Fiene’s outfits | Kerst en Oud & Nieuw

Afgelopen vrijdag zag ik een artikel bij Malou, waarin ze de kerstoutfits van haar dochtertje Nomi en zoontje Lenn liet zien. Dit vond ik een heel leuk idee, dus vandaag show ik Fiene’s outfits die ze de afgelopen Kerstdagen droeg en haar Oud & Nieuw outfit, die ze aanstaande zaterdag zal dragen.

 

Eerste Kerstdag outfit

Eerste Kerstdag outfit

Eerste Kerstdag droeg Fiene een heel leuk budgetsetje. Het glitterjurkje en de bolero kocht ik laatst bij de Wibra en ik combineerde dit met een simpele zwarte maillot uit de kast en haar zwarte hoge sneakers met een glittertje passen er toevallig ook perfect bij.

Wat het heel speciaal maakte, is dat haar grote nicht Lynn dezelfde outfit droeg! Zo waren ze weer even net zusjes en dat vinden ze altijd geweldig samen.

 

 

Tweede Kerstdag outfit

Tweede Kerstdag outfit

Deze outfit deelde ik al eerder met jullie toen ik het rokje van LoFff als eye catcher combineerde. Ze draagt het rokje met een shirtje van Jola Mode, een simpele zwarte maillot en haar zwarte hoge sneakers. Ik ben echt verliefd op dit outfitje en het staat haar super! Door de laagjes in het rokje voelt ze zich een prinses en ballerina tegelijk en danst ze erop los.

 

Oud & Nieuw outfit

En dan nu Fiene’s outfit voor Oud & Nieuw, of eigenlijk alleen voor Oudjaar, want tijdens de jaarwisseling ligt ons peutermeisje al even in bed als het goed is 😉

Oud & Nieuw outfit

Hoe kun je nu beter de laatste dag van het jaar doorbrengen dan in je prinsessenjurk? Ik weet echt geen betere outfit te bedenken om sprankelend het jaar af te sluiten en ik gok dat ze het daar helemaal mee eens zal zijn! Het jurkje komt bij de Action vandaan, het effen grijze shirt en het maillotje zijn van Fiene’s nicht geweest, de kroon en toverstok kreeg ze van Sinterklaas en de ketting heeft ze al zo lang dat ik niet meer weet waar we die vandaan hebben.

We blijven lekker thuis tijdens de jaarwisseling, maar op deze manier maken we er in ieder geval een feestje van!

 

Wij beginnen trouwens morgen al met feesten – daar lees je morgen meer over! 🙂 🙂

 

Heb jij ook een speciale Oud & Nieuw outfit bedacht voor je kindje(s)?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

20 comments on “Fiene’s outfits | Kerst en Oud & Nieuw

  1. Wat een onwijs leuke setjes! Ik had die ‘foute’ kerssttruien nog van vorig jaar. Niet voor Deon, want die paste hij niet meer, wat hij erg jammer vond. Maar een leuk shirt met Olaf van Frozen en daarover een overhemd.
    Batboy onlangs geplaatst…Een nieuw bedMy Profile

    1. Ja hè, ik moet zeggen dat er op het moment sowieso best veel zwart in haar kast hangt.. Ik ben nu weer wat meer kleur aan het toevoegen 🙂 De outfits van jouw kinderen klinken ook goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.