VTech KidiSecrets Sieraden Schatkist

Als ik naar mijn dochter kijk, zie ik dat de liefde voor sieraden al vroeg begint. Ze heeft al een flinke voorraad verzameld en zelf gemaakt, waar ze heel trots op is en graag in afwisselt met dragen. Toen we de VTech KidiSecrets Sieraden Schatkist ontvingen voor de review, leek me dat dan ook een perfecte opbergplaats! Maar wat blijkt? Deze sieraden schatkist is nog veel meer dan dat!

Kidisecrets Sieraden Schatkist

Kidisecrets Sieraden Schatkist

De VTech Kidisecrets Sieraden Schatkist is niet zomaar een sieradenkistje. Het is namelijk een schatkist voor al je sieraden en geheimen! Je kunt deze schatkist daarom dan ook beveiligen met een geheime code, bestaande uit cijfers of afbeeldingen, zodat niemand erbij kan. Daarnaast kun je er ook maar liefst 9 toffe spellen op spelen om je geheugen, reactiesnelheid en reken- en taalvaardigheden te trainen.

Diverse opties

Specificaties

De Kidisecrets Sieraden Schatkist in het kort:

  • Speel 9 te gekke spellen om je geheugen, reactiesnelheid, reken- en taalvaardigheden te trainen
  • Stel de wekker in om ‘s ochtends op tijd wakker te worden
  • Bevat mooie lichteffecten om een magische sfeer te creëren
  • Bevat 10 verschillende klok-achtergronden
  • Sluit een externe muziekspeler aan en luister naar jouw favoriete muziek & maak je eigen muziek
  • Druk op de 4 edelsteentoetsen om te spelen
  • Met geheim opbergvak en bakje
  • Met LCD-scherm en hartvormig spiegeltje aan de binnenzijde van de deksel
  • Inclusief audiokabel
Spiegeltje

Wat vinden wij?

Wij zijn altijd fan van de producten van VTech en daar doet deze Kidisecrets Sieraden Schatkist niet voor onder! Het is weer een veelzijdig apparaat dat je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Hierdoor zal je kindje er niet snel op uitgekeken raken!

Zodra onze dame haar schatkist had uitgeplozen op alle mogelijkheden en alle opties had uitgeprobeerd, was het tijd om hem te vullen! Ze racete naar boven om allerlei sieraadjes te pakken, zodat ze die erin op kon bergen. Ook nam ze nog wat lieve briefjes mee die ze van haar vriendinnen heeft gekregen. ‘Die horen ook in mijn schatkist!’

Kidisecrets Sieraden Schatkist

Zoals ik al aangaf is het een veelzijdig apparaat. De spelletjes zijn erg leuk en leerzaam en het uiterlijk van de schatkist is natuurlijk geweldig voor jonge meiden. En wil je weten hoe laat het is? Dat kan hij je ook nog eens vertellen! Wat volgens onze 6-jarige het allerleukste is aan deze schatkist? De geheime code die je kunt instellen om het kistje te openen! Logisch ook, dat had ik vroeger zelf ook super cool gevonden.

Als je het ons vraagt, is de VTech Kidisecrets Sieraden Schatkist een echte aanrader. Wij hebben hem nu zo’n twee maanden in huis en hij wordt nog steeds dagelijks gebruikt!

Wat is jouw favoriete VTech product?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.