L.O.L. Surprise BIGGER Surprise! + Verrassing

Ok, er zijn verrassingen en VERRASSINGEN en ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit onder de tweede categorie valt. Bofkont Fiene mocht de ultieme verrassing openen, namelijk de L.O.L. Surprise BIGGER surprise en ik kan je vertellen dat ‘ie nóg leuker is dan je zou verwachten! Enneh, ik heb ook nog een verrassing voor jou…

 

L.O.L. Surprise Bigger Surprise

 

L.O.L. Surprise BIGGER Surprise!

Na de verschillende ballen, de pets, de Biggie Pets, de Under Wraps en alle andere geweldige items van L.O.L. Surprise is daar nu de BIGGER Surprise. Een mega grote glitterende capsule met meer dan 60 nieuwe verrassingen! De Bigger Surprise bevat twee L.O.L. Surprise poppetjes, een pet en een Lil’ Sister; allemaal Limited Edition en elk met eigen extra verrassingen.

Bij het openen van de capsule kom je maar liefst 4 lagen met verrassingen tegen:

L.O.L. Surprise Bigger Surprise

 

Productspecificaties:

 • Meer dan 60 verrassingen!
 • 2 Limited Edition L.O.L. Surprise poppetjes, elk met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Pet met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Lil Sister met 5 verrassingen
 • 12 plastic haarstijlen
 • 6 haarstijlen om te borstelen
 • 6 gezichtsmaskers
 • 10 extra accessoires
 • Spy Glass
 • Sticker
 • 1 capsule / koffer met hengsel
 • 1 variant beschikbaar
 • Adviesprijs € 89,99

 

Mama, dit is ‘m!!!

Toen ik de L.O.L. Surprise Bigger Surprise aan Fiene liet zien om te unboxen, kwam ze even niet uit haar woorden. Dit was ‘m namelijk, het enorme ding dat ze steeds in de speelgoedwinkel zag staan bij de andere L.O.L. Surprise verrassingen. Het enorme ding dat ze zo graag wilde hebben! ‘Ik hoop dat er een vriendinnetje voor mijn poppetje in zit, dan kunnen ze samen spelen!’ En of die erin zat, niet één maar zelfs twee! En een poes! En een klein zusje!

L.O.L. Surprise Bigger Surprise

Hoe blij kun je worden van speelgoed.. Nou heel blij dus, want L.O.L. Surprise is hier sowieso echt favoriet. Fiene is meer dan een uur bezig geweest om alles uit te pakken en werd steeds weer verrast door de inhoud. Ik heb alleen maar blije kreetjes gehoord en ‘oh mama, kijk deze nou’ of ‘oooh, zo schattig’. Sinds ze de L.O.L. Surprise heeft uitgepakt, is er nog geen dag voorbij gegaan dat ze er niet mee heeft gespeeld. Haar andere L.O.L. Surprise poppetjes en accessoires worden er dan ook bij gehaald en met de bomvolle tafel is ze middagen zoet!

De haarstijlen om te borstelen zijn ontzettend gaaf en zitten ook nog eens stevig in elkaar. Daarnaast zijn zo verpakt dat je ze iedere keer weer netjes kunt opbergen. De outfits en schoenen matchen allemaal met elkaar, dus ook hier kun je naar hartenlust combineren. Hier is goed over nagedacht.

Er is 1 variant Bigger surprise beschikbaar, dus ik zal niet alles verklappen wat erin zit. Maar zeg zou zelf, dit is toch geweldig?!

L.O.L. Surprise Bigger Surprise

 

Verrassing

En bij deze L.O.L. Surprise Bigger Surprise hoort ook nog een verrassing voor jullie! Ik mag namelijk binnenkort ook nog iemand anders blij maken met dit ultieme cadeau in een winactie! Hou MetMirjam dus goed in de gaten, want dit wil je niet missen 🙂 .

 

 

Heerst de L.O.L. Surprise koorts bij jou thuis ook al?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

23 comments on “L.O.L. Surprise BIGGER Surprise! + Verrassing

 1. Hier heerst inderdaad ook L.O.L-koorts. M’n oudste dochter heeft afgelopen zomer van d’r eigen geld zelfs n XL bal van €60 gekocht en ook nu staat er weer LOL op het lijstje. Ik verwachtte dat er na het open maken niet meer naar omgekeken zou worden maar dat is niet het geval. Er wordt regelmatig mee gespeeld.

 2. Er is zeker L.O.L koorts!
  Alle kleine varianten bij elkaar gespaard. En ze heeft alles netjes een plekje gegeven in mijn oude letterbak.
  We wachten dus met smart op je winactie!! Duimen maar alvast.

 3. Super gaaf.. hier een meisje met een grote lol verslaving.. ze is er dol op!!!
  Deze staat boven aan haar verlanglijstje.

  Leuke blog!!

 4. Ook in ons huis heerst er een LOL koorts. Wist eerst niet waar ze het over had tot dat ze het mij liet zien in de speelgoedwinkel, waar ik ook haar ogen zag glimmen tijdens het vertellen. Als ik mag winnen heb ik een heel blij meisje😍 en daardoor ik ook😍

 5. Wat ontzettend gaaf! Hier ook een meisje die het erg leuk vind. Voor sinterklaas heeft ze de kleine l.o.l. ballen op dr lijstje gezet want ze dacht dat de grote koffer wel erg duur zou zijn voor Sinterklaas. Wat zou het geweldig zijn als ik haar erg toch mee kan verrassen. Ik kijk uit naar de winactie 😀

 6. Hier word mij n dame al enthousiast als ze het op tv ziet passeren wat gaat dat zij n moest ze die zelf vast hebben, ik volg alvast mee

 7. Oh greselijk…. Wat een duur spul. Onze dochter wil het zo grasg maar vind het echt te prijzig. 🙁 Ze heeft 2 kleine setjes en speelt er vaak mee. Best zielig als ze dan op school hoory over kinderen die een grote set als schoenkado hebben gehad…. Misschien een iets groter setje als kerstkado maar deze grote koffer is echt niet te betalen voor ons.

 8. Hier ook alleen maar LOL! En ik vind het fantastisch!! Ik neig er naar om er 1 voor mezelf te kopen haha, maar ik kan me nog bedwingen…

 9. Mijn dochter begint te stuiteren bij het zien van deze L.O.L. Surprise BIGGER Surprise, zou wel echt de klapper zijn in de Sintzak voor haar.

 10. Heerlijk🐎.avondje🐎 is gekomen komen deze kadotje deze kant op komen!❤ LOL KOORST IS ONS MEISJE NAAR HET HOOFD GEVLOGEN! WINKEL IN WINKEL UIT!!! mamaaaaaa!! Lol bigger SUPRISE dut is mijn wens mama dus ik ga duimen

 11. Mijn dochter van 5 is ook helemaal into de LOL. Ze vroeg net of ik haar geld even wilde tellen en het was 4 euro… zegt ze: ohhh nee kan ik nog lang geen LOL lil sis kopen, hoe kan ik geld verdienen? Ze krijgt voor Sint haar eerste LOL en kan niet wachten… ben zelf nu ook wel benieuwd maar het klinkt leuk in je verhaal! En hoe blij die kinderen er mee zijn he!

 12. Hoi hoi!

  Hier alleen nog rits filmpjes zoals ze genoemd worden door popje haha gezien, samen. Maar ze heeft er nog niets van. Ik zal de site dus super goed in de gaten houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.