5 x Kerstcadeaus met een zomers tintje

We zitten midden in de decembermaand, dus hét moment om Kerstcadeautjes in te slaan. Maar wat moet je nu weer kopen..? Misschien ben je de de kou al helemaal zat en kun je eigenlijk niet wachten tot het zomer is. Geen probleem, dan koop je gewoon wat Kerstcadeaus met een zomers tintje, waardoor je de kou helemaal vergeet!

 

Kerstcadeaus met een zomers tintje

 

Kerstcadeaus met een zomers tintje

1) Skimboard

Ken je iemand die regelmatig op de waterski’s staat, op de sup springt zodra het kan of regelmatig een dagje gaat surfen? De echte actieveling is altijd in de weer op het strand en in de zee en kun je vast blij maken met één van de houten Skimboards van Jobe.nl voor langs de kustlijn. Super gaaf om te doen door kinderen en volwassenen.

 

2) Strandtas

Wie wordt er niet blij van een mooie, hippe strandtas?! Je kunt hem maar vast in huis hebben, toch? De krijger zal in ieder geval gelijk zin krijgen om een dag naar het strand te gaan! Om het cadeau extra speciaal te maken kun je misschien voor een gepersonaliseerd exemplaar gaan met bijvoorbeeld een zomerse foto van de laatste vakantie.

 

3) Grappig strandlaken

Je ziet ze tegenwoordig ontzettend veel en in allerlei verschillende vormen: de grote, grappige strandlakens. Ga bijvoorbeeld voor de ronde vorm, zoals een donut of pizza, maar er zijn bijvoorbeeld ook strandlakens in de vorm van een bierglas. Je kunt het bijna zo gek niet verzinnen of het bestaat. Daarnaast heb ik ook wel eens een strandlaken gezien met de ballen van het spel Twister erop! Zo verveel je je nooit op het strand 😉 .

 

4) Opblaasbaar luchtbed / zwemband

Over Kerstcadeaus met een zomers tintje gesproken… 😉 Helemaal van deze tijd; de gigantische opblaasbare luchtbedden en zwembanden in de meest bijzondere vormen. Maak iemand blij met een grote eenhoorn, donut, ananas of pizzapunt waar je heerlijk op kunt dobberen in het zomerse zonnetje.. Cocktailtje erbij?

 

5) BBQ accessoires

Heb jij een echte griller in je omgeving? Denk dan eens aan een mooie of wellicht grappige accessoire voor de BBQ! Ga bijvoorbeeld voor een mooie BBQ schort, een BBQ kookboek of juist stoere vleesklauwen, een hamburgerpers of een grappige stempel om het vlees te merken met een eigen handtekening.

 

Koop jij ook wel eens Kerstcadeaus met een zomers tintje?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Logo MetMirjam

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.