Eieren zoeken | De inhoud van onze plastic paaseieren

Misschien heb je het laatst voorbij zien komen, maar ik heb vrolijk gekleurde, (her)vulbare plastic paaseieren (Hema) gekocht voor Pasen. Het leek me een leuk alternatief voor de chocolade eieren om deze te vullen met allerlei kleine cadeautjes. Maar eenmaal thuis wist ik het even niet meer. De eieren zijn best klein, wat past hier nu weer in vredesnaam in?

Ik ben op pad gegaan en heb ook in huis nog even gezocht naar leuke kleine dingetjes en ik kwam uiteindelijk een heel eind. Ik ben vast niet de enige die zich dit afvraagt, dus ik laat je zien waarmee ik de plastic paaseieren zal vullen.

Plastic paaseieren

 

De inhoud van onze plastic paaseieren

Uit de eigen voorraad

Soms krijg je een cadeautje bij een aankoop wat ik nog even wegleg of koop ik speelgoed vooruit (waarvan ik weet dat ze het heel leuk vindt) als het in de aanbieding is. Dit leg ik vervolgens apart voor een ander moment. Altijd handig om alvast te hebben voor Fiene’s verjaardag, Sinterklaas of een andere gelegenheid. Ik ben dus eerst even mijn ‘cadeaukastje’ ingedoken, om te kijken of daar misschien nog kleine cadeautjes in lagen.

Cadeautjes uit eigen voorraad

Altijd fijn zo’n winkeltje aan huis 😉 . De mini stickervelletjes kreeg ik ooit eens ergens bij en het vingerpopje zat vorig jaar bij een doos luiers van de Duitse DM drogist. De oorbelletjes was ik al helemaal vergeten, die liggen al bijna anderhalf jaar in het kastje haha. Ze hoorden bij een stoffen tasje dat ze van Sinterklaas kreeg. Het tasje was al erg leuk voor een dreumes, maar de oorbellen legde ik nog even aan de kant. Ik denk dat ze ze nu heel erg leuk zal vinden. Als ik ze uit de verpakking haal passen ze prima in een plastic paasei! Zo zie je maar weer, wie wat bewaart, die heeft wat!

 

Andere kleine cadeautjes

Hema

Ik keek even bij de Hema rond voor wat inspiratie en daar liep ik tegen nog wat leuke kleine (uitdeel)cadeautjes aan.

Kleine cadeautjes Hema

Ik kocht een zakje met 8 roltongen voor € 1,75. Leuk om aan kinderen mee te geven op haar verjaardag over een paar maanden en voor nu heb ik er eentje uitgehaald voor in een paasei, want ze vindt dit soort dingen altijd erg leuk. Ook nam ik een uitdeelzakje met 8 leuke ster-armbandjes mee voor € 1,25. Twee krijgt ze er nu cadeau en de rest gaat weer in de cadeaukast voor een andere keer. Ze raakt ze vast wel weer een keer kwijt, dus die komen altijd van pas.

Het mini krokodilletje (€ 2,00) vond ik erg schattig en met een beetje proppen past hij nèt in een plastic paasei.

 

Wibra

Bij de Wibra kocht ik dit regenboog haarlokje voor € 1,00, wat ze echt helemaal geweldig gaat vinden haha. Ze is op het moment nogal van de dino’s, dus dit groene exemplaar wat je weg kan schieten nam ik ook meer voor € 1,00.

Kleine cadeautjes Wibra

 

Chocolade paaseitjes

Nu is het echt niet zo dat ons meisje helemaal geen chocolade paaseitjes zal krijgen hoor. Naast de plastic paaseieren zal ik ook een paar chocolade paaseitjes verstoppen, want dat hoort er natuurlijk ook echt wel bij. Ik had eerst bedacht die ook in een plastic ei te stoppen, maar ik denk dat het leuker is als ze die eitjes ook gewoon zelf in het gras kan zoeken.

 

Ik heb er nu al zin in! We moeten op de dag zelf wel even goed onthouden waar we de eieren hebben verstopt haha. Het zou echt iets voor ons zijn om er thuis achter te komen dat we nog een ei zijn vergeten.

Heb jij nog een leuk idee om een plastic paasei mee te vullen? Ik wil ze volgend jaar weer gebruiken, dus tips zijn altijd welkom!
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

Pasen - Plastic paaseieren vullen

 

13 comments on “Eieren zoeken | De inhoud van onze plastic paaseieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.