Life Hack voor gezinnen met kleine kinderen

Vandaag deel ik mijn absolute Life Hack voor gezinnen met jullie. In mijn ogen heeft ieder gezin met kleine kinderen dit nodig en zou dit op elke baby-uitzet lijst moeten staan. Het probleem is alleen dat ik dit in Nederland nog nooit ben tegengekomen!

 

Life Hack voor gezinnen met kleine kinderen

 

Ik kende dit bakje al van een vriendin, die een aantal jaar geleden in Amerika op vakantie is geweest en er toen één gekocht heeft voor haar zoontje. En toen ik deze voor een paar euro tegenkwam op AliExpress was ik helemaal enthousiast en hoopte ik dat dit geen slap aftreksel zou zijn van het origineel.

En wat was ik blij dat het echt de juiste bakjes waren! Tot aan de kleuren toe helemaal hetzelfde!

 

Waarom is dit een Life Hack voor gezinnen met kleine kinderen?

 

Life Hack voor gezinnen met kleine kinderen

Het is een anti-mors bakje! Het schaaltje in het midden van dit ‘apparaat’ blijft altijd rechtop, dus hoe je kindje ook loopt te dromen en het bakje op z’n kant houdt, de inhoud blijft erin!

 

Life Hack voor gezinnen met kleine kinderen

Door de brede grepen aan de zijkanten is het heel makkelijk voor kleine kindjes om het bakje vast te houden.

 

Life Hack voor gezinnen met kleine kinderen

Op de één of andere manier draagt Fiene het bakje het liefst als een soort tasje met haar armpje recht naar beneden en haar hand om één van de grepen en ook dan is er niks aan de hand en valt er niks uit het schaaltje.

 

Life Hack voor gezinnen met kleine kinderen

Als klap op de vuurpijl hebben ze ook een deksel die je erop kunt klikken. Dus ook tijdens een dagje uit kun je deze Life Hack gewoon inzetten!

 

Wie weet gaat iemand mij nu vertellen dat deze bakjes ook in Nederland te koop zijn haha – kom maar op met verkoopinfo! Ik heb er nu twee, maar ik kan me zo voorstellen dat dit niet de laatste zijn die ik gekocht heb!

Kende jij deze handige bakjes al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

3 comments on “Life Hack voor gezinnen met kleine kinderen

  1. Kende ik nog niet, maar lijkt me ideaal! M’n tweeling is helemaal in-to de aardbeienstukjes van de hema en die vind ik werkelijk óveral 🙁 bedankt voor de tip, ik ga s kijken!

  2. Ik heb ze eigenlijk al heel lang en stom genoeg nooit gebruikt. Ooit via tellsell volgens mij gekocht. Maar nu staan ze op marktplaats…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.