Een Kidkraft poppenhuis, de droom van elk meisje

Soms zie je speelgoed waarbij je eigenlijk het liefst zou wensen dat je zelf nog klein was. Dat je denkt ‘hadden ze dat maar toen ik nog klein was’ of ‘wat was ik daar blij mee geweest’. Meestal vliegt die gedachte even snel voorbij, maar toen ik laatst een Kidkraft poppenhuis zag, begon mijn hart toch echt wat sneller te kloppen!

 

De droom van elk meisje

Een poppenhuis is één van de meest populaire speelgoedartikelen bij de meisjes. Ik zal dan ook niet de enige mama zijn die met hartjes in haar ogen naar een poppenhuis kan kijken en met weemoed terugdenkt aan haar eigen exemplaar van vroeger. Al denk ik dat mijn prachtige poppenhuis van vroeger toch echt een beetje zal afsteken bij de exemplaren van Kidkraft!

Via de webshop Emob ontdekte ik dat het poppenhuis dat ik had gezien slechts één van de vele verschillende droomhuizen van Kidkraft is! Er zijn verschillende stijlen beschikbaar; van statische herenhuizen tot complete prinsessenkastelen in verschillende vormen, kleuren en maten.

Een kleine greep uit het assortiment:

Poppenhuis assortiment

 

Kidkraft poppenhuis vol prachtige details

Op het eerste gezicht valt al direct op dat deze poppenhuizen enorm gedetailleerd zijn. Elke kamer is helemaal aangepast naar de stijl van het huis. Bij een dromerig huis past een prachtig hemelbed en wat is een Mansion zonder garage. Afhankelijk van de wensen van je dochter kun je het perfecte poppenhuis selecteren. Hoeveel verdiepingen of kamers zoek je? Hebben de poppen van jouw dochter misschien ook een lift nodig? Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een poppenhuis naar keuze beschikbaar.

Er is zelfs een poppenhuis met een buitenzwembad:

Poppenhuis met zwembad

Hoe groot zijn de poppenhuizen?

Je vraagt je misschien af ‘Hoe klein moeten die poppetjes zijn om in dit gedetailleerde Kidkraft poppenhuis te kunnen spelen?’ Dat zal je verbazen, want wat deze poppenhuizen extra speciaal maakt, is de grootte!

De afmetingen verschillen per huis, maar gemiddeld zijn ze al snel minimaal een meter hoog! De poppenhuizen zoals hier afgebeeld zijn zelfs geschikt voor barbiepoppen tot 30 cm.

Enkele foto’s ter illustratie:

 

Deze poppenhuizen zijn groot genoeg om samen mee te spelen en dat is maar goed ook. Wanneer je zo’n pronkstuk in huis hebt, wil elk vriendinnetje daar natuurlijk mee spelen! Begint jouw hart ook sneller te kloppen bij het zien van deze droomhuizen? Misschien mag mama ook wel meedoen 😉

Zie jij je kleine meisje al naast zo’n droomhuis staan?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Emob.

14 comments on “Een Kidkraft poppenhuis, de droom van elk meisje

  1. Wij hebben er ook eentje. Gegeven toen mijn oudste dochter 3 jaar werd. In plaats van veel cadeau’s vragen we liever een kleine bijdrage voor 1 groot cadeau. Bij haar werd het zo’n poppenhuis! Nu is ze 8, maar hij staat nog steeds op haar kamer en er wordt ook zeker nog mee gespeeld. Goed investering dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.