Jezelf vergeten tijdens het shoppen..

Iedere keer trap ik er weer in… Ik ga op zoek naar een leuk kledingstuk voor mezelf, maar voor ik het weet zit mijn winkelmandje weer vol met leuke items voor dochterlief of zelfs voor manlief! Het bekende ‘jezelf vergeten’ dus hè! Nieuw voornemen: meer shoppen voor mezelf!

 

Jezelf vergeten tijdens het shoppen

 

Jezelf vergeten voor kinderkleding

Ken je dat? Je gaat er eens lekker voor zitten en struint het internet af voor een leuk nieuw vest of toffe schoenen voor jezelf en voor je het weet ben je weer bij de kinderkleding aanbeland! Op de één of andere manier zie ik daar altijd zoveel meer leuks! Ik blijf veel te lang in die categorie hangen en bekijk of mijn favorieten toevallig al in de uitverkoop zijn. En weet je wat nu eigenlijk het ergste is? Meestal heb ik pech en is er niks in de sale (of 10%, maar daar doe ik het niet voor) en heb ik weer een uur voor niks zitten zoeken. Daarna leg ik mijn telefoon of laptop weer aan de kant en bedenk ik me pas later dat ik eigenlijk voor mezelf zou gaan zoeken!

Ook als ik de stad in ga, zijn het vooral de kinderkledingwinkels die mijn aandacht roepen. Ook al begin ik nog ‘braaf’ voor mezelf, voor ik het weet zie ik alweer iets leuks voor mijn meisje en ben ik weer helemaal afgeleid. Ik hoef dan ook niet eens iets te kopen, want alleen het rondneuzen vind ik al helemaal leuk!

 

Zelfs voor manlief!

Een week of twee geleden kwam het zelfs zóver dat ik mijn zoektocht voor nieuwe schoenen aan de kant schoof voor schoenen voor manlief! Ik was al zover dat ik een top 3 had geselecteerd, toen Michiel aangaf dat hij ook nog wel een paar nieuwe schoenen kon gebruiken. Dus ik zeg ‘joh, kom gelijk even zitten, dan kijken we even’. Binnen no time had meneer een paar nieuwe sneakers uitgezocht. Een paar donkerblauwe leren sneakers met een mooi bruin detail aan de achterkant. Ik klikte ze in het winkelmandje en bestelde ze direct. Tevreden sloot ik de laptop weer af, want ‘dat hadden we even snel geregeld samen!’. Zeg nou zelf, goed geshopt toch?!

Nieuwe schoenen

 

Maar liefst 3 uur later(!) viel het kwartje dat ik voor mezelf eigenlijk een top 3 van enkellaarsjes had gemaakt, maar deze dus weer eens helemaal vergeten was! Daar is het nieuwe voornemen geboren: meer shoppen voor mezelf.

 

Ik heb maar gelijk woord bij daad gevoegd en na een uitgebreide zoektocht twee nieuwe broeken voor mezelf besteld! Ik moet wel toegeven dat het ook niet erg is om soms nog even te wachten met bestellen, want over de keuze in de enkellaarsjes ben ik nog steeds niet uit 😉.

Shop jij ook meer voor je gezin dan voor jezelf?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook,Instagram, Twitter en Pinterest?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.