Huisdiergeheimen 2 | nu verkrijgbaar op DVD

Ken je ze nog? Max, Duke, Chloe, Gidget en alle andere huisdiervriendjes zijn terug met een nieuwe film! Je kunt de avonturen in Huisdiergeheimen 2 nu thuis beleven, want de film is uitgekomen op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en DVD.

Blij met de film

Huisdiergeheimen 2

Huisdiergeheimen 2 is weer een vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures. In dit heerlijke vervolg op de grote hit Huisdiergeheimen uit 2016 neem je opnieuw een kijkje in het hilarische leven van de huisdieren als de baasjes van huis zijn.

We volgen de geweldige avonturen van Max en Duke, slome kat Chloe en het dwergkeeshondje Gidget. Natuurlijk is ook het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal weer van de partij, net als mopshond en lady-killer Mel en de onnozele cavia Norbert.

Huisdiergeheimen 2

De stemmen

In de Nederlands gesproken versie hoor je de stemmen van o.a.:
– Fedja van Huêt (Max)
– Frank Lammers (Duke)
– Jandino Asporaat (Sneeuwbal)
– Peggy Vrijens (Gidget)
– Karin Bloemen (Chloe)
– Georgina Verbaan (Katie)
– Erik van Muiswinkel (Pops)
– Roué Verveer (Buddy)
– DJ Hardwell (Mel)
– Murth Mossel (Ozon)
– Derek de Lint (Tiberius)
– Henry van Loon (Norbert).

Huisdiergeheimen 2

Wat vinden wij?

Sinds we de eerste Huisdiergeheimen film hebben gezien, zijn wij fan van al die lieve, gekke dieren. Chloe blijft stiekem favoriet met haar ‘wat kan mij het schelen’ houding, maar de rest is ook geweldig. Wanneer je zelf huisdieren hebt, vraag je je toch vaak af wat ze nu eigenlijk doen als je er niet bij bent.. Als dit het antwoord is, hebben ze genoeg uit te leggen! haha. Huisdiergeheimen 2 is gelukkig nèt zo leuk als de eerste versie! Opnieuw halen ze de gekste dingen uit en maken ze van alles mee.

Wij zagen de film afgelopen zomer al in de bioscoop. Hoewel Fiene de film erg leuk vond, zaten er ook een paar scenes tussen die ze erg spannend vond. In de bioscoop is het natuurlijk al snel wat spannender, want het beeld is veel groter én het geluid staat ook nog eens erg hard. Dat het dan toch wat fijner kijkt op DVD was dan ook gelijk duidelijk, want nu vond ze die bewuste scenes helemaal niet eng meer! Je begrijpt dat de film dan ook regelmatig aangezet wordt bij ons thuis, want hij blijft erg grappig.

Huisdiergeheimen 2

Hebben jullie Huisdiergeheimen 2 al gezien?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.