Koud én warm drinken mee naar school met de Hydro Flask

Fiene gaat sinds dit schooljaar met veel plezier naar de basisschool, waarbij ze elke dag een tussendoortje en iets te drinken mee naar school krijgt. Ik vind het leuk om dit steeds af te wisselen, zodat het iedere keer weer een verrassing is wat ze in haar rugzakje heeft. Omdat Fiene graag water drinkt, krijgt ze dit ook altijd mee naar school. Toch vind ik het leuk om ook hier wat variatie in te brengen en met de Hydro Flask kan dit op een hele leuke manier!

 

Hydro Flask

 

Hydro Flask

Fiene heeft de afgelopen tijd haar drinken meegenomen in haar vrolijke, felgekleurde Hydro Flask isoleerfles, die we kregen om uit te testen. Deze speciale uitvoering voor kinderen is klein genoeg om in een kinderhand te passen en groot genoeg om de dorst te lessen. De fles houdt koude dranken maximaal 24 uur koud en warme dranken maximaal 6 uur warm. Het roestvrijstalen isoleerflesje is duurzaam (een siliconen bootie beschermt de onderste helft tegen stoten) en het heeft een lekbestendige deksel met opklapbaar rietje, waardoor het heel gemakkelijk drinkt.

De fles heeft een inhoud van ± 250 ml en is val- en morsbestendig, wat wel heel handig is in een schooltas. We hebben in de afgelopen weken ook nog geen enkele keer last van lekkage gehad, dus dat is super fijn!

 

Hydro Flask

 

Warme en koude dranken mee naar school

Het leuke aan zo’n handige isolatiefles voor kinderen, is dat je dus zowel warme (of eigenlijk lauwe) als koude dranken mee kunt geven! Tijdens de warme (na)zomerdagen was haar water heerlijk koud. De ene keer was dit ‘gewoon’ water en de andere keer deed ik er bijvoorbeeld komkommerwater in. Dorstlessend en ze vindt dat zó lekker!

Nu we af en toe wat frissere dagen hebben, ben ik begonnen met af en toe een fles lauwwarme thee mee te geven. Ik had het niet van tevoren verteld en toen ik haar uit school haalde, zei ze gelijk dat ze het zo lekker vond om een warm theetje op school te drinken!

 

Hydro Flask

 

Algemene info

De Hydro Flask zelf kan niet in de vaatwasser, maar deze maak je gemakkelijk schoon met een sopje. De deksel en het rietje (er zitten twee rietjes bij de Hydro Flask) kunnen er wel in. Wat ik heel fijn vind, is dat het water gewoon de eigen smaak behoudt in de fles.

Alle isolatieflessen van Hydro Flask zijn voorzien van exclusieve TempShield™-technologie. Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal en houdt elke drank op de gewenste temperatuur. Deze formule zorgt voor de pure en verfrissende smaak van je drankje. De bijzonder comfortabele grip van de isolatiefles is te danken aan het ergonomische ontwerp en het gebruik van een speciale poedercoating. Deze flessen zijn elegant, recyclebaar, bevatten geen BPA en worden geleverd met een levenslange garantie.

 

Wat geef jij altijd mee naar school?
Reacties lees ik graag!

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

2 comments on “Koud én warm drinken mee naar school met de Hydro Flask

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.