Kinderpostzegels en Shaun het Schaap pleisters

Vanaf vandaag kun je ze weer in grote getale voorbij zien komen; kinderen uit de hoogste groepen van het basisonderwijs, die zich inzetten om Kinderpostzegels verkopen. Vandaag is namelijk de Kinderpostzegelactie weer van start gegaan. Ook dit jaar zetten duizenden kinderen zich weer in zodat andere kinderen het beter kunnen krijgen. Ik weet nog goed dat ik er zelf ook mee van deur naar deur ben gegaan!

 

Dermo Care steunt kwetsbare kinderen

Dit jaar kun je naast Kinderpostzegels ook iets anders leuks kopen, namelijk deze unieke Shaun het Schaap pleisters van Dermo Care:

Shaun het Schaap pleisters Dermo Care

Fiene moet altijd erg lachen om de gekke dingen die Shaun en zijn vriendjes doen en ik denk dat ze deze pleisters dan ook zeker kan waarderen!

Deze unieke Shaun het Schaap pleisters zitten in een handig bewaarblikje. Met de aankoop van deze pleisters draag je bij aan een beter bestaan voor kwetsbare kinderen. De pleisters zijn, zoals gewend van Dermo Care, hypoallergeen, waterbestendig, vuilwerend, huidvriendelijk.

Wat helemaal een belangrijk voordeel is: ze hechten niet aan de wond en zijn gemakkelijk te verwijderen. Je moet er toch niet aan denken..  Denk je dat het wondje dicht is en trek je de pleister eraf om het wondje te laten helen, is de pleister vastgehecht aan de wond! Fijn dat Dermo Care hier een oplossing voor heeft.

 

Kinderpostzegels

Ik ben vast niet de enige die het zich nog kan herinneren hoe het was om Kinderpostzegels te verkopen, want de Kinderpostzegelactie wordt al sinds 1948 gehouden! Deze actie is uniek in de wereld. Ruim 160.000 kinderen leren op deze manier om iets over te hebben voor een ander – hoe mooi is dat!

Vanaf woensdag 9 november 2016 gaan de kinderen weer op pad om alle bestellingen af te leveren. In verband met de veiligheid van de kinderen is het niet mogelijk om contact of met een cheque te betalen. Dat vind ik persoonlijk wel een hele prettige gedachte. Je moet er toch niet aan denken dat er eentje overvallen wordt! De betaling gebeurt per automatische incasso of per acceptgiro.

kpz

Doe jij ook mee aan de Kinderpostzegelactie?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

11 comments on “Kinderpostzegels en Shaun het Schaap pleisters

  1. Oh vandaar dat er daarstraks een hoop kids voor de deur stonden te gillen. Hond ging behoorlijk tekeer, maar was bezig om er 1 op bed te leggen.
    Ik koop eigenlijk nooit kinderpostzegels, alleen als ze in de familie verkocht worden.

  2. Geweldig, kinderpostzegels! Zo jammer dat de school van Dunya niet meedoet. Trouwens ik kom nooit kinderen tegen die ze verkopen. Gelukkig heeft iemand online al laten weten dat ik bij haar zoontje kan bestellen, dus dit jaar heb ik ze weer wel. Ik heb het zelf één keer mogen doen en vond het geweldig. Wat een gedoe toen nog met kleingeld etc. Dat is nu veel beter geregeld met machtigingen.

  3. Ik heb ze hier nog niet gezien. Ik ben benieuwd hoe ze er uit zien dit jaar! Sinds ik “groot” genoeg ben om ze te bestellen doe ik dat ook bijna ieder jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.