TIP | Naar de Intratuin kerstshow met je peuter

Deze tijd van het jaar is het vaak koud en nat buiten en sommige dagen is het gewoon echt heel de dag een beetje donker. Het liefst kruip ik dan lekker met mijn lief én ons meisje onder een dekentje op de bank en blijf ik de rest van de dag binnen! Maar om dat nu elke dag te doen.. dat lijkt me dan ook een beetje saai worden haha. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke indoor uitjes te verzinnen, die ook nog eens geen of weinig geld kosten! Wij hebben onszelf van de bank geplukt en gingen erop uit, naar de Intratuin kerstshow!

 

Intratuin kerstshow - winterwonderland

 

De Intratuin kerstshow

Ik zei het al eerder, een bezoekje aan Intratuin is normaal gesproken al echt een uitje voor kinderen! Rond kerst doen ze er nog een flinke schep bovenop en valt er ontzettend veel te bekijken.

Om direct in de juiste sfeer te komen, komt de kerstmuziek je bij binnenkomst al tegemoet en is de gehele Intratuin is als een soort winterwonderland aangekleed – zó gezellig!

 

Winterdorpen

Intratuin kerstshow - winterdorp

Ze hebben de meest bijzondere winterdorpen aangelegd, waarnaar je kunt blijven kijken. Zowel jong als oud – iedereen kijkt ernaar en ontdekt steeds weer iets nieuws in het dorp! Ons peutermeisje was hier dan ook niet bij weg te slaan! Vooral het dorp waar een trein doorheen rijdt vond ze geweldig!

 

Intratuin kerstshow - winterdorp

Alle draaimolens draaiden erop los en dat was natuurlijk geweldig om te zien!

 

Versierde kerstbomen

Intratuin kerstshow - kerstboom in decor

Ik weet niet hoe het bij jullie kinderen zit, maar Fiene vindt versierde kerstbomen echt heel erg mooi! Ze gaat er het liefst zo dicht mogelijk bij staan om vervolgens uitgebreid te bekijken wat er nu allemaal in die boom hangt. Vervolgens krijgen we een compleet verslag van de kleuren en vormen die ze zag haha.

 

Intratuin kerstshow - kerstboom met gouden rendieren

Ons meisje was verliefd op deze gouden rendieren en ze kregen allemaal een kus!

 

Kerstverlichting

Intratuin kerstshow - verlichting

Naast de verlichte kerstbomen zijn ook alle losse lichtslingers, lichttakken en andere lichtjes enorm interessant voor kinderen. Je zult begrijpen dat ook hier meer dan genoeg in te vinden valt!

 

Intratuin kerstshow - verlichting

Deze grappige lichtslingers met sneeuwpopjes en kerstmannetjes vond Fiene het leukst! Ik heb ze (nog) niet gekocht, maar ik denk dat ze het wel heel erg leuk zou vinden als er zo’n slingertje in haar kamer zou hangen 😉

 

Conclusie

Echt, mocht je een keer een ochtend of middag nog geen plannen hebben: ga even naar de Intratuin! Een heel gezellig uitje, waar je zelf ook gewoon even lekker rond kunt neuzen. Wij zijn nu één keer geweest, maar ik weet nu al dat het niet de laatste keer geweest is deze maand!

 

Ben jij al bij de Intratuin kerstshow geweest?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

8 comments on “TIP | Naar de Intratuin kerstshow met je peuter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.