De leukste zomerjurkjes

Wat is het toch leuk om tussen de virtuele kinderkledingrekken te snuffelen. Ik surf regelmatig het internet over om te kijken of ik nog iets leuks kan spotten. Meestal koop ik niks. Ik vind het vaak aan de dure kant en dan vind ik alleen kijken al leuk genoeg. Ik vind het heerlijk om de leukste zomerjurkjes al vroeg te spotten en dan later misschien te kunnen scoren voor minimaal de helft van de prijs 😉

Voor Fiene ben ik nog op zoek naar een leuk jurkje met een kort mouwtje. Jurkjes zonder mouw heeft ze denk ik wel voldoende, die zijn ook net wat minder draagbaar. Ik besloot te kijken op de webwinkel Happybee.nl (dit is geen samenwerking, ik vind het gewoon een fijne webwinkel) en daar kwam ik de volgende zomerjurkjes tegen:

Quapi

De leukste zomerjurkjes - Quapi

Wat is Quapi toch een leuk merk! We hebben hier al eerder een paar items van gehad en ze sluiten heel mooi aan. De prijzen variëren op dit moment tussen de € 29,95 en € 39,95.

 

B.Nosy

De leukste zomerjurkjes - B.Nosy

B.Nosy is een nieuw Nederlands merk en wat hebben ze leuke kleding op de markt gezet zeg! Ik vind de stijl een beetje vergelijkbaar met Quapi, echt heel leuk. Deze zomerjurkjes kosten alle 3 nog net geen € 30,00 per stuk.

 

Birds by D-rak

De leukste zomerjurkjes - Birds by D-rak

Deze selectie van Birds by D-rak vind ik ook erg leuk, vooral het laatste jurkje. Het is weer een beetje dezelfde stijl als de vorige merkjes, in super vrolijke zomerkleurtjes. Deze jurkjes kosten tussen de € 24,95 en € 32,95.

 

Like Flo

De leukste zomerjurkjes - Like Flo

Dit zijn wat meer stoerdere jurkjes. Naast het schattige / zoetige in kleding vind ik het stoerdere ook heel erg leuk staan bij Fiene. En misschien vind ik deze selectie ook nog wel het leukst. Het is ook gelijk het duurste rijtje, deze jurkjes zijn € 45,00 per stuk.

 

Ik zeg: ‘laat die Sale maar komen’ haha! Call me crazy, maar ik vind minimaal € 30,00 voor een kinderjurkje gewoon veel te duur! Maar met mijn geluk zijn ze allemaal al uitverkocht als de Sale een beetje een leuk percentage aantikt – Ach, dan had ik maar iets moeten kopen 😉

Wacht jij ook altijd tot de Sale of koop je direct wat je leuk vindt? En welk jurkje is jouw favoriet?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

14 comments on “De leukste zomerjurkjes

  1. Ik vind de stoere jurkjes ook het leuks. Ik wacht zelf nooit sales af, maar stap als ik echt weer zonodig iets nieuws wil de Primark/Action binnen. Die vieren het hele jaar door sale ;p
    Shannon Sheila onlangs geplaatst…Zara Mini | ShoplogMy Profile

    1. Volgens mij is het precies dit weekend een beetje begonnen! Ik had opeens allemaal Sale-mails in mijn mailbox 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.