Krasse Koppen voor in het interieur

Sta jij, net als ik, gelijk ‘op scherp’ als je leuke accessoires ziet? Dan denk ik dat ik je vandaag iets heel leuks kan vertellen. Ik heb namelijk een hele leuke set met Krasse Koppen op houten blokken bij de Animal Printshop uitgezocht, die ik je vandaag laat zien. Het was nog lastig kiezen, want deze webshop heeft nog veel meer keus!

 

Animal Printshop

Bij Animal Printshop kun je terecht voor hippe dieren aan de wand of op de kast. Prachtige foto’s in de categorieën brave beesten, kleine vriendjes en krasse koppen. Met keuze uit maar liefst 50 dieren is er voor iedereen een match voor in huis te vinden. Ook is er een ruime keuze in materiaal en zijn de dieren in verschillende formaten te bestellen. Voor ieder interieur een passend product!

Animal Printshop

 

Het aanbod: afbeeldingen

Qua afbeeldingen kun je kiezen uit drie verschillende collecties:

Kleine Vriendjes

Animal Printshop - Kleine Vriendjes

In de categorie kleine vriendjes kun je kiezen uit de meest schattige babydiertjes ooit. Het voorbeeld hierboven met de pinguïn vind ik echt enorm snoezig en als je verder kijkt op de site wil je ze eigenlijk allemaal wel in huis nemen. Heel erg leuk in de woonkamer, maar ook een erg leuk idee voor op een babykamer!

 

Krasse Koppen

Animal Printshop - Krasse Koppen

De verzameling Krasse Koppen bestaat uit close up afbeeldingen van de koppen van de dieren. Mijn persoonlijke favorieten, mede door de té leuk Koala die je hierboven afgebeeld ziet. Heel leuk in het groot, maar naar mijn idee ook erg leuk in het klein met meerdere dieren bij elkaar.

 

Brave Beesten

Animal Printshop - Brave Beesten

De Brave Beesten collectie bestaat uit een indrukwekkende reeks met dieren. Van een machtige olifant tot een prachtige leeuw, bij deze dieren valt het mij vooral op hoe indrukwekkend ze zijn. Ook hier is de keuze weer enorm, bijna niet te doen!

 

Het aanbod: de materialen

Naast de ruime keuze in Animals, is er ook genoeg keuze in materiaal waarop de dieren te leveren zijn:

  • Canvas
  • Aluminium
  • Plexiglas
  • Houten planken
  • Houtblok
  • Houten plaat
  • Poster

Natuurlijk zijn alle materialen in verschillende afmetingen en prijzen te leveren.

 

Mijn keuze – Krasse Koppen

Wij mochten zelf ook iets moois uitzoeken en ik heb gekozen voor drie items uit de Krasse Koppen collectie voor in Fiene’s nieuwe meidenkamer. Ik wist zeker dat ze dit leuk zou vinden, want onze dame is dol op dieren. Aangezien we nog niet helemaal weten hoe haar kamer eruit komt te zien, ben ik voor de houtblokken gegaan. Hier kunnen we nog alle kanten mee op; leuk op een plankje aan de muur, in een boekenkast of misschien wel iets heel anders.

 

Krasse Koppen Animal Printshop

Ik vond de Krasse Koppen het best passen op de houtblokken, dus dat maakte de keuze in de collecties al iets makkelijker. Toen we die keuze hadden gemaakt heb ik aan Fiene gevraagd welke diertjes ze het liefst vond en deze drie zijn het geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de koala zelf ook echt geweldig vond, dus die heb ik een beetje aangedragen – gelukkig was ze het met me eens 😉 .

 

Krasse Koppen op houtblok

Ik koos voor 2 vierkante houtblokken van 15 x 15 cm en 1 vierkant houtblok van 20 x 20 cm. Het zijn flinke houtblokken van 4 cm dik en staan daarom erg stevig. Voor nu heb ik de diertjes zelf nog even toegeëigend en daarom staan ze voorlopig heel gezellig in de woonkamer!

 

Wat vind jij van onze Krasse Koppen van de Animal Printshop?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

11 comments on “Krasse Koppen voor in het interieur

    1. Die vond ik ook zo leuk. Als ik niet voor de Krasse Koppen was gegaan, had ik zeker ook voor de pinguïn gekozen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.