van LOL! kan ook haast niet anders!

 88. Mijn dochter zal echt rondspringen als we deze prijs zouden winnen! Ze is echt dol op LOL Surprise! Ze praat bijna over niets anders meer.

 89. Ik doe heel graag mee! Ik heb geen fb maar volg je via instagram, hoop dat dat ook telt!

  De L.O.L. Hype is hier ook helemaal hot en happening. Ik was eerst een beetje sceptisch want je betaalt veel geld voor veel plastic… totdat ik zag hoe blij de kinderen ermee waren en hoe lief ze er urenlang (ze gaan hier zelfs mee in bad!) mee kunnen spelen.

  Ben benieuwd naar de bigger surprise, het klinkt veelbelovend!

 90. De droom van mijn dochter. Ik kan geen speelgoedwinkel in of ze staat al bij de L.O.L. Poppetjes. Ze heeft een poppenhuis voor de poppetjes en maakt er van alles voor, bedjes, kasten. Ze zou een gat in de lucht springen mocht ze winnen. We gaan heel hard duimen!

 91. WoW, dit zou een mooi cadeau wezen voor mijn dochter die zondag jarig is en ook nog es helemaal gek is van alle LOL Bols. Fingers crossed.

 92. WAUW!!! 😍 Mijn 7-jarige dochter is helemaal dol op alles van L.O.L. Wat een mega surprise zou dit zijn! 🍀Al ze dit zou winnen gaat ze echt helemaal uit haar bol. ❤ Dan kan waarschijnlijk de hele straat meegenieten! 😉

 93. Jeetje wat een mooie koffer. Het lijkt mij een topfeest om die koffer in huis te hebben en mijn dochter al die cadeaus uit te zien pakken. Genieten❤️🎉🎊🎊🎊🎊🎁

 94. Klapperrrrrr van de week. Doe heel graag mee voor mijn meiden van 6 en 8. Dit gun ik ze beide. Samen dikke L.O.L.

 95. Wat een groot kado zal dat zijn.. Kleindochter is helemaal fan van LOL.. Het zijn ook elke keer weer echte verrassingen.. Ik doe mee

 96. Jaaaaaa!!! Dit is zo gaaf voor onze oudste dame😍😍😍 die is dol op de lol ballen en dit is toch wel haar droom.. Dat wordt duimen🍀🍀🍀

 97. Ik doe heel graag mee voor mijn ‘bonus’ dochter! Die verdient na tobben met haar gezondheid en blessures zeker even iets leuks en positiefs!

 98. Reactie nummer 179!! Ik weet dat denk dat de kans klein is dat wij winnen. Maar voor Vayèn ga ik het toch proberem. Zij zou al die LOL-spullen fantastisch vinden!

 99. Wat een droomprijs voor ieder meisje!❤ Mijn 2 dochtertjes hebben het steeds over L.O.L maar ik snapte nooit wat ze bedoelden. Ik zie wel dat dit echt een megaprijs is!! 🤩🤩Hopelijk mag ik mijn dochtertjes ermee verassen als ze weer een weekendje bij mij zijn!👨‍👧‍👧

 100. Wat is dit leuk zeg! Ik doe graag mee voir mijn dochter, ze is binnenkort jarig en dit zou dan wel een heel mooi kado zijn!

 101. Deze papa heeft weinig verstand van ‘meisjespeelgoed’ en leert iedere week weer wat bij, maar 1 ding weet deze papa wel: L.O.L is een grote hit en deze prijs zou me papa van het jaar maken!! ❤❤ Hopelijk mag ik mijn 3 meiden hier blij mee maken!

 102. Mijn dochter Faye is een enorme LOL fan, inmiddels heeft ze al heel wat LOL surprises verzameld en ook de eye spies series heeft ze. Haar grote droom is de lol bigger surprise en daar is ze hard voor aan het sparen. Dit zou zo’n leuke verrassing voor haar zijn!

 103. Van harte gefeliciteerd met het 3jarig bestaan van MetMirjam. Wauw wat supergaaf, ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly. Lilly is helemaal weg van L.O.L en wat zou het gaaf zijn haar hiermee te mogen verrassen en haar grote droom uit te mogen laten komen. Sinds dat ze de bigger suprise heeft gezien op YouTube staat deze hoog bovenaan haar verlanglijstje.

 104. LOL, dat woord heb ik hier al zooo vaak gehoord 🙈 een LOL feestje, LOL taart, LOL cadeautjes… maar die LOL bigger surpriseblijft een grote droom, en hoe gaaf zou het zijn deze voor mn meisje te mogen winnen zeg!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.