Het voorjaar in met witte sneakers

Je kunt mij uittekenen in zwart. Van zwarte broeken tot shirts en vestjes, ik heb ze in groten getale en in diverse uitvoeringen, als het maar zwart is. Soms maak ik een uitstapje naar zwart met een kleurtje erin of doe ik ‘heel wild’ en ga ik voor donkerblauw of zelfs bordeaux, maar dat was het dan wel. Tóch wilde ik eens iets anders dit voorjaar en ging ik voor opvallende witte sneakers!

 

witte sneakers

 

Nieuwe schoenen

Ik was op zoek naar iets nieuws en ging op zoek op de site van Manfield. Je kunt er uit zoveel soorten schoenen kiezen, dat ik er eigenlijk altijd wel kan slagen. Eerst maar eens bedenken wat ik wil.. Ga ik voor loafers (staan ook nog op mijn verlanglijstje!), zomerse sandalen of toch een nieuw paar sneakers? Ik snuffelde de site door, maar bij het zien van de bewuste sneakers stopte ik met scrollen. Die zijn leuk! Een paar sneakers in fris wit leer met leuke details!

 

witte sneakers

 

Witte sneakers

Ja echt, ik kocht witte sneakers. Absoluut niet bijzonder misschien, maar voor mij wel 😉 . Ik, met mijn liefde voor veilig zwart ging voor een witte sneaker! Ze zijn zelfs ook in het zwart verkrijgbaar, maar de witte variant heeft me direct overgehaald. Tsja, als er iets mooi matcht bij zwart is het wel wit.

De sneakers zijn zowel van binnen als van buiten van leer en hebben een rood en panterprint randje. De plateauzool van 3 cm geeft nèt even een stukje extra lengte, die ik met mijn 1.67 m ook wel kan gebruiken. Absoluut mijn nieuwe favorietjes hoor. Helemaal top!

 

Heb jij ook een favoriet paar sneakers voor het voorjaar?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

 

One thought on “Het voorjaar in met witte sneakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.