Hiep Hiep Hoera – Fiene is 6 jaar

Ein-de-lijk is het zover; Fiene is jarig! Ze kijkt er al maanden naar uit; eindelijk 6 jaar, een huis vol visite, gezelligheid, lekkers en natuurlijk cadeautjes. Helaas zal het dit jaar toch echt even anders moeten in verband met het Corona virus, maar we maken er alsnog een leuk feestje van!

Fiene is 6 jaar

Eindelijk 6 jaar

Oh wat kijkt ze al lang uit naar haar verjaardag. Haar beste vriendinnen zijn al in oktober en november 6 geworden en Fiene wil dat natuurlijk ook graag zijn. Sowieso is haar verjaardag natuurlijk altijd haar lievelingsdag vol gezelligheid, lekkers én cadeautjes. Dat haar verjaardagsfeest dit jaar anders moet, is dan ook een echte tegenvaller voor onze dame. Maar we maken er gewoon alsnog een topverjaardag van!

En vandaag is het dan eindelijk zo ver. Onze kleine grote dame is gewoon alweer 6 jaar geworden en na de zomervakantie gaat ze ook nog eens naar groep 3! Voor mij gaat het soms allemaal veel te snel (een echt ‘mama-dingetje’), maar voor Fiene kan het niet snel genoeg gaan.

Wel visite, geen huis vol

Door het Corona virus gaat het dus helaas allemaal wel even anders. Geen huis of tuin vol, wat ze altijd zo gezellig vindt, maar wél een verjaardag met wat visite. We hadden het ook een jaartje over kunnen slaan, maar dat vind ik echt geen optie. Voor kinderen is het gewoon dé favoriete dag van het jaar! We hebben daarom ons best gedaan om haar toch een écht verjaardagsgevoel te geven!

De visite wisselt elkaar af vandaag. Het voelde heel gek om het zo te plannen, maar we hebben de visite om de beurt per tijdsdeel ingepland. Zo kan iedereen toch gezellig een taartje komen eten en blijft het overzichtelijk om goed afstand te kunnen houden. Het liefst hadden we het in de tuin gevierd met een fijn zonnetje erbij, maar helaas zit dat er niet in vandaag. Daarom hebben we nu maar wat meubels in de woonkamer verschoven om de ruimte zo ideaal mogelijk en ‘corona-proof’ te maken. Zo blijft het voor iedereen veilig en heeft Fiene toch verjaardagsvisite!

Wie jarig is, trakteert!

Wie jarig is, trakteert – en dat doen we dan ook! We vieren het feit dat Fiene 6 jaar is geworden niet alleen thuis, maar ook digitaal met jullie. Dat doen we de komende week met een hele toffe WINWEEK! Morgen komt de eerste winactie online en de dagen erna volgen er nog meer. We maken er een groot feest van!

Feesten jullie gezellig met ons mee?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

6 comments on “Hiep Hiep Hoera – Fiene is 6 jaar

 1. Er is er 1 jarig , hoera , hoera , dat kun je wel ziene , het is ” FIENE ! “, ” GEFELICITEERD ! ” .
  Maak er maar een fijne dag van lieve meid . Lusten Lucky & Smitch ook een traktatie ?

 2. Nog gefeliciteerd!

  Ja hier zat ik laatst dus ook over te denken, hoe we de verjaardag moeten aanpakken dit jaar. Normaal is het groot feest, dit jaar zullen we het klein houden. Ook geen avondeten dit keer, vermoed ik. Hoogstens met de naaste familie.

  Nou ja t komt wel goed ook! Belangrijkste is dat ze een leuke dag hebben, en dat maken we er gewoon van 😊 Visite in dagdelen vind ik een goede tip in elk geval.
  Merel | De Mamagids onlangs geplaatst…Echtscheiding: juridische, praktische en emotionele tipsMy Profile

 3. Wel een beetje laat, maar nog gefeliciteerd Fiene!
  Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad met veel cadeautjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.