Wij gaan dit jaar voor kerst in de tuin!

Hoewel ik echt een voorliefde voor de zomer heb, ben ik ook dol op de decembermaand. Natuurlijk, het is een drukke maand, maar zodra Sinterklaas het land weer uit is, komt de kerstboom van zolder (ehm ja ik beken.. wij hebben een nepperd), steken we de open haard aan en versieren we het huis met allerlei kerstaccessoires. Omdat ik niet kon wachten tot na Sinterklaas, ben ik alvast begonnen met kerst in de tuin!

 

Kerst in de tuin

 

Verlichting voor het ultieme kerstgevoel

Wat voor mij heel belangrijk is voor het ultieme kerstgevoel is verlichting. Ik heb graag een met lampjes gevulde kerstboom, wat kerstverlichting in de vensterbanken en als ik het heel bont wil maken, koop ik misschien zelfs wel een verlichte sneeuwpop voor op het dressoir. Ik denk dat ons peutermeisje dat wel zal kunnen waarderen. Mocht ik voor de sneeuwpop gaan hoef ik niet eens de deur uit, want deze is online te vinden bij de webshop LampenOnline.com.

 

Kerst in de tuin

Waarom zou je je met kerstverlichting beperken tot je woonkamer? Wij hebben een prachtige overkapping in de tuin, die vráágt om verlichting. Toen ik hoorde dat ik iets mocht uitzoeken bij Lampen Online wist ik het dan ook direct: ik wil kerstverlichting voor buiten! Ik koos een LED lichtsnoer met warm witte bolletjes, perfect voor aan de overkapping!

Kerstverlichting

 

Ik zie ons al helemaal zitten op de lounge set. De heater aan, gezellige verlichting erbij, kaarsjes aan.. En dan knus onder een plaidje met een kop koffie of misschien een lekkere warme chocomel (of een gluhwijntje.. mmm) erbij, sneeuwvlokjes die langs de overkapping dwarrelen.. (a girl can dream). En mocht dit idyllische tafereel er niet van komen, het ziet er in ieder geval super gezellig uit vanuit de warme woonkamer 😉

Kerst in de tuin

 

Ik ben helemaal blij met onze tuin! Over een paar weken ga ik het geheel nog een beetje afstijlen met een kerstboompje (mét lampjes) en wat andere kerstaccessoires, maar voor nu is het al erg gezellig! De tule pompoms (zelfgemaakt) die op de foto te zien zijn, heb ik in juni in de overkapping gehangen voor Fiene’s verjaardag, maar we besloten al snel ze te laten hangen omdat het zo gezellig staat. Wij komen de donkere dagen wel door 🙂

 

Versier jij alleen binnen of vier je ook kerst in de tuin?
Reacties lees ik graag

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

25 comments on “Wij gaan dit jaar voor kerst in de tuin!

  1. Dat ziet er heel gezellig uit.
    Voor mij is kerst ook echt pas compleet met lampjes binnen en buiten.
    Hier begin ik net na sinterklaas met de hele voortuin en stiekem is de verlichting achter op het terras (te zien vanuit de woonkamer) al een paar weken aan, gewoon omdat het zo gezellig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.