Het leukste houten speelgoed voor meisjes

Met de decembermaand in het vooruitzicht, zie ik de laatste tijd allerlei nieuw speelgoed voorbij komen. Stiekem ben ik dan ook al een beetje aan het rondneuzen voor mijn meisje. Hierbij kwam ik zoveel leuke dingen tegen! Vandaag deel ik het leukste houten speelgoed voor meisjes.

 

Houten speelgoed voor meisjes

Hoewel ik geen uitgesproken voorkeur heb in speelgoedmateriaal, viel mijn oog op een aantal houten artikelen. Op Lobbes.nl is hier zeeën van keus in, dus hier kon ik een aardige selectie maken. De volgende items zijn mijn favorieten:

Theeservies

Dit houten theeservies (€ 24,99) in roze met groen is natuurlijk op en top girly met de bloemetjes erop. Let ook vooral op de geweldige details zoals de theezakjes en suikerklontjes. Hiermee kan elk meisje een perfect theekransje organiseren! Koekje erbij?

 

Wasrek

Ook zo’n behulpzaam meisje in huis? Dan is dit wasrek (€10,99) vast een uitkomst! Mijn meisje wil altijd helpen met het ophangen van de was, wat eigenlijk niet gaat omdat de waslijn veel te hoog hangt. Met een eigen wasrek, is dat probleem opgelost en kan de kleine huisvrouw toch zelf de was ophangen met de knijpers van mama. Dit wasrek is nog inklapbaar ook, dus handig op te bergen.

 

Poppenhuis + accessoires

Een poppenhuis is natuurlijk geweldig voor een meisje. Ik kon er vroeger zelf uren zoet mee zijn en zie nu ook mijn eigen meisje lekker spelen met haar poppetjes. Het leukste aan mijn poppenhuis vond ik altijd het inrichten of zelfs uitbreiden van het huis. Kijk bijvoorbeeld deze tuinset (€ 12,99), hierdoor wordt het spelen nóg leuker en echter.

 

Tandenborstelhouder met zandloper

Wat een leukerd is deze! Dit uiltje (€ 2,99) is niet alleen schattig, maar ook nog eens heel functioneel! Er zit een zandloper aan deze tandenborstelhouder vast, zodat je kindje precies kan zien hoelang ze haar tandjes moet poetsen.

 

Kaasplankje

Dit houten kaasplankje (€ 15,99) past perfect bij ons kaasmonstertje dat veel tijd doorbrengt bij haar (houten) keukentje. Zet de poppen maar klaar, tijd om even gezellig bij te kletsen onder het genot van een paar kaasjes.

 

Zou jouw meisje dit houten speelgoed ook zo leuk vinden?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

 

Disclaimer

 

 

14 comments on “Het leukste houten speelgoed voor meisjes

  1. Ik heb geen meisje, maar je hebt wel leuk speelgoed uitgezocht. Nou weet ik zeker dat mijn zoons dit ook geweldig zouden vinden, delen hebben we zelfs dus of het alleen voor meisjes is betwijfel ik eigenlijk. En wat maakt dat ook uit, het is leuk speelgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.