Nominatie Liebster Award #3

Ja, je leest het goed; ik heb een Nominatie voor de Liebster Award te pakken!

Ik werd genomineerd door Angela van Mama met passie, super lief en leuk om te weten dat zij mijn blog de moeite waard vindt om te nomineren!

Degenen die al wat langer meelezen en denken ‘dit komt me bekend voor…’: Dit is inderdaad niet de eerste keer dat ik een Nominatie voor de Liebster Award mocht ontvangen! In januari werd ik ook 2 keer genomineerd; op 17 januari schreef ik over de eerste nominatie en op 25 januari stonden mijn antwoorden van de tweede nominatie online.

 

Bron: mamametpassie.nl

 

Wat houdt een Nominatie Liebster Award in?

Het is geen echte award te winnen, zoals de naam doet vermoeden. Maar het is nog steeds een eer om te ontvangen, want het is eigenlijk een waardering van je collega-blogger – en dat is natuurlijk super! De Liebster Award is ooit in het leven geroepen om beginnende bloggers onder de aandacht te brengen en de persoon achter de blog wat beter te leren kennen. Als genomineerde krijg je verschillende vragen die je op je blog beantwoordt.

Q & A

 1. Als je opnieuw mocht kiezen voor een studie, welke zou dit dan zijn?
  Ehm.. ik ehm.. het voelt nu net alsof ik weer terug in de tijd ga naar de middelbare school, naar het moment dat je keuzes moet gaan maken in je vakkenpakket haha. Toen vond ik het ook al zo lastig! Ik heb een secretaresseopleiding gedaan en als ik eerlijk ben, is me dat eigenlijk heel goed bevallen. Ik denk dus dat ik weer dezelfde keuze zou maken. Al zou ik me nu door mijn blog toch ook meer op verschillende schrijfstijlen willen richten.
 2. Als bloggen niet je fulltime job is, wat doe je dan nog meer?
  Ik blog niet fulltime (al zit er alsnog een hoop tijd in haha) en ben daarnaast dus parttime secretaresse bij een technisch bedrijf én ik ben natuurlijk vooral mama 😉
 3. Welk liedje heeft jou recent geraakt?
  ‘Dat komt door jou’ van Guus Meeuwis. Ik had het lang niet gehoord en het kwam pas ineens voorbij op de radio en allerlei mooie herinneringen kwamen boven. Met dat liedje liep ik met mijn moeder het stadhuis is toen Michiel en ik gingen trouwen. Michiel had me al lang gezien, want we zijn eerst foto’s gaan maken, maar de blik in Michiel’s ogen toen we binnen kwamen lopen was goud ‘het is zover’!
 4. Ben je een ochtend- of een avondmens en waarom?
  Avond. Ab-so-luut. Het is ‘s avonds zo gezellig! Lekker kletsen, misschien een drankje erbij en oeps.. het is al weer half 1.. En na zo’n avond snap je echt niet dat er ook ochtendmensen zijn haha. Ik moet wel zeggen dat het sinds Fiene er is niet meer standaard zo laat wordt als vroeger, want toen kon je natuurlijk nog wel eens uitslapen tot een uur of 11..
 5. Wat is je slechtste eigenschap?
  Ik ben een piekeraar. Ik analyseer situaties tot in den treure in mijn hoofd en dan het liefst al van tevoren haha. Ik bekijk het van alle kanten en probeer mezelf overal zo goed mogelijk op voor te bereiden. En daarna twijfelen of je iets wel goed hebt gedaan haha. Heel vermoeiend af en toe. Maar ik ben me ervan bewust, dus dat scheelt. Dan kan ik mezelf af en toe even streng toespreken, want vaak gaat het echt nergens over.
 6. Als je iets over mocht doen in je leven, wat zou dit dan zijn?
  Michiel en ik kennen elkaar al langer dan dat we samen zijn. En we zijn ook een tijd echt goed bevriend geweest. Daardoor durfde ik de stap niet echt te zetten om samen een relatie te beginnen, bang om iets kapot te maken. Achteraf vraag ik me wel eens af hoe het zou zijn gegaan als ik er eerder voor was gegaan. Maar aan de andere kant, wie weet waren we (of hij) er toen nog helemaal niet klaar voor en had het niet stand gehouden… Laten we het toch maar gewoon zou houden haha.
 7. Waar ben je bang voor en waarom?
  Ik moet er sowieso niet aan denken dat iemand in mijn omgeving iets overkomt..
  En qua minder ernstige angsten: spinnen mag je echt uit mijn buurt houden en ik ben ook niet fan van vogels (zie ook mijn ontmoeting met de kip in de caravan), bijen en wespen.
 8. Wat is het leukste dat jouw blog je op dit moment gebracht heeft?
  Mijn eigen enthousiasme. Het klinkt heel gek, maar waar ik dacht ‘ik ga compleet uit mijn comfort zone en begin een blog’, vind ik het helemaal super om ermee bezig te zijn en steeds andere onderwerpen te verzinnen om over te schrijven. En waar ik in het begin dacht ‘goh, wat zou ik eens schrijven’, krijg ik nu van zoveel dagelijkse dingen inspiratie! En het feit dat ik mijn blog zie groeien vind ik echt een cadeautje!
 9. Dorp of stad. Waar woon je het liefst?
  Een dorp. Maar niet te klein! Gewoon net wat rustiger dan in de stad, maar niet dat je binnen drie bochten het dorp uit wandelt en iedereen daar ook gelijk van op de hoogte is haha.
 10. Wat is jouw grootste irritatie?
  Jeetje wat een lastige.. heb je even, het zijn er zo veel! Haha, nee hoor 😉 maar ik kan heel slecht tegen oneerlijkheid – in allerlei vormen. Vooral als iemand in mijn omgeving oneerlijk behandeld wordt, dan spring ik het liefst gelijk op om er iets van te zeggen. Vaak is het beter om mensen het eerst zelf op te laten lossen en dat vind ik soms nog wel eens lastig.

 

Eigenlijk hoor je na een nominatie zelf ook weer andere bloggers te nomineren en te voorzien van vragen. Maar ik heb het idee dat er nu al weer zoveel nominaties uitstaan, dat het een beetje dubbelop gaat worden. Vandaar dat ik dit onderdeel even oversla.

Angela heeft goed over de vragen nagedacht zeg, ik vond ze soms best lastig! Maar nu ben ik benieuwd, wat is jouw grootste irritatie?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

5 comments on “Nominatie Liebster Award #3

 1. Leuk die antwoorden. En spinnenangst… check! Ik stond vanmorgen ook weer tegen een spin te schreeuwen dat hij uit mijn buurt moest blijven hahaha. En groot gelijk met het nomineren van nieuwe blogs. Ik kon er ook geen één meer bedenken die nog niet was geweest.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Nominatie Liebsteraward #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.