Kinderkleding | Herfst outfit

Wat is het buiten toch mooi met alle herfstkleuren! Sinds Sinterklaas weer in het land is zou je het bijna vergeten, maar het is gewoon nog steeds herfst hoor! De perfecte setting om wat mooie herfst outfit foto’s te kunnen maken.

Zoals ik al eerder aangaf in dingen die ik deze herfst allemaal met mijn peuter wilde doen, stond dit ook mijn herfst wensenlijstje. Ik heb een mooie dag afgewacht, Fiene haar geweldige herfst outfit aangedaan en de camera gepakt. Kijk mee naar het resultaat.

 

De herfst outfit

herfst-outfit-compleet

Check die eekhoorn, hoe leuk! Een heerlijk herfstjurkje, al vind ik het ook prima bij de winter passen (denk dwarrelende sneeuwvlokjes..)

De jurk kocht ik een paar weken geleden bij de Wibra, de bruine leren laarsjes bestelde ik online bij Nelson en ik combineerde deze twee items met een zwarte maillot van de Primark.

.

herfst-outfit-in-het-zonnetje

Toen ik zei dat we herfst foto’s gingen maken, liep ze snel naar haar zelf gevulde herfstschaal en haalde er twee dennenappels uit ‘die gaan mee op de foto’. Zo zie je maar weer, die kleine peuters houden ons gewoon de helft van de tijd voor de gek en begrijpen alles! Ze had het nog leuk verzonnen ook, kleine styliste 😉

 

herfst-outfit-eekhoorn-kijken

De kleuren van de bladeren prachtig bij haar outfit. Zelf is ze ook helemaal verliefd op de eekhoorn!

 

herfst-outfit-rennen

De mouwen en de achterkant van de jurk zijn effen groen, want het geheel in mijn ogen nog wel rustig houdt, ondanks de drukke print. Zoals je op de foto kunt zien kan ze er lekker vrij in bewegen.

 

herfst-outfit-laarsjes

De leren laarsjes zijn lekker speels door het riempje aan de bovenkant. Ze sluiten mooi aan bij haar beentjes, wat onder een jurkje wel erg mooi staat.

 

Wat vind jij van deze herfst outfit?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

10 comments on “Kinderkleding | Herfst outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.