Help, ik ben oma geworden!

Het was een beetje onverwacht, maar ik ben afgelopen weekend oma geworden! Jullie mogen mij allemaal feliciteren met onze prachtige kleinzoon, genaamd Charlie. Ons meisje zag het mannetje helemaal verdrietig in een winkel liggen en besloot ‘voor jou ga ik zorgen Charlie, jij bent mijn baby’.. En dus namen we Charlie maar mee naar huis, want moeder en zoon hadden elkaar gevonden.

 

Oma geworden van Charlie

De meesten van jullie kennen Charlie waarschijnlijk wel van de Woezel & Pip film en het nieuwe Woezel & Pip theaterstuk. Ik denk dat Charlie in zijn eentje op zoek is gegaan naar de Sloddervos en zo uiteindelijk bij ons terecht is gekomen..

 

Help, ik ben oma geworden!

Charlie’s mama neemt haar moederrol met vlagen heel serieus. We horen de meest grappige (en confronterende) oneliners uit haar mondje komen en kijken toe hoe ze Charlie verzorgt en onder haar hoede neemt.

Kijk mee naar onze poppenmoeder in actie:

Wandelen met Charlie

We gaan even naar de kinderboerderij en Charlie mag gezellig mee in de buggy.

 

20161030_102937

Leuk idee natuurlijk… maar wie loopt er na 10 minuten met de buggy en Charlie te zeulen..?
Laten we het erop houden dat ik als oma ook even met mijn kleinzoon mag lopen 😉

 

20161030_103323

Al snel loop ik alleen nog met de buggy, want moeders kwam haar kind weer halen. ‘Kijk Charlie, daar komen eendjes aan!’

 

20161030_103650

‘We gaan even bij de geitjes kijken Charlie. Goed kijken Charlie!’ (Charlie’s mama vindt de geitjes zelf een beetje eng en blijft op afstand)

 

20161030_103942

Ik mag weer even wat quality time met mijn kleinzoon doorbrengen, want mevrouw heeft het even druk met andere dingen.

 

20161030_103837

Charlie wordt nog even geïntroduceerd bij de konijntjes. ‘Kijk konijntjes, kijk! Ikke ben Charlie!’

 

20161030_104751

Ik denk dat Charlie even moe was en even een tukje mocht doen op dit bankje..?

 

20161030_110248

Moeder en zoon hebben geen zin meer in de buggy en besluiten het ding gewoon achter te laten. Dat ging in mijn tijd toch anders 😉

 

20161030_111740

Als we weer thuis zijn krijgt Charlie eerst even een hapje eten, want hij heeft wel honger gekregen van dit avontuur.

 

20161030_111849

Jammer genoeg wilde Charlie daarna niet meer luisteren en moest hij echt even op de gang..

 

20161030_120035

Daarna was het gelukkig weer goed en kreeg hij een heeeeeele grote knuffel ‘Oh Charlie, kom maar bij mama’.

 

20161030_120641

En toen was het tijd voor een lekker tukje 🙂 ‘Slaap lekker Charlie!’

 

Zo lief om je eigen kleine moppie zo te zien zorgen voor haar ‘eigen kleintje’. Heerlijk ook hoe simpel het leven kan zijn. Gewoon lekker voor je kindje zorgen als je dat wil en zodra je er geen zin in hebt laat je de boel gewoon de boel en ga je iets anders doen! hahaha

Ben jij ook al oma geworden?
Reacties lees ik graag

Lees mee MetMirjam

 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin?

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

50 comments on “Help, ik ben oma geworden!

 1. Oh wat leuk geschreven.
  Hier ook twee echte moeder klokken.
  Ik herken veel…. ook dat ik loop te zeulen en dat wandelwagens worden achtergelaten. ..

  De klas pop is ook altijd zo een gedoe. Daar moet je dan een fotoreportage van maken en een dagboek van schrijven.

 2. Gefeliciteerd! Charlie is zo’n lief (maar ook een beetje stout) hondje. Mocht hij nog op zoek zijn naar de Sloddervos, dan mogen jullie wel eens bij ons langs komen, want toevallig is de Sloddervos bij ons in huis geadopteerd (kijk maar in mijn weekoverzicht wie er bij mijn dochter in bed mag slapen ;D)
  Fleur onlangs geplaatst…Weekoverzicht | Fotoblik week 43My Profile

 3. Wat superleuk! Bij ons hebben baby’s vaak twee Mamma’s volgens mijn dochter: ik mag ook moeder zijn. Ze komt dan ook af en toe naar mij om te overleggen (“De baby is ziek” of “de baby is niet ziek, maar wel heel moe”, etc.)

 4. Leuk om ze zo bezig te zien toch! Lenne loopt hier in huis ook altijd met de buggy rond met ofwel baby erin ofwel Jack, de wasbeer (knuffel). Veel succes oma! 😉

 5. Wat ontzettend leuk geschreven ik ben al heeel vaak oma geworden😜 haha ja ik heb een dochtertje van 2 en half jaar en die doet het precies al jou dochtertje wel heel leuk ik heb je via aukjes wereld ontdekt en wat heb jij een heerlijke leuke blog zeg echt heel leuk ik ga je zeker blijven volgen

  Via Facebook en Twitter en jou blog

  Groetjes yessica leidner

 6. Hier ook al oma van een hele lieve baby…..pop noemt ze hem niet maar baby die soms overal mee naar toe moet en gerust vergeten moet en regelmatig een wandeling buiten en dan loop ik idd ook met de wagen op het einde

 7. Heerlijk, hé? oma te zijn. Nog gefeliciteerd met zo’n heerlijk kleinkindje.
  Ik geniet daar, net als jij, ook zo van.
  Ben ondertussen al weer oma van vijf kleinkinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Zó leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.