Kidsfashion 2019 | De leukste zomeritems voor meiden

Nu de lente toch echt begonnen is en het zonnetje zich al aardig heeft laten zien, heb ik helemaal zin in de zomer. Kom maar op met die fijne zomerjurkjes en korte rokjes en broekjes! Ik nam even een kijkje in de nieuwste collecties en show je mijn favoriete zomeritems voor meiden.

 

Zomeritems voor meiden

 

Zomeritems voor meiden

Dan denk je een leuk idee te hebben, ga je aan de slag met je lijstje en dan kom je erachter dat je té veel dingen leuk vindt.. Dat overkomt mij eigenlijk altijd als ik leuke kledingstukken met jullie wil delen 🙂 . Een klein overzichtje is toch bijna niet te doen met de mode van het moment?! Ik heb me vandaag tot een aantal topmerken beperkt. Zo’n lijstje dat je denkt ‘als ik nou een zak met geld had, dan kocht ik…’, nou ja ongeveer dit dus!

 

Streepjes..

Pas bij het uploaden van de afbeeldingen viel het me op ik heb een zwak voor streepjes! Let op:

 

Zomeritems voor meiden

Dit zoete jurkje is van Kidz-Art; een ontzettend vrolijk merk met enorm veel kleur. Dit jurkje heeft leuke details zoals het riempje met de veertjes en het verticale streepje op de mouwtjes. Roze doet het altijd goed bij ons meisje en de streepjes maken het geheel wat stoerder.

 

Zomeritems voor meiden

Geel is echt de kleur van de zomer dit jaar en dit jurkje van Flo vind ik zó tof! Het enige lastige is dat geel je wel moet staan. Het ligt net aan de tint of Fiene het kan hebben. In de zomer heeft ze wel een beetje meer kleur, waardoor de kans al wat groter is dat het mooi staat.

 

Zomeritems voor meiden

Deze van Bambidano vind ik ook zo leuk! De roze band om het middel en franjes op de schouders maken het jurkje lekker zomers. En ja, streepjes he..

 

Zomeritems voor meiden

Normaal gesproken kies ik niet zo snel voor lichte pasteltintjes omdat ik het snel wat flets vind maken, maar dit jurkje van Nono trekt me echt aan! De kleurencombinatie vind ik heel erg tof en de open schouders maken het echt een bijzonder exemplaar. Ik ben heel benieuwd hoe deze bij mijn meisje zou staan!

 

Zomeritems voor meiden

Oui! De tekst op het vrolijke jurkje van Vingino zegt het al: Ja! die willen wij wel! Ik zie Fiene hier al in paraderen door de Franse stadjes tijdens onze vakantie. Heel tof met de streepjes aan de onderkant!

 

Nog meer leuks

Naast alle streepjes zag ik nog meer leuke items!

Zomeritems voor meiden

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit snoeperige jurkje, wederom van het vrolijke Kidz-Art! Lekker vrolijk en met een klein mouwtje zodat hij ook op de warmere dagen gewoon door te dragen is.

 

Zomeritems voor meiden

Dit heerlijke zomerjurkje is van Claesens. Mensen kennen het merk vaak al van het mooie onder- en nachtgoed, maar je kunt er ook hele leuke vrijetijdskleding kopen, zoals dit jurkje. Lekker stoer ook door de wit/rode randen bovenaan.

 

Zomeritems voor meiden

Nóg zo’n topjurkje van Bambidano. Op het eerste oog lijkt het een panterprintje (waar ik gek op ben), maar de print bestaat uit allemaal hartjes! De zwart/roze lijnen maken het jurkje net wat stoerder.

 

Low budget

De bovengenoemde merken zijn stuk voor stuk prachtig, maar helaas niet altijd low budget. Ook met een klein budget is er ontzettend leuke kinderkleding te koop. Kijk maar eens naar deze leuke shirts.

Zomeritems voor meiden

Deze twee shirts koop je bijvoorbeeld al voor € 4,99 per stuk bij Bristol!

 

Zomeritems voor meiden

En deze twee leukerds zijn te koop bij Zeeman. Kijk dat tasje dan, dat is toch te schattig! Ik liep er laatst tegenaan heb ze beide gelijk meegenomen, want die kon ik echt niet laten hangen. Voor het regenboogshirt met tasje betaalde ik € 3,99 en het roze shirt slechts € 2,99.

 

Heb jij al wat zomeritems gekocht?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.