Last minute inspiratie voor Kerstcadeaus

Had jij ook het idee dat je nog even had tot Kerst? Nou, dat duurt dus nog maar een paar dagen.. Ik bedacht me gisteren opeens dat ik eigenlijk nog een cadeautje voor Fiene onder de kerstboom wilde, maar dan moest ik snel schakelen! Ik kwam zoveel leuke kerstcadeaus tegen, dat ik ze nog even snel met je deel. Als je vandaag bestelt, denk ik dat je nog precies op tijd bent!

 

Last minute inspiratie voor Kerstcadeaus

MagiBook activiteitenboekjes

 

Kerstcadeaus - MagiBook activiteitenboekjes

Voor Fiene bestelde ik een set van twee activiteitenboekjes voor haar VTech MagiBook, waar ze heel veel mee speelt. Hier heb je overigens weinig aan zonder het MagiBook zelf.. maar laat ik nou eens iets heel leuks weggeven in de aankomende winweek eind december 😉 ! De set bestaat uit de boekjes ‘Maak kennis met de wetenschap’ en ‘mijn eerste schooldag’. Ik vind educatief speelgoed erg leuk om te kopen en Fiene is er altijd zo lekker zoet mee!

 

Num Noms Nagellakmaker

Kerstcadeaus - num noms nagellakmaker

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Num Noms Nagellakmaker? Wanneer je groots uit wil pakken onder de Kerstboom, is dit hét cadeau voor jouw meisje. Zelf nagellak maken met de heerlijke geuren.

 

Reuzenkwartet

Kerstcadeaus - reuzenkwartet

Deze is natuurlijk ook hartstikke leuk voor jongens, Dick Bruna Reuzenkwartet. Fiene kreeg deze afgelopen zomer voor haar verjaardag en wij zijn fan. Heel handig voor kinderen die nog niet kunnen lezen, want op iedere kaart staan de plaatjes van drie andere kaarten uit het kwartet in het klein afgebeeld. De laatste tijd spelen wij standaard een paar (open) potjes voordat Fiene naar bed gaat – helemaal leuk!

 

Vaiana puzzel

Kerstcadeaus - Vaiana puzzel

Vaiana is op dit moment toch wel dé Disney heldin, toch? Mijn dochter vindt de film in ieder geval geweldig en ik begrijp helemaal waarom. Vaiana is stoer, eigenzinnig én grappig! Een Vaiana puzzel van Ravensburger zou hier dan ook zeker in de smaak vallen.

 

Poepie Knor

Kerstcadeaus Poepie Knor

Niet alleen het kwartetspel valt hier in de smaak, maar ons meisje is sowieso dol op spelletjes spelen. Dit spel ken ik alleen van televisie, maar het lijkt me erg grappig om te doen met ons meisje. Ik heb me dan ook in moeten houden om deze niet ook te bestellen.

 

Heb jij je kerstcadeaus al binnen?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

.

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Dit artikel bevat affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.