Het Denksport Magazine | 90 jaar Denksport

Denksport bestaat dit jaar 90 jaar! Ter ere van dit jubileum lanceert Denksport een nieuw puzzeltijdschrift; het Denksport Magazine, waarvan ik er één mag weggeven. Het perfecte stukje ontspanning tijdens je vakantie buiten de deur óf juist een staycation!

Denksport Magazine

90 jaar Denksport

Al zo lang ik mij kan herinneren hebben we de puzzelboekjes van Denksport in huis gehad. Toen ik klein was, kochten we ook altijd even een boekje bij de boekhandel voordat we op vakantie gingen. Heerlijk was dat, gezellig met elkaar aan tafel of we namen ze mee naar het strand.

Dat Denksport al lang bestaat dat wist ik dus wel, maar dat het al 90 jaar was, dat had ik niet verwacht! 90 jaar lang brengt Denksport voor duizenden mensen in Nederland en België een unieke vorm van ontspanning. Puzzels intrigeren, amuseren en fascineren en zorgen voor een aangename tijdsbesteding.

Op 3 oktober 1930 maakte men voor het eerst kennis met Denksport. Al vanaf het eerste begin is het een zeer gevarieerd puzzelblad met o.a. kruiswoordraadsels, rebussen, getallenraadsels en een schaakrubriek.

Denksport Magazine

Ter ere van dit jubileum lanceren ze het Denksport Magazine; een heel nieuw puzzeltijdschrift. Het magazine is met maar liefst 128 pagina’s een rijk gevuld puzzeltijdschrift geworden voor iedereen. Met dit magazine wil Denksport laten zien wat het in huis heeft; uitdaging, verrassing, humor én entertainment voor een brede doelgroep. Zowel jong als oud kan deze zomer aan de slag met dit magazine!

Het Denksport Magazine zit vol met met bekende toppers zoals de sudoku, de zweedse puzzel en het kruiswoordraadsel. Maar ook met de nieuwe razend spannende who dunnits, hoofdbrekende raadsels en met het nieuw ontwikkelde zweeds doolhof’.

Denksport Magazine

Terug in de tijd

In deze allereerste uitgave van Denksport Magazine speelt uiteraard ook de 90-jarige geschiedenis van het merk Denksport een grote rol. De redactie heeft een aantal prachtige puzzels gemaakt rondom voorbije decennia.

Ook in de opmaak komen veel oude elementen terug, zoals oude covers en bijzondere puzzeldiagrammen uit oude uitgaven. Extra speciaal is Denksport’s allereerste kruiswoordraadsel uit 1930 als uitneembare puzzelposter.

Win het Denksport Magazine

Naast dat ik zelf weer heerlijk aan de slag kan met de gevarieerde puzzels in het magazine, mag ik ook een exemplaar weggeven! Ben jij ook een trouwe Denksport puzzelaar en wil je dit magazine niet missen? Doe dan mee met de winactie en wie weet komt er een exemplaar jouw kant op!

Denksport Magazine

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie onder dit bericht achter en doe dit met een geldig e-mailadres
 • Like de Facebookpagina van MetMirjam
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook

Daarnaast zou ik het enorm waarderen als je:

 • me ook volgt op Instagram en / of Pinterest
 • de winactie deelt op social media
 • je vrienden tagt om ook mee te doen

De winactie loopt tot en met 2 augustus.

De winnaar is bekend!

 • Jacqueline van de Manakker

Van harte gefeliciteerd!
Jacqueline krijgt ook persoonlijk bericht.

Wat is jouw favoriete puzzelsoort?
Reacties lees ik graag.

Lees mee MetMirjam

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest?

26 comments on “Het Denksport Magazine | 90 jaar Denksport

 1. Ik doe heel graag mee voor mijn vader. Puzzelen is een van de dingen die hij nu graag doet nu al zijn vrijwilligerswerk is weggevallen.

   1. Feestje voor het brein en tegelijkertijd ook ontspannend, ik zeg Win-win situatie bij deze winactie! 😍Fingers crossed 🍀

 2. Leuk, in zo’ n bundel zit altijd voor ieders wat wils kleuren op nummer van punt naar punt voor de kids, de andere puzzels als kraak de code, sudocu voor de wat oudere kids. Ik maak meestal.tals eerste de woordzoekers, mijn man de kruiswoord en de zweedse raadsels. Verder verdelen. Dusv ik doe graag mee.

 3. Ik zou heel graag dit nieuwe soort puzzeltijdschrift willen winnen, ben gek op puzzels…mijn favo is wel de sudoku! Ik heb zin om tijdens onze staycation lekker in de tuin of serre alle puzzels ta gaan maken! 🤗

 4. Geen kampeervakantie zonder puzzelboekje! Dit jaar geen kamperen maar thuis onder het afdak is ook relaxen! Sudoku en Zweeds zijn mijn favoriete puzzels. Maar ben benieuwd naar de nieuwe puzzel, nooit gedaan.

 5. De enigste probleem puzzel voor mij is die met rangordenen van cijfers, sudoku . Het houd mijn hersenen actief , mijn moeder had Alzheimer, en dat zo mede deze ziekte kunnen voorkomen door dit soort puzzels

 6. Ik puzzel voornamelijk in de vakantie. Zweedse puzzels en sudoku’s zijn mijn favorieten. Ook hou ik van afwisseling, dat heeft dit boekje geneoeg. Ook leuk om samen met mijn zoon te doen, die meer interesse krijgt in het maken van puzzels.

 7. Leuk een vakantie puzzel boek.
  Die wordt hier dan wel goed gebruikt.
  Mijn dochter vindt de woordzoekers leuk en ik de kruiswoordpuzzels en de Zweedse!

 8. Zoek de 25 verschillen? Cool! 😎 Andere puzzels maak ik ook heel graag , vooral de specialekes. Ik doe dus graag mee voor nieuwe puzzelpret!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.