Initial sieraden | Draag je dierbaren dichtbij

Sinds het verlies van ons tweede dochtertje, zoek ik ‘iets’ wat haar toch dichtbij me houdt. Ik vind het fijn om iets tastbaars te hebben. Nu wil het toeval dat ik in contact kwam met Finaste, waar je onder andere de meest prachtige Initial sieraden kunt vinden. Je begrijpt dat dit een perfecte match bleek! Ik laat je graag zien wat ik heb uitgekozen.

Finaste initial sieraden

Een tastbare herinnering

Zoals ik al zei, vind ik het fijn om ons kleinste meisje, ondanks dat ze er niet meer is, toch om me heen te hebben. Geen grootse gebaren, maar wel nèt even aanwezig in de details. Zo heb ik bijvoorbeeld een kleine tatoeage laten zetten met twee hartjes. Eén groot hart voor onze oudste dame en een kleintje voor ons kleintje. Ook draag ik haar naam op een bedeltje aan een armbandje en staat haar naam in scrabble letters op een plankje in de woonkamer. Kleine details die niet perse gelijk opvallen, maar voor mij ontzettend veel betekenen.

Al een tijdje wil ik ‘iets’ met de initialen van onze meisjes. Hoe of wat, daar was ik nog niet uit. Ik schoof het ook steeds maar een beetje voor me uit om me er eens in te verdiepen.. En toen was daar Finaste en mocht ik maar liefst 3 sieraden uitkiezen!

Finaste

Ken jij het sieradenmerk Finaste al? Finaste betekent ‘de mooiste’ in het Zweeds. De mooie gedachte achter deze naam is dat we best eens wat vaker stil mogen staan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Want iedereen is mooi en mag er zijn!

Bij Finaste vind je de mooiste trend sieraden en accessoires om al je outfits af te stijlen. Van minimalistische oorbellen tot statement kettingen en van fijne armbandjes tot fashion accessoires. Daarnaast kun je er dus terecht voor gepersonaliseerde en speciaal voor jou gegraveerde sieraden.

Initial sieraden

Ze hebben ontzettend veel keuze in diverse Initial kettingen én armbanden, dus ik kon echt iets uitzoeken wat bij mij past. Al snel had ik een mooie set voor mezelf gevonden!

Initial ketting

Initials ketting

Ik koos een ketting met een prachtige zilverkleurige hanger met daarin de twee initialen gegraveerd (t.w.v. € 34,90). Het graveren gebeurt in een eigen atelier in Nederland, dus je hebt je sieraad ontzettend snel in huis! Het materiaal is nikkelvrij en stainless steel, waardoor de ketting niet kan verkleuren.

Ik ben er ontzettend blij mee! Links de eerste letter van Fiene, rechts de eerste letter van Suus en in het midden twee pijlen, verbonden met elkaar. Prachtig!

Initial armband & Bangle

Initial sieraden - armbanden

Zodra ik de armbanden bekeek, wist ik welke het zou worden; een chunky armband (t.w.v. € 29,90). Wat een stoer sieraad! Een chunky schakelarmband mét muntje dat je kunt laten graveren. Ik koos wederom voor de eerste letters van onze meisjes.

Ook bij deze armband is het materiaal nikkelvrij en stainless steel. De armband kan dus niet verkleuren en de gravering blijft altijd zichtbaar. Een heel mooi sieraard met een bijzondere betekenis.

Om de armband-look af te maken, koos ik ook de smalle open bangle van stainless steel (t.w.v. € 16,95). Het leuke is dat de bangle eigenlijk overal bij past. In dit geval complementeert het de chunky look, maar hij kan ook prima bij een smal armbandje!

De bangle is ongeveer 0,3 cm breed en is eenmalig te verbuigen op maat, zodat deze bij iedereen past.

Shop met korting

Ben jij ook op zoek naar een sieraad met (of zonder) een betekenis? Neem dan even een kijkje op de finaste.nl. Geloof me, het is de moeite waard!

Als je nu gelijk enthousiast bent geworden dan heb je geluk, want ik heb een fijne kortingscode voor je! Met de code MIRJAM15 shop je de Finaste collectie (m.u.v. de sale) namelijk met 15% korting. De code is geldig tot 12 november a.s.

Draag jij ook Initial sieraden?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

One thought on “Initial sieraden | Draag je dierbaren dichtbij

  1. Mooi ! Ik had een ketting met de letters van de kinderen ( 2 hier en 1 helaas niet meer ) er zaten ook gekleurde geboortestenen bij maar die gaven af op de ketting dus die draag ik nu niet meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.