Eindeloos speelplezier met de Little Tikes Dual Twister

Wat is het toch een heerlijk gezicht om je kind te zien buitenspelen. Ons meisje wisselt alles met elkaar af en gaat van schommel naar zandbak en via de glijbaan even springen op de trampoline. Het lijkt soms wel een pretpark! Zeker met onze laatste aanwinst erbij; de Little Tikes Dual Twister! Of hoe Fiene het noemt: haar ‘supersnelle draaimolen’.

 

Little Tikes Dual Twister

 

Little Tikes

Zeg je Little Tikes, dan denk ik aan leuk, duurzaam en veilig buitenspeelgoed. Wij hebben er al veel van in de tuin (gehad), waaronder een schommel, een Cozy Coupe en maar liefst twee glijbanen. Het kan allemaal tegen een stootje en ondanks dat bijvoorbeeld de glijbanen al minimaal derdehands zijn, kunnen ze makkelijk nog een ronde mee als Fiene wat groter is .

 

Little Tikes Dual Twister

Wij kregen de Dual Twister opgestuurd om te reviewen. Michiel was niet thuis toen het pakket binnenkwam en daar baalde ik van, want ik dacht dat het ding nog heel ingewikkeld in elkaar gezet moest worden. Ik besloot het toch even uit de doos te halen en kwam erachter dat ik maar 4 items in elkaar hoefde te klikken en het dan al klaar was!

Terwijl ik de doos nog even bekeek of ik het wel goed had gedaan, zag Fiene haar kans waar om onze nieuwste aanwinst uit te proberen. Ik had een heeeeeeel blij meisje in de tuin en het werd gelijk duidelijk dat hij goed in elkaar zat!

Little Tikes Dual Twister

Zoals je aan haar dansende haren kunt zien, gaat ze er snoeihard mee rond. Zo heeft ze haar eigen ‘supersnelle’ draaimolen, gewoon in eigen tuin! Het leuke is dat je hem ook gewoon binnen kunt gebruiken, dus hier hoeft het echt geen mooi weer voor te zijn. Kinderen kunnen er alleen, maar ook met een vriendje of vriendinnetje op ronddraaien.

 

Watersproeier

Hoewel de Little Tikes Dual Twister in de basis al heel erg leuk is, kan het nóg leuker. Je kunt er namelijk een tuinslang aan vast klikken en er ook nog eens een watersproeier van maken!

Little Tikes Dual Twister

 

Kinderen kunnen de richting van de watersproeier aanpassen met de activeringsknop op het midden van het rad, waardoor je leuk kunt afwisselen. Het water komt uit het midden en via de randen aan de buitenkant. Als ouder kun je hier nog meer mee spelen door de kraan steeds wat meer of minder ver open te draaien. Hierdoor zal de sproeier steeds harder of zachter gaan.

Little Tikes Dual Twister

 

De adviesleeftijd voor de Little Tikes Dual Twister is 2 tot 5, maar ik gok zomaar dat Fiene hier binnenkort ook met haar grotere nicht op zal zitten, want het is té leuk speelgoed. Het is echt een aanwinst in ons privé pretpark!

De adviesprijs voor de Dual Twister bedraagt € 49,99.

 

Kende jij de Dual Twister al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat een affiliate link.

 

One thought on “Eindeloos speelplezier met de Little Tikes Dual Twister

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.